Tu gal Nujorko benderiuose gyvenai? As Chikagos Idomu, kas tokius pavadinimus sugalvojo, ypac turint omenyje laikmeti.
As kazkokio didelio skurdo fakto nepamenu, bet budama studente supratau, kad kepti svogunai yra patiekalas, kaip ir ryziai su uogiene ar ryziai su ketchupu. Is tevu grizdavau su keptais kotletais, kiausiniais, baltos misraines stiklainiais - tuomet budavo balius.
Keisti laikai buvo, bet laimes netruko.
Niujorko . O kur ta Čikaga buvo? Nes aš tik Kamčiatką žinau .
Pirmam kurse buvo 1992-ieji... Aš tik trečiam kurse po praktikos radijuje likau dirbti, tai gaudavau šiokį tokį honorarą, paskui magistrantūroje įdarbino mane katedroje reikalų tavarkytoja, dar šiek tiek dėstyti davė. Tai buvau jau "turtinga" tada. Bet iki to - valgydavau ryte sumuštinių ir vakare sumuštinių . na, juos labiausiai pamenu. Kažką ir gamindavau, bet virtuvė buvo tragedija. Šaldytuvo neturėjom. Ai, jaunystė, buvo daug įdomesnių dalykų .