Arket turbūt nelabai rasi peilių
Restar, kažkas perka dėl reikalo, kažkas dėl malonumo kartais pavyksta ir suderint abu.
Aš labai neblogai apsiprekinau šeštadienį P&C. du megztukai, mėlynas ir plytinis, pilkos kelnės ir sarafanas, kurį turbūt grąžinsiu, nes nerandu su kuo nešiot
Bet introvertams tai būtų panikos priepuolis, nes žmonių tai tiesiog maaasė. Jau ir mane biškį erzino
O su vyru pramogaujant pardės tutbūt nebus pirmu pasirinkimu
Apie perkamus megztukus dar norėčiau pora žodžių aš tiek nenusimezgu, kiek norėčiau. Ne visi numegzti tinkami būna. Abu pirktiniai medvilniniai, o tokius ypač sunkiai pavyksta pačiai. Nu ir vienas dar ir brendinis tai išvis gera kaina už gerą kokybę.
Yra Arket ir buitinis skyrius ir net kavinukė, kur galima vyrą priparkuot
Laba,
Gržių indelių ir puodelių tas Arket turi Nebuvau girdėjus apie šią parduotuvę.
Iki homeware nepriskaičiau
Langų ir durų priežiūra gerokai pabrango.
Labos
Apie Rygą įdomiai paskaičiau, gal kada pabandysiu prisijaukint. Mano Rygos patirtis yra ilga kelionė su kūdikiu ant rankų tvarkyt ambasados reikalų, nes LT tada dar jos nebuvo. Tai Ryga buvo keiksmažodis mūsų šeimoj
Restar rekomenduotus vlogus susiradau, reiks pažiūrėt
Megzti šortai stipru… Bet gal tikrai kažkokios mamos laikų mados grįžta. Mano mama buvo darbinį kostiumėlį nusinėrus, kas šiais laikais sunkiai įsivaizduojama ofisui.
Savo pūkį pabaigiau. Siūlas man gražus, bet supratau, kad pūkuosis gerokai Reiks kada sufotkint, skolos kaupiasi.
Iš šito kikenau, kaip nusipirkt dėžutę adatoms https://www.instagra...el/CsYvgGlp-gz/
Liniuka, parduotuves aplankai tik Rygoj ar ir kituose miestuose, kur pirmą kartą keliauji? Man parduotuvės, išskyrus maisto ar kokių suvenyrų, neįsipaišo į dienotvarkę keliaujant.
Mados. Žinoma, kad goes around. Neturi žmonės tiek fantazijos, kad pastoviai kažką naujo sugalvoti masėms. Realiai, ir dabar trendiniai mezginiai yra iš mūsų vaikystės-paauglystės laikotarpio, tik dabar siūlų įvairovę turim didelę.
Mes su vyru galim abu prekybos centruose lankytis. Nes rūbus/aksesuarus perkasi jis pats. Pvz Madride sėkmingai apsipirkom abu, nes pasirodo, kad aš vietj kelioninio tušo įsdėjau eilinį lūdažį (panaši pakuotė), tai kol rinkausi tušus, jis apėjo laikrodžius ir kvepalus. Paskui kartu išrinkom man megztuką, jam- žieminę kepurę (angliško tipo, iš kokių 6- 7 variantų), mamoms ir vaikams lauktuves. Per pora dienų, pora ilgesnių užėjimų.
Kokį balandžio ar gegužės mėn (kai šilčiau ir smagiau padivaikščiot) visai norėčiau traukiniu iki Rygos, Woolio, su sektantėm, su viena nakvyne (ir gal net spa) 🥰
Jei būtų daugiau norinčių, gal įgyvendinam idėją?
Su sektantėm aš noriu . O ar galėsiu - bus matyt. Kaip ten darbai bus išsekinę, daržo reikalai užpuolę ar ne.
Tik vienas minusas man, kad traukiniu baisiai anksti keltis reikia. 4-rios galim mašina važiuoti. Net ir pigiau išeina.