Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, aš pati tai labai ramiai priėmiau, kad pirmiausiai mane pavadintų visi beširdiška, jei viską papasakočiau. Man viskas taip savaime suprantama, kažkaip net savu laiku. Kai močiutė mirė, tada man buvo 16 metų, labai panašiai jaučiausi. Dar kol  mama gyva buvo, beveik kasdien lankiau ligoninėj, tai man teta vis skambindavo ir - tai tu pašauk, tai tą, tai aną padaryk, gal atsibus. O aš galvojau, kad jei atsibustų, tai dar blogiau būtų. Kaip tik tai, ko ji labiausiai nenorėjo, kai dar pilname prote buvo. Ne jau smegenys taip pažeistos buvo, kad jei ir būtų atsibudusi, tai būtų tik kankinusi, nes jau tikrai nebūtų vaikščiojusi.

Tėvas tik labai graudinasi. Pragyveno 53 metus kartu, o paskutinius tris jau taip surišti buvo, kad jam dabar didelė tuštuma. Ir per visas ligas, priežiūrą  paskutinius metu geroji blogo dalyko pusė yra ta, kad tėvas atsiskleidė visiškai kitaip, nei visą gyvenimą atrodė.

Atsakyti

Oho, 53 metai kartu... Daug. Ir labai tie paskutiniai metai suskambėjo.

Ačiū, kad taip atvirai pasidalinai neinstagraminiu požiūriu. Žmogus gi pas dievą išeina.

Atsakyti

Aha, ir man norisi Kerpenai padėkot, kad atėjai, pasidalinai. Toks sveikas požiūris, ramus neišvengiamybės priėmimas. Grąžina mane į vaikystę, kai buvau savo senelių stebėtoja ir nemažai laidotuvių su visom tradicijom aplankyta. Ir giminėj, ir kaimynystėje. Močiutė buvo ir gaspadinė ( kaime mirus žmogui kaskart skersdavo kiaulę, lankytojus vaišindayo ir karštais patiekalais), ir giedotoja. O man su ja pasitaikydavo vis būti - ir augau iki mokyklos, ir per atostogas pabūdavau.

Tėčiui tikrai nelengva likus vienam.... Ar toliau planuojat su sese važinėt, ar gal svarstot pasiimt?

Brolio draugės tėtis mirė, tai mama greit atsikraustė pas dukrą į Druskininkus. 1 kambarys. Kiek žinau, taip pat greitai išvažiavo savo kaimo aplankyt ir negrįžo :). Kaimo žmogui iš savo namų išvažiuoti yra be galo sunku.

Atsakyti

Kol kas tai tėvas dar visai savarankiškas, jokių kalbų apie pasiėmimą.Negalėtų jis pas mus gyventi, būtų viskas jam  negerai. Tuo labiau, kad ir sąlygų tokių nėra nei pas vieną, kad pvz. savo kambarį turėtų.  O jis toks kategoriškas, tik jo supratimas yra teisingas. Nebent sveikata sušlubuos taip, kad jau negalės vienas, tada kažkaip spręsim. O čia jis ir pripratęs, ir savo daržą turi, vis koks užsiėmimas, ir kapai netoli. Dabar mašiną žiemai pastatęs, bet pavasarį pradės vėl važinėt, tai nuvažiuos, kada norės.

Atsakyti

Ar iš wooly nieko paskutiniu metu nepirkot? Pritrūkau siūlo, norėjau nusipirkti papildomai ir man skaičiuoja dar papildomai prie nurodytos kainos 21% PVM. Anksčiau visada PVM buvo įskaičiuotas į tą nurodytą prie siūlo kainą. Nauja svetainė, gal koks bugas :hmm: Nes nesinori tikėti, kad viskas pabrango penktadaliu. Parašiau užklausą, bet jau planas baigti šią savaitę nepavyks...

Atsakyti

Hm. Keista. Neturėtų atskirai skaičiuot.

Jaučiuosi pavargus... tiek nuo darbo, tiek nuo švenčių. O ryt planas: darbas- svečiai- baseinas- pas mus nauji 🤐 laukiu savaitgalio. 

Atsakyti

Šiandienos svarbiausias darbas - šviežias manikiūras- padarytas. Dar buvau kine😍

Ar sakiau, kad vajar gaivinsu sielą tobulu koncertu? XVIII a. muzika, atlikta, kaip pridera🤩

Atsakyti

Šiandienos svarbiausias darbas - šviežias manikiūras- padarytas. Dar buvau kine😍 Ar sakiau, kad vakar gaivinau sielą tobulu koncertu? XVIII a. muzika, atlikta, kaip pridera🤩

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 30 gruodžio 2024 - 22:42
Sveikos. Noreciau i jusu rata 4u.gif ar priimsit? :ax
As is Kauno mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 30 gruodžio 2024 - 22:42

Sveika, žvaigždute nova!

Ką mezgi/neri/siuvinėji/audi, ar ištekėjus, ar turi vaikų, kiek tau metų ir koks mylimas lūpdažis?

Mano nauja meilė- G333.

Atsakyti

Kerpena, užuojauta dėl mamos!

Pas mane šventinis ir tarpšventinis laikotarpis toks labai aktyvys gavosi. Šeštadienį miuziklas, sekmadienį Abba koncertas. Senamiestyje šiomis dienomis buvau, turbūt, daugiau kartų nei per visus metus. Labiausiai patiko kūčių naktį senamiesčiu pasivaikščioti. Vis dar yra pirmų kartų.

Atsakyti

Sveika, gadget3 4u.gif
Nemezgu, neneriu, neaudziu, laisvu laiku skaitau. Istekejus, turiu suaugusi sunu. Lupdazis - tikriausiai butu plytos spalvos, pats paciausias smile.gif

Labas rytas, visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 31 gruodžio 2024 - 06:22