Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Manęs 6 val šiam pasauly dar nėra :D ir kava galėtų neegzistuoti. Bet jaukumas tikrai nuteikia maloniai. Kažkada seniai seniai Osle tokiam "naminiškam" viešbutuke su 1iem kolegom nakvojom.Radom iškeptų čirvinių blynų su uogiene bendroje svetainėje  :wub: . Visur knygos, kilimukai kaip namie - iki šiol tokį pamenu, nors kokiuose tik neteko gyvent. Ritz viešbučio Osle kažkaip neįsiminiau, nors buvo daug prabangesnis.

Atsakyti

Manęs 6 val šiam pasauly dar nėra :D ir kava galėtų neegzistuoti. Bet jaukumas tikrai nuteikia maloniai. 

Smagu, kad esam ir skirtingos, ir panašios :)

Noriu KAŽKOKIOS KELIONĖS. Galima į Indiją. Galima į Paryžių.

Oras koks minkštuliukas! Eisiu su šunim! Gěra šunį turėti!!

Atsakyti

Gadget, tu kaip mano planus žinai? Žiemą į Indiją, vasarą į Paryžių. :)

Atsakyti

O ką rekomenduotumėt aplankyt Rygoj? Be woolio :D 

Liniuka, dar iki tavo parašymo buvo pasirinktas Elisabete viešbutis :rolleyes: 

Nu dabar dar liko sugalvot, kaip iki traukinio ir po to grįžus iki namų  nusigaut patogiai ir nebrangiai :D  Yra keli variantai, tai kažkuris ir bus

Atsakyti

Katukai, kai buvau prieš kažkiek metų, senamiesty aikštėj buvo gidai. Ekskursija apie 1,5 val. Ne per brangiai, ru kalba, visai įdomiai pavedžiojo. 

Atsakyti

Elisabetės g tikrai gyvenau 2008-9ais ( ne Radisson). Ir su latve bei este Radisson' o viršutiniam aukšte prie parko gėrėm Mohito  :wub:

Katuk: https://www.liveriga.com/en/visit. Gal ką rasi sau įdomaus. Nes aš komandiruotėse tai vakarais tik po restoranus su kolegom vaikščiojau, o kai su šeima buvom, tai tik bazavomės iš esmės Rygoje, o varinėjom į kitas lankytinas vietas iš jos, vaikai labai nenorėjo tada po miestą vaikščioti.

Užsimaniau ir aš dabar ten :). Gal kokį pavasarį traukinuku nuvaryti?

Atsakyti

Opera, šiuolaikinio meno muziejus, artdeko gatvė.

Atsakyti

Labas rytas.

Neveikia nuoroda, kuria norėjau pasidalint. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: [b!]Šiandien[/b!], 08:11

Arket parduotuvė :D​ Galėtų LT atsidaryt.

Atsakyti

Liniuka, būsi Austrijoje, užeik į Mary Rose parduotuvę. Nublanks visos kitos, ilgam.

Atsakyti

Ką jūs ten perkat tose parduotuvėse? Aš jeigu ir užeinu per kokią kelionę - apsisuka galva, neatsimenu nei ko reikia ir maunu iškart iš ten, nenoriu gadintis malonaus laiko :). Tik kai Briuselis buvo labai dažnas, ten pirkdavau šį bei tą, daugiausia pirmagimiui :).

Atsakyti

Sūrio peilius, latte stiklines, lunchboxus....

Atsakyti