Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet kažkuri negalės megzt ir parkingas kainuoja.

Atsakyti

Galėčiau pavairuoti. :) Yra ir nemokamo parkingo gatvių. Kai kurie viešbučiai turi savo parkingą. Mano mašina valgo 6 litrus. Pirmyn-atgal 600 km. Skaičiuojant dyzelio kainą 1,7, gaunasi 61 euras. Keturioms traukinio bilietai 4x48=192. Tai dar ir vakarienei lieka. :) 

Katukas grįžusi, tikiuosi, papasakos ar liks patenkinta traukiniu ir kiek kainuos vietinis susisiekimas.

Atsakyti

Katukas keliauja prabangiai :D  pirma klase :rolleyes: 

ten kol kas neplanuoju kažkur toliau centro, o stotis ir viešbutis pasiekiami pėsčiom. Tai lankytini objektai kainuos ir maistas.

Šiaip tikrai nemažai nuomojamų apartamentų labai neblogom kainom ten, tai galima rast ir butą didesnei kompanijai. Kažkuris viešbutukas siūlė parkingą už 20 eurų parai.

Mano viena kolegė organizavo išvyką į Rygą traukiniu kitom kolegėm/draugėm. Tai labai patenkintos visos. Ir traukinys neprailgo, ir pašventė ir pasišopino ir pasikultūrino ir įspūdžių ilgam buvo

Atsakyti

Kažkada buvo autobusais spec kainos, jei pagauni. 

Atsakyti

Kovo galui yra bilietų po 10 eur. Balandžio dar nėra 

Atsakyti

Labas!

Komentaras:

Traukinys (ilgoje kelionėje arba jei reikia susikaupti  - 1 klasė) laimi komfortu prieš lėktuvą, mašiną ir autobusą.

Emocija:

Paryžius dar pigus kitą savaitgalį!! Aaaaaa!!!

Mezgimas:

Baiginėju mažus dalykus, pirštines, kepurę.

Būsena:

Tingiuuuuuuuuuuu

Atsakyti

Vakar prašmatnokai pietavau su vieno klubo moderatorėm Gallery, šiandien priešpiečiavau gražiausiam Vilniaus biure (dalyvaus ir Open House programoje - mes turėjom privačią ekskursiją, nariams turbūt irgi suorganizuosim), vakare vakarieniaujam ir keičiamės knygom su valdyba Augustins, ryt vakarieniauju Miesto Laboratorijoje - Knit&Wine atrakcijoje :wub: , šeštadienį einu į čiurlioniukų operą "Jūratė ir Kąstytis".  Prisigyriau, ane :D. O  intraverto rūpestis - tai kada normaliai pamegzt ir šunis pavedžiot? Tik sekmadienis lieka...

Vakar po tų prailgintų pietų tiek skubiai dirbau, kad net šaltas prakaitas pylė, gaminau vakarienę, tada išvarvėjusiom akim 2 eilutes numezgiau - baigiau dukros megztinio kūną. Ta išsižiojus laukia naujos drapanėlės :).

Man tinka visaip, ypač jeigu vairuoti nereiks. Nors traukiniu ar autobusu - patogiau :). Mes vis į Kauną traukiniu norim, o kai pasiskaičiuojam - neapsimoka.

Atsakyti

Šunis vedžioti reikia kasdien ;)

Atsakyti

Skaniai maisto vietas surašei! Ką įdomaus valgei?

Atsakyti

Šunis vedžioti reikia kasdien ;)

Vis pagalvoju, kad prieglaudinių vedžiojimas puikiai išsprendžia norą vedžioti šunį tik tada kai nori, o ne kai reikia.  Ir rūpintis tik tiek, kiek gali. Aišku, graužia man širdį negalėjimas pamatyti fainosios trijulės Selgos, Holly ir Bandelės, kurias kiekvieną kartą pirmiausia gaudavom, labai jas įsimylėjau. Bet - galiu, kiek galiu. Bent truputį - geriau negu nieko. Gal pasitaisysiu vėliau, kai bus mažiau reikalų. ne šventiniu laikotarpiu surpatau, kad kažkas visgi dar turi padaryti vakarienę grįžtantiems vaikams. Kai pareina iš sporto, muzikos mokyklos ar pamokų 18-19 val alkani kaip vilkai, tai man svarbu, kad gautų normalaus šilto sveiko maisto kiek įmanoma dažniau. Jei anksčiau grįžta - ne bėda, dičkiai ir patys pasidaro.

Kašaras užtat savo atsiima kasvakar, kai tik artinuosi prie sofos - bėgte atbėga ir lipa ant kelių net nepatogiai, net tvarkingai neužsidėjus adijalo, vakar net ant blauzdų, ne ant šlaunų įsirangė, žodžiu...

Maistų pasigirtinų gal šiandien bus daugiau, nes daugiau degustuosim. O vakar kažkokia sriuba buvo ir menkė su visokiom įmantrybėm šalia, bet gi tiek šnekėjom, kad net neįsiminiau :D. Nustebino, kad mano akim nuošalesniam muziejuje pietauja TIEK žmonių.

Atsakyti

Restar, ten gi tiek biurų kitoj gatvės pusėj ir dienos pietų kaina visai padori.

Atsakyti

Tai ir toj pačioj gatvės pusėj nemažai. Ypač bankininkų visokių :). Tiesiog aš nebuvau buvus ten ir galvojau, kad ramiai papietausim, o beveik nebuvo kur sėdėt, gerai, kad spėjau staliuką rezervuot.

Atsakyti