Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Drops Air taip daro - ir mane nuvylė. Qqutės čiupinėjus Brigt iš Sky - tai labai sužavėjo, toks kailiukas. Megzta virvelė ten, nėra kaip sukrist. O Drops air - pripūsta virvelė :). Bet palaidas mezgimas šiaip neprognozuojamai gali pasielgti, bet čia tik save galiu kaltint, ne siūlą. Ai, užsidėsiu pliusą, kad gera dukrai buvau. Tik jau ji toliau norus ima reikšti - prasitarė apie megztus šortus, bet kol kas apsimetu, kad negirdėjau tos nesąmonės :D. Skubu jai megzt, kad greičiau prie savo norų galėčiau pereit, o ne toliau jai megzčiau :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 sausio 2025 - 12:54

Sky viskas ok

Melody.... .nu toks " Dubajaus š   as"

Atsakyti

Ooo, megzti šortai-stipru :hihihi: 

Šiaip bandyčiau atkalbėt su argumentu, jog praras formą, jei be elestano, ir bus nebegražu.

Mano apelsinas juda pirmyn, bwt taip norėtųsi greičiau.. o greičiau nesigauna.

Bet po savaitės einu atostogų, gal kažkas gausis :rolleyes: 

Sugalvojau miniavantiūrą vyro jubiliejaus proga. Varysim į Rygą traukiniu :clap: 

Kas ten buvo, Liniuka? Kažkada rekomendacijom buvo dalintasi :ax:​ 

Atsakyti

Katuk, tai galit varyt ir iki Talino jau traukiniu. Tiesa, su 2 persėdimais kol kas :). O Rygoj labiausiai lankytinas objektas yra ... pati žinai kas iš dvigubos v :).

Melody kažkaip net čiupinėt nėra tekę, nei labai ką girdėt. Gal tikrai š, kad mažai kas aplinkoje mezga?

Nei aš jai megsiu tuos šortus, nei ką. Nors stipriai sukalus gal labai ir neišsitampytų koks Drops Belle. Man tik traukaisi :). Bet nematau jokio grožio ar privalumo iš megztų šortų vs siūtų. Nebent koks man dar negirdėtas mados klyksmas.

Atsakyti

Labas dienas, 

Kaip tik pusbrolis labai rekomendavo Rygos senajame turguje apsilankyti. Sakė, kad ir gražu, ir skanu pavalgyt :) Ir kas mums aktualu - nebrangu :D

Man šiaip Ryga labai patinka  :wub: 

Šortai - įdomus pageidavimas  :bigsmile: Gražiai figūrai, šiaip viskas tinka. Dabar labai daug kas tas megztas kelnes dėvi, tai jei kokie putlesni linkiai, tai labai jau matosi. 

Reik kokį mezginį iki pirties susiorganizuoti  :ax:  Kojinės turbūt vėl bus :D Apsižiūrėjau, kad gal ir nebeturiu savų megztų sau  :rolleyes: Vienos kažkokiu būdu sugebėjo ištįsti tiek, kad sūnui tinka, tai atidaviau, o kitas nudidinau, tai Rusnei atiteko  :rolleyes: O gal ką įdomesnio sugalvosiu  :hmm:​ 

Atsakyti

Išleidau vėl vyrą. Keista savijauta. Turbūt nuo miego trūkumo. O miego trūkumas- iš nervų.

Teoriškai- suprantu, kad ne pirmas kartas. Praktiškai- tas ir yra, kad surantu, kad ne pirmas kartas..

Antrą kojinę sau mezgu.

Paskui- arba sau megztukas, arba vyro toliau, arba Gyčiui kojinės. Tik nežinau ar noriu 46 dydį megzt. Nebent, kaip Limit sako- į pirtį pasiimt. 

Atsakyti

Jau mamalogo bloge DŠ (dubajšokoladis) aptartas, o mano skrandį ši mada apėjo dar. Neatrodo gardu. Užtat pagaminau tiramisu 😍

Megzti šortai - taigi greitas reikalas, jei tik noro (užsakovei) yra.

Orų prognozės sutrukdė šiandien vakarui Kaune. O arkikatedroj dainuos Asmik 😎

Atsakyti

Labos. Restar panelės noras kikenimą sukėlė. Ir vienos knygos foto iškilo, 1970-1980 metų mada grįžo? Niuma, Gyčio 46? ... Kiek jam metų? Įtariu dar augs....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 06 sausio 2025 - 17:41

15 ką tik suėjo. Būtų gerai, kad neaugtų 🤣 nors jau ir tėtę, ir Vilių praaugęs ir ūgiu, ir koja. 

Atsakyti

Panaršius pintereste megztus šortus, tai ne kažką idėjų..

Priedas  Screenshot_20250106_192808_Pinterest.jpg   946,01KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20250106_193013_Pinterest.jpg   534,63KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20250106_193137_Pinterest.jpg   822,28KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20250106_193051_Pinterest.jpg   114,78KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20250106_193115_Pinterest.jpg   283,07KB   0 Parsiųsta kartų

O parodžius vien tik šiuos, tai galima ir iškart atkalbėt :D

Priedas  Screenshot_20250106_192637_Pinterest.jpg   318,33KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20250106_192721_Pinterest.jpg   745,19KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20250106_192746_Pinterest.jpg   532,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šiais metais reiktų pasiplanuoti Rygoj naujus sutikti. Dukra šiemet buvo. Sakė dar tiek žmonių mieste nebuvo mačiusi. 5 scenos, dj groja. Smagu.

Katuk, rezervuokitės free tour. Paprastai, labai įdomiai pasakoja, o moki kiek nori.

Atsakyti

Čia jau labiau kalconai :D 

Rygoj man tiesiog patinka, architektūra, upė, senamiestis, wooly :D  Galiu rekomenduot piceriją ir ypač keturių sūrių picą :wub: Beje netoli wooly :) 

https://bellanapoli....YRoCEcMQAvD_BwE

Gyventi reikėtų kur nors kuo arčiau senamiesčio, būtinai toje upės pusėje.

Atsakyti