Fanda, sveika! Užjaučiu dėl traumos. Koks mezginys guli po pagslbininku/-e?
Bawi nuo Aegyoknit, dabar rankoves baigineju, jau galvojau, kad šiandien bent vieną uzbaigsiu, bet pagalbininkas nusprendė, kad reik pertraukos. L noriu kuo greičiau uzbaigti, nes megztinis toks įdomus, didelis.
Ta proga nusipirkau trūkstamą 100 g kašmyro ir 700 g merino.
Screenshot_2025-01-01-20-54-44-44_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg 655,49KB 0 Parsiųsta kartų
Fanda, pamenu tavo nick'ą, yik nepamenu, ar gerai pamenu - ar tu Paryžiuje gyveni, ar.man vaidenasi? . Smagu, kad grįžai prie mezgimo su daug noru ir dar katinu!
Tortui liko pertepimą padaryt ir pertept. Tiksliau, tai bus 2 tortai iš 3-ijų normų. Reikėjo kažkaip suderinti dukros norą vieną neštis pas draugus ( švęs ir nakvos ne namie) ir mano norą namie to torto bent paragaut. Labai stipriai norėjau vieną tortą nupirkt Maximoj, ber žinau, kaip dukra mėgsta Nidos morkinį.... O namo mums irgi nesinori pirktinio .
Kol lakštai vėsta, galiu ir mezginį pajudint pagaliau, vakar buvau kiek persimezvus, dabar jau vėl noriu.
Bawi nuo Aegyoknit, dabar rankoves baigineju, jau galvojau, kad šiandien bent vieną uzbaigsiu, bet pagalbininkas nusprendė, kad reik pertraukos. L noriu kuo greičiau uzbaigti, nes megztinis toks įdomus, didelis.
Gražus lašininis!!!
Bus kaip tik žiemos vijimui ;)
Ta proga nusipirkau trūkstamą 100 g kašmyro ir 700 g merino.
Merino irgi trūko?
Aš netyčia nusipirkau NORO siūlų 😎
Kur netyčia Noras parduodamas?
Humanoje
Taip aš Paryziuje. Paryziuje kur tamsu ir lyja…
Pas mus iki 19:02 irgi buvo Paryžius. Ir pasnigo 😍
Paryžiuje yra DVI parodos sausį, tokio fajjjjnuuuumoooo, ALAIA ir Cristofle.
Tiesa, kai Vilnius buvo Paryžium šiandien, pilkam danguje rodė saulės blyksnius ir spalvotus debesis tarp lietų.
Ir kokios tos parodos? Nes tam Paryziuje l lengva praziopsoti ;)