Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu man santariskese valgyt nedave ir oficialiai negulde bet lova dave sudedama. O maisto kaip vaikui irgi negailejo, dviese mes ten pavalgydavom tos jo porcijos ir dar likdavo, aisku vaikis mano isrankus, neskanu jam ir nevalgys, o man apetito is to streso 0...grizau pametus 1,5 kg gal per pusantros paros

Atsakyti

pas mus Kaune berods iki 6 metų amžiaus priklauso vaiką prižiūrinčiam lova ir maitinimas.o po to jau gulk kur nori ir valgyk ką nori :D

aš siuvu  :wub: 

DSC_5373_medium2.JPG

DSC_5371_medium2.JPG

DSC_5369_medium2.JPG

Atsakyti

Aš nesiskundžiu, sąlygos čia tikrai geros, palatos suremontuotos, turim tualetą ir dušą palatoje, ligonių nėra daug, tai karaliaujam vienos trivietėje palatoje, personalas superinis. Tiesiog mano ligoninių patirtis labai nedidelė, tai galvojau, kad visur panašiai, kaip Santariškėse. Gal tikrai Kerpenos pamąstymai teisingi.  :unsure: galvoju, kad tokiose ligoninėse tikrai galėtų turėti mokamų paslaugų paketą slaugantiems tėvams. Tikrai be problemų susimokėčiau už lovą ir maitinimą. Yra kaip yra, tikiuosi netejs čia užsibūti.

Dar tokia man visai nesuprantama "įdomybė"  :D  Palatoje nėra nei vienos rozetės  :oh: rozetes radau koridoriuje, bet beveik 2 metrų aukštyje (čia gal kad vaikai nepasiektų)  :unsure: šiais laikais gi visi telefonizuoti, planšetizuoti ir kompiuterizuoti, kaip tuos prietaisus pasikraut - neįsivaizduoju. Nebent stovėti koridoriuje prie rozetės ir laikyti rankose kraunamą telefoną.  :D 

bet ir vėl - tiesiog neturėdama veiklos dalinuosi visokiais keistais atradimais.  :) svarbiausia - gauti reikiamą gydymą ir pasveikti, o be visų šiuolaikinio pasaulio pribumbasų tikrai išgyvensim   :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas, dar viena pakimarinimo diena. Jau tik 9 val miegojau, daugiau netilpo :).

Koks mielas Donstop jūrinukas. Man tie margumai gražu, na, ir šiaip toks reikalingas nevilnonis susegamas megztinis. Ale kas man numegs :).

man tai iš galvos neišeina Kauno klinikose matytas megztinis. Siluetas paprastas, gal nuleistas pečiais, biškį oversize. Esmė - juodo, balto ir mėlyno melanžas. Norėčiau tokio tįsaliuko. Siūlą įsivaizduoju medvilnę su akrilu. Neturėtų būti labai storas siūlas, kad  3 būtų galima sudėti. ir turėtų nedažyti vienas kito. Gal kokia Vernito pusmedvilnė? Ale apie apie ją tik girdėjus, nesu net čiupinėjus. Turbūt Nitė turi prikaupus? :)

Nors vakar begalvojant ką SAU noriu numegzt, taigi prisiminiau gyvus sąžinės priekaištus - savo merginas. Ir netgi naujus siūlus LIniukas šiandien joms paims :). Tai turbūt reikia nustot svajot apie save :).

Atsakyti

Olaiva, dailuma  :wub: turiu klausimą - ar dedi į vidų kažkokį pastorinima? 

Atsakyti

nea,nededu,man patinka tokie minkšti,beformiai.nors nuo pernai du turiu,tai jie nepavirto i kazkoki guza,forma ta pati :)

Atsakyti

Oi, Lace - įkliuvot :4u: . Ta prasme, kad gaila savaitgalio, kai nei gydymo jokio, o turi tupėt ligoninėj. Ir prie Laimo temperatūros nei karto nebuvo man. Pirmiausia paskiria vaistus, o tada laukia tyrimų, oi, sistemėlė...Kavinukę tai žinau tik Antakalnio poliklinikoj. Mes tik vieną vaiką turim, kuris ligoninėj ne sykį gulėjęs (Santariškėse), tai kadangi jis mažas buvo tėčio vaikas, tai tėtis su juo ir gulėdavo, man teko kitais rūpintis.

Atsakyti

Santariskese irgi ne visuose skyriuose palatose rozetes, neurologiniam tai padarytas toks langiukas, is priexkambariuko i palata ir tame tarpe rozete su prailgintuvu, nori is to prieskambario jungi nori is palatos jei lova salia..cia matyt taip vaikus nuo elektros prietaisu saugo

Ai ir dar galima buvo pietus uzsisakyt berods uz eura..nu bet nesisakiau, uzteko to maisto

Atsakyti

Rankovinu pernyksti nebaigtuka, jei viskas ok turesiu 2 pabaigtukus per 1 savaite

Atsakyti

Lace, o tai negalėjai prigult į laisvą lovą jei trivietė palata?  :unsure:  Nu, yra yra įdomybių su tom ligoninėm, esu mačius kaip koridoriuose stovi su kraunamu tel rankose, čia turbūt dėl saugumo, bet kadangi ligoninėse žiauriai nuobodu, tai telefonai ir planšetės eina į trasą pilnu tempu, labai reikalingos rozetės  :) 

Olaiva, :wub: turėsi pamokint mane tos siuvimo paslapties, tada ir aš siūsiu, turiu ir lino ir užtrauktukų, tik Mūzos reik :D 

Atsakyti

aš siuvu  :wub:

DSC_5371_medium2.JPG


kaip grazu :wub:

Atsakyti

Aš nesiskundžiu, sąlygos čia tikrai geros, palatos suremontuotos, turim tualetą ir dušą palatoje, ligonių nėra daug, tai karaliaujam vienos trivietėje palatoje, personalas superinis. Tiesiog mano ligoninių patirtis labai nedidelė, tai galvojau, kad visur panašiai, kaip Santariškėse. Gal tikrai Kerpenos pamąstymai teisingi.  :unsure: galvoju, kad tokiose ligoninėse tikrai galėtų turėti mokamų paslaugų paketą slaugantiems tėvams. Tikrai be problemų susimokėčiau už lovą ir maitinimą. Yra kaip yra, tikiuosi netejs čia užsibūti. Dar tokia man visai nesuprantama "įdomybė"  :D  Palatoje nėra nei vienos rozetės  :oh: rozetes radau koridoriuje, bet beveik 2 metrų aukštyje (čia gal kad vaikai nepasiektų)  :unsure: šiais laikais gi visi telefonizuoti, planšetizuoti ir kompiuterizuoti, kaip tuos prietaisus pasikraut - neįsivaizduoju. Nebent stovėti koridoriuje prie rozetės ir laikyti rankose kraunamą telefoną.  :D bet ir vėl - tiesiog neturėdama veiklos dalinuosi visokiais keistais atradimais.  :) svarbiausia - gauti reikiamą gydymą ir pasveikti, o be visų šiuolaikinio pasaulio pribumbasų tikrai išgyvensim   :rolleyes:
Mano dickis gulejo neseniai tai sesele sake galit prailgintuva atsinest. Rozete 1 4 lovoms :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 16 birželio 2017 - 12:14