prisnigo..reikia eit paplūšėt- kiemą ir įvažiavimą atsikasti...
Pas mus pūga ir sninga. Tokia tikra žiema už lango. Gaila kitą savaitę vėl +6.
Vakar iš to laisvų rankų jausmo pasičiupau babiną rūdžių spalvos merino, pamezgiau gerą sprindį reglano ir nedžiugina. Sulauksiu geriau iš wooly užsisakyto.
Rytoj į darbą
Labos
Pas mus pūga ir sninga. Tokia tikra žiema už lango. Gaila kitą savaitę vėl +6.
Pūga ir pas mus. Kitą savaitę bus taip https://youtu.be/m2uTFF_3MaA
Indija, kiek žinau, abejingų nepalieka - arba įsimyli, arba nekenti. Mano tėtė myli ją jau daug metų ir žiemoja ten. Šiuo metu irgi Bendradarbiai indai rekomendavo man ten nevažiuot sužinoję, kad aš tylą mėgstu
2 val. vizai normaliai. Aš savo Amerikos vizą 2 metus tvarkiaus Tiesa, mūsų ne turistinė buvo.
Vakarais vis pūkį pamezgu. Sugalvojau, kad noriu plačių rankovių. Tai bus arba gražu, arba būsiu moteris transformeris su rėmu
Pas mane Indija norų sąraše turbūt antram dešimtuke ir tai į pabaigą. Nešvara, triukšmas, minios žmonių, religija. Visko gerokai per daug O su indais taaaip sunku dirbt
Nedaug keliaujam, tai Indijos norų sąraše išvis nėra. Dėl tų pat priežasčių , kaip Liniukos . Nebent JurgitaK tiek susižavėjus visko pripasakos, o Limit jai paantrins
Visai nepamenu, kiek siūlų pirksu dukros megztukui . Ir kadangi ne internetu, tai ir nesužinosiu . Buvau kažką apsiskaičiavus. Bet iš tiek, kiek matau, tai panašu, kad 1 spalvos truks. Nebent kur užmetus kokį kamuoliuką. Bet kai nežinau, kiek pirkau .
5,5 km po baltą mišką 🥰
Sninga, be vėjo, - smaguma.
Nuostabi žiemos diena 😍
Dieną pramezgiau, eisim su vyru vakare.
Sveikos, mezgėjos, sveika kasdienybe .
Nepasakyčiau, kad euforijoj šiandien, visgi keltis anksčiau, valgyt labiau laiku reikės, t.y. kažkas turės būti nuolat pagaminta, o aš jau pamiršau, kaip gaminti kasdienybei. pietums kažko dar rasim, vakarienei yra idėja, o rytdienai - 0. net nežinau, ką pirkti. Na, vyras koldūnų vakar Rimi užpirko, jeigu ką .
Vakar baigiau sužiūrėti su mezginiu lietuvaičių (mūsiškės MsuM, Kristinamezgti paprasta ir Siūlų inžinierės) vlogmas. Kai jau atradau nustatymuose, kad galima pasigreitinti, tai visiškai super . Kai ką 1,5 greičiu, kai ką net 1,75, kai ką tik 1,25 greičiu . Labai gražus man MsuM megztukas, buvau jau nusižiūrėjusi tos dizainerės, bet nebūčiau sugalvojusi, kad iš tokių skirtingų spalvų sruogelių taip fainai gausis, tikras įkvėpimas! O šuniuko ir kačiuko dalyvavimas fainai linksmino .
Šeima vakar nuėjo gulti anksčiau, o aš dar panaktinėjau biškį su mezginiu. Užsakovė dukra sakė - oho, kaip greit šitą megztinį mezgi. Ot stebuklas - pavariau naujų metų naktį, o ir šiaip mezgimo dienų netrūko. Atrodo, jai įtinku, bet pačiai keistas tas Drops sky mezgimas, toks orinis, kažkaip atsipūčiau, visai laisvai išmokau megzt . Aišku, ne iš gero gyvenimo, nes aprašymas tik vienam dydžiui, tai užspaudus būčiau xs'ą numezgus, kai reikia M. Tai visas toks laisvas, spyruokliuoja, jaučiu, kad nusivels žaltys greitai. Dar reikės kamuoliuko siūlų važiuot pirkt . Ir nuo šių metų, jeigu pirksiu - užsirašinėt, kiek ko perkuosi. Kai internetu, tai dar sąskaitas galima pasitikrinti, o gyvai - bėda, kai atmintis ima pavest.
Ai, o norėjau ne tokią ilgą tiradą parašyt, o apie tai, kad naktinėdama dar vieną vlogmas pradėjau žiūrėti ir kažkaip be galo maloniai jis mane nuteikė: Knit Together with Kim & Jonna. Buvau jas anksčiau užsiprenumeravus, bet gal vos vieną kitą epizodą pažiūrėjus. Ne baisiai laiko pas mane tam, o dar kai pavargus mezgu - angliškai klausyt . O va dabar kai klausiau visiškai išsiilsėjus (sąlyginai, aišku, bet nuo protinio darbo, tai tikrai), tai supratau, kad ir anglų kalba jų visiškai suprantama, ypač Jonna man spinduliuoja tokia inteligencija, tokia iš savęs žavi moteris, o jau mezginių grožis, bet ir paprasta visai, faina net jų buities detales stebėti: kaip va gruodį našlaites sodina ar šunį vedžioja, ar kaip anūkai triukšmaudami pareina, kiek kojinių ant židinio sukabinta . Tikrai pajutau malonumą, tai vietoj serialų kurį laiką turėsiu ką žiūrėt .
Tai geros dienelės visoms ir kad darbo savaitė neprailgtų .
Labos!
Tai ar pasivaikščiojai vakar, Restar?
Aš Klimtą pabaigiau, bet dar nesusiuvau Pridavinėjau pranešimo santrauką konferencijai.
Pabuvau vaikystės kaime, vedžioju šiandieną ryte šunį ir galvoju - netgi LABAI PANAŠIAME kaime ir gyvenu!!! Sniegas žiemai tinka 😍
Restar, pritariu 200 pr. dėl 1.75
Virsiu sriubos su kalakutiena, prie jos bus tortiljos.
Gadget - taip. Su šuniukais . Kad taip būčiau žinojus tą prieglaudą, kai dar sąžiningai žingsius rinkau. Kiek daug daugiau prasmingų pasivaikščiojimų būtų įvykę. Realiai iki ten ir pėsčią galiu nueiti ir pareiti. Tik laikas toks so so - 9 ir 17 val tik vedžiojimai. bet šiandien vėl užsirašėm. Vyras dėl to 7 dirbt pradėjo.
Restar, jei gerai pamenu, Drop Sky po skslbimo laibsi Kacumotą nuvylė- sukrito siūlo purumas. Jei nemaišau. Prie jo reikėtų pridėtinio kažkokio.