Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas. Kerpena užjaučiu... O minčių savo tikrai nereikia gėdytis (nors tikrai ne visi supras), aš irgi "beširdė". Aš irgi šiek tiek panašiai gyvenu. Prieš šventes anyta po insulto išvežta. Dar nejudri ir nežinia kaip bus. Galvos skausmas eilės reabilitacijoje ir ateitis. Viena gali ir nebesusitvarkyti, santykio nėra, bet žmogaus nenumesi... Užtat vėl nieko nebeveikiu.

Nova, labas. Tai turbūt teks čia girtis perskaitytom knygom.

Atsakyti

Palauk, ramintas, gal žmogus siuvinėja!

Labas rytas!

Sveika, gadget3 4u.gif
Nemezgu, neneriu, neaudziu, laisvu laiku skaitau. Istekejus, turiu suaugusi sunu. Lupdazis - tikriausiai butu plytos spalvos, pats paciausias smile.gif

Labas rytas, visoms 4u.gif

Smagu matyt, kad jumoro pajautimas yra jusyse!

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2024-12-31-03-49-33-88_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   77,02KB   0 Parsiųsta kartų

Va mano mijailė. Spalvos numeris 333.

Atsimenu, kai darėme "virbalų turtais išsiskaičiuoki", tai ... Daugelis nurimo, kad pas jas tai kuuukliai. Niu, kai atsisėdau ir pasidariau inventorizaciją ;) Lūpdažių net nevardinsiu, turiu visoms nuotaikoms.

PS L'occitane šiandien viskam 20 off.VBS duomenys.

Atsakyti
Kerpena, nuosirdi uzuojauta jusu seimai 4u.gif

Gadget3, galite mane tujinti ax.gif man taip daug paprasciau ax.gif
Labai grazi lupdazio spalva bigsmile.gif kur perkate bigsmile.gif

Knygas skaitau visokias: kriminalinai, romanai, noveles...angliskas, lietuviskas, rusu rasytoju (Tolstojus, Dostojevskis..)
Atsakyti

Liniuka - nepirkau, nežinau. Naujokei labas!

Tai teks tau užsikrėsti meile siūlams, nes mes čia visos tokios :).

Ramintas - nieko nebeveiki, tai dėl anytos išėjai iš darbo ar kažko nesupratau??? Beje, pirtis netoli Kaišiadorių, jeigu pastebėjai  :4u: .

Man irgi pirmi kartai su tais šunim. Vakar iš viso net 13 pavedžiojom trise. Nes būna ateina žmonės socialinių valandų, trise vieną šunį nuveda ir viskas. Nežinau, kas ten traukia - tamsu, drėgna, šuns š renku nekvėpuodama, ne visi šunys patinka, kai kurie labai užsispyrę... Matyt, prasmė, noras būti reikalingai. Šiandien irgi eisim, nes įtariu, kad bus itin mažai savanorių, jaučiu, kad net nei vieno vaiko neprisikalbinsim. Na, bet ačiū būtent jiems už šitą metų praturtinimą. 

Vilniaus blizgučių tamsoje net nemačiau šiemet, bet man ne įvykis po centrą pasivaikščioti :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 31 gruodžio 2024 - 10:45

Nova, KRISTIANOJE (kai pašefuoja konsultantė). 

Mano jumi yra beveik tu ;) Mėgstu žaisti su žodžiais. O skaitau dabar 4000 savaičių, laiko valdymas mirtingiesiems ;)

Apie siūlus https://www.instagra...DcxMGlva3BrZA==

Atsakyti
Labai butu smagu, kad kiekviena pasakytumet kokiam mieste gyvenat, kur dirbate...
As is Kauno, dirbu taip pat Kaune. Gal cia yra kaunieciu 😃

Tiesa, mes turime sunyte triusine taksiuke 4u.gif turejom dvi, bet viena su didziuliu skausmu paleidome vasaros pradzioje. Suparalizavo stuburiuka, nustojo veikti vidaus organai...pasilaidojom urnele kieme...dar dabar netektis drasko, yra labai labai sunku paleisti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 31 gruodžio 2024 - 11:11

Kaip atrodo triušinis taksas????

Atsakyti

Restar, 13 trise? Mes su Džojaus giminėm kai dviese tris rusų žaisliukusvedžiojam, jau TIEK DARBO BŪNA...

Atsakyti
Per pus mazesne uz standartini taksa. Toks ilgas desriukas, su labaiiii trumpomis kojytemis biggrin.gif
Atsakyti

Oi koks geras :D

https://www.facebook...mibextid=wwXIfr

Tai laimingų naujų!

Atsakyti

PS kai skaitau "šunytė", visad noriu paklausti, o kuo žodis kalė ne(be)tinka?

Priedas  received_1695286401043665.jpeg   149,94KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti