Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Reiškia, mano atmintis veikia dar. Margueritos pasigendu irgi.

Pas mus ir tamsu, ir šlapia. Tobulas metas daugiau pamegzt :). Nors ir mažai šiandien teko, kol baigėm vakar pradėtą Bohemian rhapsody žiūrėti. 2 torčiukai tokie ir nemaži net išėjo.

Atsakyti

Mano mėgstama parduotuvė parduoda kašmyrą su audine. Dar tokio siūlo neteko čiupinėt. O aš siūlų neperku. 🤦‍♀️ Ką daryt? 🤷🏽‍♀️

Atsakyti

Labas rytas, Jurgitak, 

E-parduotuvė, ania? Taigi įkalbėk draugę!

Nervingoms - nežiūrėti 

[url="https://www.instagram.com/reel/DERJ0I4J3T6/?igsh=cm5kM3RlM3Zla3k5"]https://www.instagram.com/reel/DERJ0I4J3T6/?igsh=cm5kM3RlM3Zla3k5[/url]

Disclaimer FILMUOJANT SIŪLAI NENUKENTĖJO.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 03 sausio 2025 - 07:00

Kažin audinė nesielgs kaip angora? Gali pūkuotis.

Kaip skalbiat kašmyrą, kad paleistų pūką? Man kažkaip nedrąsu dėti į skalbiankę...

Atsakyti

Pirmas tavo kašmyras? 

Neturiu didelės patirties, tai gal dėčiau tik išsukimui :ax: 

O čia šiaip įdomybė, mezgėjų vaikams :D  gal kažkam pravers

https://daiktai.hero...VGgtRY16ZrOElBA

Atsakyti

Ne pirmas, bet gi norisi max rezultato. O iki šiol tai tik rankom skalbiau ir nėra to kašmyrinio pūkelio.

Atsakyti

Sveikos. Gal nuo kašmyro priklauso. Kai kuris paleidžia ir rankom. Kitas po kelių kartų tok pūkuojas. Jei šukuotinis kašmyras tai ir nepaleis pūkelio

Atsakyti

Šaltas vanduo, 400 apsukų. Klimtui patiko. 45/55 kašmyras/merinas.

Atsakyti
Laimingu Naujuju!
QUOTE(Restar @ 2025 01 03, 00:20)
<p>Reiškia, mano atmintis veikia dar. Margueritos pasigendu irgi.</p><p>

Esu, paskaitau, ir net mezgu, vis ta pati mezgini doh.gif Jau 3-is kartus ardziau, tai dabar jau 4-as bandymas, tikiuosi siais metais ir pabaigti, ko sau labai ir palinkeciau.
Siais metais keisiu darba, kad maziau komandiruociu tureciau, tai gal ir laiko malonumams/mezgimams padauges.
Siulu neperku, nors labai labai labai noreciau, bet kol nesumezgiau turimu - neleidziu sau to malonumo.
I mezgimo brunch'us neinu, nors irgi 'labai labai labai' noreciau, bet niekas neorganizuoja, vilnietiskas per toli rolleyes.gif Restar, gal galima kazkur rasti brunch'o datas? Jei planuociau vaziuoti i LT, gal pavyktu pritempti kelione prie reikiamos datos.
Atsakyti

Marguerite - sausio 25 ir vasario 22. Daugiau kaip 2 mėn į priekį neplanuoja. Bet tavo atvykimo proga galim kelios sektantės  ir šiaip susibėgt pasisriubint.

Ne tu sakei, kad kaip tik važinėdama traukiniu mezgi? Mažiau komandiruočių turbūt nereikš mažiau darbo .

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2025 01 03, 12:04)
<p>Marguerite - sausio 25 ir vasario 22. Daugiau kaip 2 mėn į priekį neplanuoja. Bet tavo atvykimo proga galim kelios sektantės  ir šiaip susibėgt pasisriubint.</p><p>
Ne tu sakei, kad kaip tik važinėdama traukiniu mezgi? Mažiau komandiruočių turbūt nereikš mažiau darbo .</p>

Butu smagu. Bus matyti, ar naujasis darbas leis dirbti is uzusienio, tuomet galeciau kazka konkreciau ir planuotis.
Mezgimas traukinyje priklauso nuo komandiruotes misijos - jei vaziuoju mokymus pravesti, tai dazniausiai mezgu. Kitais atvejais - dirbu. Tai tu palankiu misiju mezgimui nuo rugsejo mazai tureta unsure.gif Maziau komandiruociu reiskia maziau fizinio nuovargio, taigis daugiau noro ir laiko mezgimui. Na bent as taip tikiuosi.
Atsakyti

To ir palinkėsiu! Aš tiesą sakant, kai komandiruočių turiu šiuo metu mažai, tai ir užmiršus tą nuovargį, kai į lėktuvą jau kaip į autobusą sėsdavau. Bet su amžiumi visai patinka didesnis sėslumas, o labiausiai nebenoriu niekur skubėti.

Atsakyti