Restar, 3. Aš tai ir 4 eičiau, bet nenoriu sporto draugo palikt😀
energinį? cigaretės?
Restar specialiai intrigą paliko
aš tai iš tiesų net nenumanau
Bet jeigu vyriausias namie yr, tai galėjo ir alaus eiti
Nugi baliavpjau ne su telefonu. Prisikepėm picų, liko dar ir rytdienai sočiai, galėsiu nieko negaminti. Išleidau svečius, 2 užraktais užsirakinau ir pašokau iš džiaugsmo: ). Dabar "Mamma mia" žiūrėsim, labai man ausyse visos dainos skamba .
Jo, energetinius. Gi toks GALĖJIMO pojūtis ir poreikis. Vienas kitą padrąsina ir primoko . Nepritariu, savo nuomonę pasakiau, pasikalbėjom, bet uždraust negaliu. Tikiuosi, kad be reikalo nepirkalios.
Viskas. Viza kelionei užsakyta. Užpildyti užtruko vos ne 2 valandas. Tai puslapis veikia, tai neveikia. Visiškai taip indiškai. Nežinau ko ši kelionė turi mane išmokyti, bet jaučiu, kad grįšiu arba dzinbudistė, arba rasistė.
Sakai, bus didelis pokytis gyvenime? Ar negali grįžti tokia pati, tik gerokai akiratį praplėtusi? Kodėl užsimanei į Indiją, kiek ilgam?
3 dalykus gyvenime esu prisikalbėjus. Netekėsiu 18, nebūsiu buhaltere ir nekeliausiu į Indiją. Du pirmi visai neblogai, kad tokie įvyko. Tai liko trečias. O sprendimas ten keliaut buvo labai spontaniškas, prie vyno taurės, klausantis draugės pasakojimo apie jos kelionę. Dvi savaites. Po labai ilgo laiko bus atostogos be kompo ir darbo. Man jau pasiruošimo etape daug keistenybių - visus bilietus reikia turėti spausdintus. Viza - spausdinta. Elektroniniai nieks netinka.
Na, šalis tokia, nieko keista. Popierius visur suveiks. Tai jau pasakosi įspūdžius per pirtį. Nepamenu, ar tau tinkamą datą parinkom? Ar kada tu ten skrendi? Su kuo?
Vyras nupirko bilietų į Keistuolių teatro 2 spektaklius. Vienas ala gimtadienio proga, man irgi įdomus pasirodė, bent jau mylimi aktoriai, o į kitą dukra labai rekomendavo, buvo su klase. Brolį irgi įkalbėjo.
Aš kažkaip pataikiau su norais į Restar bilietų temą. Žiūrėjau A. Giniočio koncertą ir nostalgiškai užsimaniau į Keistuolių teatro spektaklį. Ir būčiau vyrą įkalbėjusi į Geltonų plytų kelią varyt su vaikais, bet... Vaidina tai naujoji karta. Reik žvejot kur dalyvauja senoji karta. Dar pagalvojau apie Balsytės koncertą, bus Kaune. Na yra laiko svarstymams. Kaip visad apsisprendusi.
Skrendu su drsuge. Grįšiu 29, tai dar kelias dienas adaptacijos iki pirties turėsiu.
Į kokius spektaklius?
Muzika 2 ir Pagalvinis. Būtų daugiau pripirkęs, bet sustabdžiau. Nenoriu tiek įsipareigoti. Į Geltonų plytų kelią norim dar savo " mažylę" nuvesti. Buvo perdaug maža, kai visur kartu tampėm, spėju, kad mažai pamena.
3 dalykus gyvenime esu prisikalbėjus. Netekėsiu 18, nebūsiu buhaltere ir nekeliausiu į Indiją. Du pirmi visai neblogai, kad tokie įvyko. Tai liko trečias. O sprendimas ten keliaut buvo labai spontaniškas, prie vyno taurės, klausantis draugės pasakojimo apie jos kelionę. Dvi savaites. Po labai ilgo laiko bus atostogos be kompo ir darbo. Man jau pasiruošimo etape daug keistenybių - visus bilietus reikia turėti spausdintus. Viza - spausdinta. Elektroniniai nieks netinka.
O, įdomi kelionė! Lauksiu įspūdžių (būtent racionalios mezgančios buhalterės 40+).
O dėl prisikalbėjimo - vienas psichologas sako, jog smegenys nesupranta dakelytės NE
Labas rytas!
Važiuoju pas mamą blynukų 😍