Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

Kerpenai užuojauta  :console: Labai sveikas ir stiprybės pilnas tavo požiūris.

Naujokės norisi paklaust, kas tada paskatino prisijungt, jei siūlai ir virbalai nedomina? 

Aš biškį mezgiau, blizgio net siūlų variau daugiau užsipirkt. Vėl bus lašinys, tik šis pūkuotas ir lengvutis  :mastau: Aš, matyt, artėjančios žiemos bijau, plonesni nesigauna  :D 

Niumai poilsio ir ramybės  :4u:  Gal į savaitės galą pavyks ramiau.

Man kažkaip šios šventės toliau nuo viso šurmulio, dozuoju išėjimą į žmones. Vakar pasidžiaugėm Spragtuku, o šiandien ramiai namie su mezginiu, tortu ir planuojamu pasivaikščiojimu vidurnaktį.

Laimingų ir visokio gėrio turtingų Naujų!  :newyear: 

Atsakyti

Dvigubai linkėjimų! :newyear:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 31 gruodžio 2024 - 18:50

Manęs dar nebuvo ankstesnės gyvatės metais čia, bet pagalvojau, kad seniau vaizdais megzdavom. Atsisukau 1 puslapį ir va, Gadget Naujų laukia ir vaizdais mezga :clap_1:

Priedas  IMG_4549.jpeg   90,49KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Raudona spalva daili!

Pažiūrėjau į miestą pro angelo sparnus, gražu!

Atsakyti

Kerpena... :console:

Nova, sveika prisijungusi. :) Prašom visų pirma detaliau apibūdinti savo santykį su mezgimu ar kitokio plauko rankdarbiais :D , o paskui jau tebūnie tie miestai ir darbovietės. :irnesakyk: Nes tema ir dalelė čia rašančiųjų gyvenimo filosofijos, kaip bebūtų, visgi apie tai. :rolleyes:  Tas "nemezgu" gali reikšti nuo "neįsivaizduoju kaip laikomi virbalai" iki "dar neapsisprendžiau kokio kito mezginio imsiuos".

Nelabai sutinku su Katuku, kad tema "ne itin aktyvi" – ar tik ne viena iš aktyviausių dabartinėje SM. O kad kartais (dažniau savaitgaliais) čia tylu, gal kaip tik geras ženklas – reiškia, kad žmonės ne tik knapsi prie ekranų, bet dar ir gyvena. Bėgčiau iš tokios temos, kurią kiaurą parą reiktų sekti. Džiaugiuosi jus radusi, smagu, kad esate – išlikite tokios ir beateinančiais metais. :4u:

Atsakyti

Laimingų naujų!

Atsakyti

Su Naujais 🎊🎁🧨🎆🥂🍾

Atsakyti

Su Naujaisiais! Net jeigu ir jokių pasiižadėjimų sau nedavėt nuo šiandien, linkiu turėt bent vieną kokį troškimuką, kad gyvenimas būtų dar geresnis.

Smalsute, visada vertinimas nuo požiūrio kampo priklauso :D  tu lygini su kitom SM temom, o aš su šita pačia tema prieš kokia 10 metų. Tada ir "kabančiųjų" buvo gerokai daugiau, ir postų per dieną lavina. Ir net su pačia savim palyginu, mano aktyvumas tai "nusėdęs" visiškai. Tai va, anais laikais :D  uždavus aktualų klausimą, galėjai nemažą diskusiją išvystyt, dabar kartais sulauksi kokios vienos nuomonės po trijų dienų :D 

o vaizdai... tiesiog visko tiek daug aplink, informacijos, foto, esam persisotinę jais, matyt dėl to ir nesidalinam dar ir čia. 

Atsakyti

Su naujais visas!

gadget klausė apie šildymą tėvų namuose. Tai tas namas visada buvo šaltas. Pirmiausiai keistas projektas. Maži kambariai turi po du langus. Kai augom, tai būdavo per šalčius kartais radiatoriai net smirdi, priliesti negali, o namuose šalta, nes nuo tų tarybinių langų skersvėjai eidavo. Paskui tėvai langus pasikeitė į plastikinius, kai jau jie atsirado, bet tai buvo jau seniai, matyt jau ir tie pasenę. O kai baigėsi pigus kuras, tai tėvai visada labai taupė. Kai šalčio nėra, tai pasikuria po pietų ir sėdi su striukėmis. Kai ką nors veiki fiziškai, tai nieko, bet kai aš atvažiavus dirbu nuotoliu, tai sušąlu. Nors man atvažiavus, tai jau tėvas anksčiau pečių užkuria, bet per naktį būna atšalę. Ir kai mama jau ligota buvo, jau daugiau pakūrendavo. Bet jei šalčio bent kiek, tai net ir kūrenant kažkaip šalta.

Atsakyti

Kerpena, dėl plastikinių langų sandarumo tai gal verta išsikviesti meistrą – pakeičia susidėvėjusias gumas, pareguliuoja pasiklaipymus ir nėra labai brangu, palyginus su nauda. Mes pernai dėl poros langų kvietėm: vienas mažutis per šalčius tiesiog šerkšnydavo iš vidaus, terasos duris manėme, kad išvis keisti reikės, nes ties varčia atrodė išsilenkusios, tai puikiai viską sutvarkė, net pagyrė kokybiškus mechanizmus, kad dar ilgai sėkmingai tarnaus. Šiemet vyras ir dėl visų likusių langų profilaktiškai tą patį meistriuką kvietė – gumas berods tik vienam keitė, bet ir kiti po pareguliavimo net jaučiasi, kad lengviau darinėjasi.

Atsakyti

Net vėlyvosios tarybinės statybos namus gelbsti ne tik langų keitimas, bet dar ir sienų šiluminės varžos sutvarkymas!

Labas rytas! Su naujais 🤩😍😜

Atsakyti

Labos. Aktualu langų meistriukai, ieškosiu. Kaip pelyja vieno lango sandūros su siena. Tragedija. 

Įtariu turėsiu Naujametines atostogas... Tiksliau gal bronchitą su nedarbingumu. Tik kažkaip reikia gydytoją rast. Manoji nedirba, o pas kitus šeimistus pasiimti talono neleidžia. Nieko. Ateis pavasaris, baigsis ligos.

Atsakyti