Drops Air taip daro - ir mane nuvylė. Qqutės čiupinėjus Brigt iš Sky - tai labai sužavėjo, toks kailiukas. Megzta virvelė ten, nėra kaip sukrist. O Drops air - pripūsta virvelė . Bet palaidas mezgimas šiaip neprognozuojamai gali pasielgti, bet čia tik save galiu kaltint, ne siūlą. Ai, užsidėsiu pliusą, kad gera dukrai buvau. Tik jau ji toliau norus ima reikšti - prasitarė apie megztus šortus, bet kol kas apsimetu, kad negirdėjau tos nesąmonės . Skubu jai megzt, kad greičiau prie savo norų galėčiau pereit, o ne toliau jai megzčiau .
Sky viskas ok
Melody.... .nu toks " Dubajaus š as"
Ooo, megzti šortai-stipru
Šiaip bandyčiau atkalbėt su argumentu, jog praras formą, jei be elestano, ir bus nebegražu.
Mano apelsinas juda pirmyn, bwt taip norėtųsi greičiau.. o greičiau nesigauna.
Bet po savaitės einu atostogų, gal kažkas gausis
Sugalvojau miniavantiūrą vyro jubiliejaus proga. Varysim į Rygą traukiniu
Kas ten buvo, Liniuka? Kažkada rekomendacijom buvo dalintasi
Katuk, tai galit varyt ir iki Talino jau traukiniu. Tiesa, su 2 persėdimais kol kas . O Rygoj labiausiai lankytinas objektas yra ... pati žinai kas iš dvigubos v .
Melody kažkaip net čiupinėt nėra tekę, nei labai ką girdėt. Gal tikrai š, kad mažai kas aplinkoje mezga?
Nei aš jai megsiu tuos šortus, nei ką. Nors stipriai sukalus gal labai ir neišsitampytų koks Drops Belle. Man tik traukaisi . Bet nematau jokio grožio ar privalumo iš megztų šortų vs siūtų. Nebent koks man dar negirdėtas mados klyksmas.
Labas dienas,
Kaip tik pusbrolis labai rekomendavo Rygos senajame turguje apsilankyti. Sakė, kad ir gražu, ir skanu pavalgyt Ir kas mums aktualu - nebrangu
Man šiaip Ryga labai patinka
Šortai - įdomus pageidavimas Gražiai figūrai, šiaip viskas tinka. Dabar labai daug kas tas megztas kelnes dėvi, tai jei kokie putlesni linkiai, tai labai jau matosi.
Reik kokį mezginį iki pirties susiorganizuoti Kojinės turbūt vėl bus Apsižiūrėjau, kad gal ir nebeturiu savų megztų sau Vienos kažkokiu būdu sugebėjo ištįsti tiek, kad sūnui tinka, tai atidaviau, o kitas nudidinau, tai Rusnei atiteko O gal ką įdomesnio sugalvosiu
Išleidau vėl vyrą. Keista savijauta. Turbūt nuo miego trūkumo. O miego trūkumas- iš nervų.
Teoriškai- suprantu, kad ne pirmas kartas. Praktiškai- tas ir yra, kad surantu, kad ne pirmas kartas..
Antrą kojinę sau mezgu.
Paskui- arba sau megztukas, arba vyro toliau, arba Gyčiui kojinės. Tik nežinau ar noriu 46 dydį megzt. Nebent, kaip Limit sako- į pirtį pasiimt.
Jau mamalogo bloge DŠ (dubajšokoladis) aptartas, o mano skrandį ši mada apėjo dar. Neatrodo gardu. Užtat pagaminau tiramisu 😍
Megzti šortai - taigi greitas reikalas, jei tik noro (užsakovei) yra.
Orų prognozės sutrukdė šiandien vakarui Kaune. O arkikatedroj dainuos Asmik 😎
15 ką tik suėjo. Būtų gerai, kad neaugtų 🤣 nors jau ir tėtę, ir Vilių praaugęs ir ūgiu, ir koja.
Panaršius pintereste megztus šortus, tai ne kažką idėjų..
Screenshot_20250106_192808_Pinterest.jpg 946,01KB 0 Parsiųsta kartų Screenshot_20250106_193013_Pinterest.jpg 534,63KB 0 Parsiųsta kartų Screenshot_20250106_193137_Pinterest.jpg 822,28KB 0 Parsiųsta kartų Screenshot_20250106_193051_Pinterest.jpg 114,78KB 0 Parsiųsta kartų Screenshot_20250106_193115_Pinterest.jpg 283,07KB 0 Parsiųsta kartų
O parodžius vien tik šiuos, tai galima ir iškart atkalbėt
Screenshot_20250106_192637_Pinterest.jpg 318,33KB 0 Parsiųsta kartų Screenshot_20250106_192721_Pinterest.jpg 745,19KB 0 Parsiųsta kartų Screenshot_20250106_192746_Pinterest.jpg 532,05KB 0 Parsiųsta kartų
Šiais metais reiktų pasiplanuoti Rygoj naujus sutikti. Dukra šiemet buvo. Sakė dar tiek žmonių mieste nebuvo mačiusi. 5 scenos, dj groja. Smagu.
Katuk, rezervuokitės free tour. Paprastai, labai įdomiai pasakoja, o moki kiek nori.
Čia jau labiau kalconai
Rygoj man tiesiog patinka, architektūra, upė, senamiestis, wooly Galiu rekomenduot piceriją ir ypač keturių sūrių picą Beje netoli wooly
https://bellanapoli....YRoCEcMQAvD_BwE
Gyventi reikėtų kur nors kuo arčiau senamiesčio, būtinai toje upės pusėje.