Manęs 6 val šiam pasauly dar nėra ir kava galėtų neegzistuoti. Bet jaukumas tikrai nuteikia maloniai. Kažkada seniai seniai Osle tokiam "naminiškam" viešbutuke su 1iem kolegom nakvojom.Radom iškeptų čirvinių blynų su uogiene bendroje svetainėje . Visur knygos, kilimukai kaip namie - iki šiol tokį pamenu, nors kokiuose tik neteko gyvent. Ritz viešbučio Osle kažkaip neįsiminiau, nors buvo daug prabangesnis.
Manęs 6 val šiam pasauly dar nėra ir kava galėtų neegzistuoti. Bet jaukumas tikrai nuteikia maloniai.
Smagu, kad esam ir skirtingos, ir panašios
Noriu KAŽKOKIOS KELIONĖS. Galima į Indiją. Galima į Paryžių.
Oras koks minkštuliukas! Eisiu su šunim! Gěra šunį turėti!!
Gadget, tu kaip mano planus žinai? Žiemą į Indiją, vasarą į Paryžių.
O ką rekomenduotumėt aplankyt Rygoj? Be woolio
Liniuka, dar iki tavo parašymo buvo pasirinktas Elisabete viešbutis
Nu dabar dar liko sugalvot, kaip iki traukinio ir po to grįžus iki namų nusigaut patogiai ir nebrangiai Yra keli variantai, tai kažkuris ir bus
Katukai, kai buvau prieš kažkiek metų, senamiesty aikštėj buvo gidai. Ekskursija apie 1,5 val. Ne per brangiai, ru kalba, visai įdomiai pavedžiojo.
Elisabetės g tikrai gyvenau 2008-9ais ( ne Radisson). Ir su latve bei este Radisson' o viršutiniam aukšte prie parko gėrėm Mohito .
Katuk: https://www.liveriga.com/en/visit. Gal ką rasi sau įdomaus. Nes aš komandiruotėse tai vakarais tik po restoranus su kolegom vaikščiojau, o kai su šeima buvom, tai tik bazavomės iš esmės Rygoje, o varinėjom į kitas lankytinas vietas iš jos, vaikai labai nenorėjo tada po miestą vaikščioti.
Užsimaniau ir aš dabar ten . Gal kokį pavasarį traukinuku nuvaryti?
Opera, šiuolaikinio meno muziejus, artdeko gatvė.
Labas rytas.
Neveikia nuoroda, kuria norėjau pasidalint.
Arket parduotuvė Galėtų LT atsidaryt.
Liniuka, būsi Austrijoje, užeik į Mary Rose parduotuvę. Nublanks visos kitos, ilgam.
Ką jūs ten perkat tose parduotuvėse? Aš jeigu ir užeinu per kokią kelionę - apsisuka galva, neatsimenu nei ko reikia ir maunu iškart iš ten, nenoriu gadintis malonaus laiko . Tik kai Briuselis buvo labai dažnas, ten pirkdavau šį bei tą, daugiausia pirmagimiui .
Sūrio peilius, latte stiklines, lunchboxus....