Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Palangoj rudenį radau superinį langų meistrą. Tik lanų remontais užsiima.  Visus pravalė, sutepė, vieno didžiausio mechanizmą pakeitė. Visai kitaip darinėjasi.

Kaune neieškojau, bet turbūt ir pagrindinės langų gamybos firmos turi meistrus.

Įsitaisė pagalbininkas. 

Priedas  Messenger_creation_5BF0D4F7-35A1-402C-9694-8508ACE81C72.jpeg   298,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2025-01-01-19-57-04-32_be80aec1db9a2b53c9d399db0c602181.jpg   817,05KB   0 Parsiųsta kartų

Pelėda irgi padeda, kiek gali.

Atsakyti

Su naujais! Švenčiau kaip norėjau, viskas ramiai. Aš irgi turiu pagalbininką mezgime :).

Priedas  Messenger_creation_33A4EFC7-C84B-4F0F-B137-F642FB5EE480.jpeg   140,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Panašūs katinai - Restar ir gadget, tik vienas apykaklę turi. :)

Dukra čia kažkada siuntė nuotrauką, kaip jos katė į rankinuką įlindus.:)

Atsakyti

Mano katinas nė tik apykaklę, bet ir balčiausią pilvą turi ir baltus batus :).

Bandau kažkiek padirbti, ką prisimenu, kad galiu. Nes rašyti laiškus ir organizuoti renginius dar neapsimoka. Bandžiau - OOO atėjo :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 02 sausio 2025 - 11:42

Bandau kažkiek padirbti, ką prisimenu

Kvyyyyyy

Nerimta aš :)

Atsakyti

Pas mane kitas variantas- žiūriu į tai, ką dirbau pirmadienį, ir galvoju, kas čia tiek ššš pridirbo :D  tikrai ne aš

o laiškai jo, vien automatiniai pranešimai..

Atsakyti

Aš tai pasitvarkiau tinklalapį. Visai geras laikas susižiūrėti ir atnaujinti, ko bėgime nespėji net pamatyt, anonsuoti, kas jau suplanuota, susirašyti į kalendorių, ką daryti pirmadienį.

Ir netikėtai prisiminiau, kad neturiu visų ingredientų tortui, kurį jau šiandien turėsiu kept. Reikia varyt.

Atsakyti

Mano šių metų rezoliucija-sumažinti perdirbto cukraus kiekį kasdieniam maiste!

Bat kad būt ne taip, kaip pas visus, tai tą darysiu nuo... tarkim sausio 20 d :rolleyes:  arba ne - nuo kinų naujų metų! :D  sausio 29

Atsakyti

Ak tie kinų nauji - kodėl jie sutampa su mano metais šiemet? Gal ir man nuo tos dienos kokią rezoliuciją susigalvot?

Atsakyti

Kodėl šįmet Norai/ Tikslai/Siekiai  pavirto Rezoliucijom? 🤨

Atsakyti
  • Rezoliucija – raštiškas vadovo nurodymas vykdytojui dėl dokumento užduoties įvykdymo;

Čia jum kokio vadovo reikia/ieškot? 

Atsakyti