Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man rodė kažkokius dryžuotus, greičiausiai nertus,, bet aš greit nusukau šneką, net nesidomėjau toliau.

Orai nieko nesutrukdė, bet.pirmąsyk plikledis formavosi ant striukės, pirmąsyk grįžus pastebėjau, kad striukė peršlapus kiaurai. Ir pirmąsyk vedžiojau 2 šunis vienu metu. Tokios smaguos sesės, kad joms tik rogutes pritaisyt tetrūko :).  Labai trūko rankų šiandien, daug teko vedžioti.

Atsakyti

Čia jau labiau kalconai :D

Rygoj man tiesiog patinka, architektūra, upė, senamiestis, wooly :D  Galiu rekomenduot piceriją ir ypač keturių sūrių picą :wub: Beje netoli wooly :)

https://bellanapoli....YRoCEcMQAvD_BwE

Gyventi reikėtų kur nors kuo arčiau senamiesčio, būtinai toje upės pusėje.

Rekomenduoju viešbutuką Valdemaro g.  https://maps.app.goo...qfQdbimVvz2kEd6

Aplinka, svetainė, vakarienė 😍

Atsakyti

Čia jau labiau kalconai :D

Rygoj man tiesiog patinka, architektūra, upė, senamiestis, wooly :D  Galiu rekomenduot piceriją ir ypač keturių sūrių picą :wub: Beje netoli wooly :)

https://bellanapoli....YRoCEcMQAvD_BwE

Gyventi reikėtų kur nors kuo arčiau senamiesčio, būtinai toje upės pusėje.

O upės tai Dauguvos, ar to kanalo Pilsetos?

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20250107_060131_Chrome.jpg   230,72KB   0 Parsiųsta kartų

Kuo arčiau upės, tuo fainiau, nu ir brangiau aišku :D

Atsakyti

Labas rytas,

Žiemą arti vandens nėra didžiulis pliusas ;)

Vakar pradėjau kepurę ir pritrūkau siūlų!!! T.y. nemažai megztelėjau. 

PS Ryga - nuostabus miestas. Gaila, kad per tas dvi žiemos dienas nesuskubau aplankyti...

Atsakyti

Buvau užsibookinus vakar kažkokį viešbutuką, netoli upės, ir po valandos atšaukiau :D  nes tik po to atsiliepimus paskaičiau. Kad labai jau prasta garso izoliacija.

Ieškom toliau :B  kai nežinai ko norisi, tai...

Atsakyti

Norisi geros garso izoliacijos, faktas :D. O šiaip - geros vietos, normalių sąlygų ir kainos. Nesėdėt viešbutyje gi važiuojat, tai ko jau ten daug norėt :).

Atsakyti

Vyro išvažiavimo proga pirmą rytą pramigau. Du vaikai į mokslus spėjo. Vilius ir aš - nelabai :) Žadintuvas kažko vietoj skambėjimo tik birbė. Išjungiau ir toliau atsijungiau.

Atsakyti

Žiemą arti vandens nėra didžiulis pliusas ;)

Turėjau omeny, kad senamiestis yra prie upės, ten apsistoti faina.

Atsakyti

Norisi geros garso izoliacijos, faktas :D. O šiaip - geros vietos, normalių sąlygų ir kainos. Nesėdėt viešbutyje gi važiuojat, tai ko jau ten daug norėt :).

Pabusti ir jaukiai papusryčiauti yra pliusas. Man asmeninis pliusas - kavos aparatas numeryje, nes 6 ryto pusryčiai - retas dalykas. O ir noriu 6 ryto tik pirmos kavytės.

Viešbutukas, kurio nuorodą dėjau, man labai tiko darbinėms kelionėms. Turi jaukią svetainę ir teikia self service vakarienę (pas juos nusižiūrėjau špižinius puodus), buvo ir vegetarinis variantas.

Šiandien akademiškai praleidau pusdienį, žaižaruojančiame pokalbyje su dviem profesoriais 😍

Atsakyti

Na, aš apibendrintai parašiau - normalių sąlygų, o jau  ką kiekvienas į tuos žodžius įdeda - va ir reikia sau išsiaiškinti Katukui. Manęs 6 val šiam pasauly dar nėra :D ir kava galėtų neegzistuoti. Bet jaukumas tikrai nuteikia maloniai. Kažkada seniai seniai Osle tokiam "naminiškam" viešbutuke su 1iem kolegom nakvojom.Radom iškeptų čirvinių blynų su uogiene bendroje svetainėje  :wub: . Visur knygos, kilimukai kaip namie - iki šiol tokį pamenu, nors kokiuose tik neteko gyvent. Ritz viešbučio Osle kažkaip neįsiminiau, nors buvo daug prabangesnis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Vakar[/b!], 19:11

Man vienas iš labiausiai patikusių viešbučių buvo riadas Marakeše. Kuris vidury triukšmingo turgaus, bet už sienos, įsmunki pro duris ir patenki į tylų uždarą sodelį, čiurlena fontanas, apelsinmedžiai auga. Aplink senovinio pastato balkonai, visur kilimai, biblioteka. Pusryčiai ant stogo su vaizdu į kitus stogus. Prancūzė šeimininkė atneša pusryčius ir prisėda paplepėti, papasakoti savo istorijos kaip atsidūrė Maroke. Tokia autentiška rytietiška vieta ir toks kontrastas su baisiu turgum, kurio net nesigirdi :wub: 

Bet ir Radisson su komfortu ir puikiais pusryčiais man patinka :) Beje Rygoj viename iš šio tinklo viešbučių gyvenom Radisson Elizabete prie parko.

Atsakyti