Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, du valgymai per dieną tave neramina? Dar prieš 50-70 metų tai buvo labai normalu (Lietuvos kaime). O santykinai (kiek dešimčių tūkstančių metų žmonijai, ir kiek šimtukų metų - įpročiui visai tautai maitintis daugiau, nei vieną kartą per parą) ir vienas maistas per dieną yra ok.

Atsakyti

Man gal ir OK, bet man kaip mamai, kuri rūpinasi augančiu organizmui - ne visai OK.  Man patiktų, kad pavalgytų normalesnio maisto mokykloje (o ne nusipirktų kokį saldumyną), tada man vakarienei reikėtų mažiau stengtis ir nereikėtų paskui važinėti po ligonines dėl lūžtančių kaulų ar mažakraujystės. Bet yra kaip yra. Užtat iš savo pusės darau, ką galiu.

Atsakyti

Aaa, yra medicininių reikalų, kad organizmas stokoja statybinių medžiagų... Tada taip, gaudyt paaugliukus reik

Atsakyti

Bandau įsivaizduot, kaip vyksta pinigų viliojimas susitikimo metu :hihihi: 

Aišku, labai smalsu, iš kur pas jaunuolį išvis tiek gryniako...

Ir aha, studentų laikais tikrai buvo 1-2 valgymai dienoj. Dažnai viens iš jų net kažkada labiau į naktį

Atsakyti

Beje,prisiminiau!

Mokyklos laikais maitinausi taip: 7 ryto koks sumuštiakas. Mokykloj valgyklos nebuvo. Po pamokų važiuodavau į muzikos mokyklą. Grįždavau 19 val ir pavalgydavau. Tais gūdžiais 90tųjų laikais net ir jokių užkandžių nebuvo-šokoladukas ir sausainiai, kuriems pinigų nieks neduodavo :D tai geriausiu atveju obuolį iš namų įsimesdavau

Kaip čia dabar vadinas? Protarpinis 12/12 :D 

Atsakyti

O kodėl būtinai gryni? Gi susitikimo metu telefoniuku ir pavedimus galima daryt.

Atsakyti

136000 pavedimas gali sukelt bankyčiui klausimų,o gryni - populiari sukčių duona.

Atsakyti

O jei dar išgalvoti tūkstančiai, tai ir visai realu, kad išviliojo :D 

Aš kaip skrandininkė nuo vaikystės tai visada plius minus maitinausi tvarkingai. 

Atsakyti

Nu jo...

Bet suma 2002m. gimimo vaikinui tikrai įspūdinga  :blink:  :ax:​ 

Atsakyti

Nu jo...

Bet suma 2002m. gimimo vaikinui tikrai įspūdinga  :blink:  :ax:​ 

Nutotak!

O jei dar išgalvoti tūkstančiai, tai ir visai realu, kad išviliojo :D

Sakai, pilnaties šimtatūkstininkas born in  2002?

Atsakyti

O dabartinės 'investicijos'.

Nauja kryptis, kur labiausiai ir padimauna.

Nei grynų. Nei bankinių pavedimų nereik. 

Atsakyti

Ir aš jau turiu Ikėjos krepšiuką :ax:  – mielas, džiugina. Bet kartu su krepšiuku parsivežiau ir baisiai įkyrią mintį apie tokį fotelį:

https://www.ikea.lt/...is-art-10492813

Modelis tai aišku nieko naujo, bet tas (gal naujas ar tik mano anksčiau nepastebėtas) šviesutėlis gražutėlis smėlinio velveto :wub: – tiksliai tai, ką tiesiog matau net poroje vietų mūsų namuose. Ir ką dabar daryt? Spalva tai nežmoniškai tepli, audinys nenuimamas, valomas minimaliai... Gal kuri turit patirties su tokiais šviesiais baldais – vienareikšmiškai nesusipratimas ar šiais laikais viskas išvaloma? Ne sniego baltumo visgi... :mastau:

Atsakyti