Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gerai, kai tas sandėliukas po ranka :), aš kai online nusiperku iš jo neaiškių spalvų, tai paskui reikia prisipirkinėti papildomai ko pridėjimui. Mane Instagramo mezgėjos užinfluencino SS.  Be to, labai fainos mezgėjos ten dirba, ir labai teisingas verslas. Kartais galima palaikyti :).

Darbą vieną kitą schemutė atsipausdinau - galvoju, kad gal kartais gerai ką ir be ekrano numegzti. Bet jau visiškai pripratau prie KnitCompanion, ypač pirštines megzti - tobula, niekas mezgamos eilės netyčia nepakeičia, kaip būdavo su ta magnetine lenta, padėta ant sofos...

Atsakyti
80% mados tendencijų — „trumpos“.
Jos užima 80% vietos parduotuvėse.
Kodėl toks didelis procentas?
Nes būtent jos atneša didžiąją dalį pelno.
Ir būtent jos keičiasi kas 6-12 mėnesių, kad į madą patektų kažkas naujo ir jums vėl atsirastų poreikis PIRKTI drabužius.
Tai - marketingas.
Juk jei jau turite viską, ir tai viskas YRA PUIKU IR AKTUALU, tai KAIP įtikinti jus pirkti viską iš naujo🥴?
Be „trumpų“ tendencijų, žinoma, yra ir „ilgų“, kurios išlaiko aktualumą 3-5-10 metų, o kartais ir ilgiau.
Bet tokių daiktų procentas parduotuvėse, o taip pat ir JŪSŲ SPINTOSE yra gerokai mažesnis.
O dar yra „nemokama“ mada!
Tai, kai jūs dėvite tai, ką jau turite, taip, kaip madinga šį sezoną.
Jei „trumpos“ tendencijos užima didesnę dalį jūsų garderobo, jums teks jį dažnai atnaujinti.
Ir tai nėra nei gerai, nei blogai😉
Svarbiausia, kad jūs elgtumėtės sąmoningai ir pirktumėte tokius daiktus neatsitiktinai (kaip daugelis), o be iliuzijų, suvokdami tam tikro daikto rentabilumą ir darydami tokį pasirinkimą apgalvotai.
Atsakyti

Išverčiau man patikusį poooooostą apie madą ir tendencijas. Sėdėjau haloterapijoje, ir kokiu 3 kartus nusimušē žinutė SM

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Šiandien[/b!], 12:38

Labas dienas,

Aš esu ta, kur griežtai per Kūčias  :lol:  :lol:  Jokių kompromisų dėl maisto :D tik tradicinis. Kas nenori, tegu laukia kalėdinio apsirijimo :D

Važiuosim šiemet šventėms į kaimą, tai lygiai kaip Smalsutei - nieko nesivežkit  :umn:Ir mano vyro supratimas lygiai toks pats - nieko tai nieko... Tai tas "nieko" išvirsta į galvos skausmą, kas tas 'niekas'  :rolleyes: Niekaip neįsivaizduoju nuvažiavimo tuščiomis  :rolleyes:  :D

Savaitgalį taip nebuvo ūpo nieko daryt, bet sekmadienį ryte dėl Rusnės teko į miestą išsiruošti ir pamažu, visai neforsuojant, pavyko pasidaryti beveik viską, kas buvo planuota. Aišku, gultis nuėjau jau šiandien, bet buvo gera ant širdies, kad pagrindiniai dalykai bus suruošti.

Atsakyti

Muurrrr

Po šilto faraoninio pagulėjimo.

Toks gerumas pasnausti  :wub: Prabudau lygiai po 20 minučių (tokia procprocedūra), ir seselė sako "norit dar penkias minutes pagulėti?" TAI AIŠKU!

Myliu žmones ir gyvenimą.

Beje, į Kongresų rūmų salę klasikinės instrumentinės muzikos klausyt nebeisiu. Ne garsas, o tragedija. Nerekomenduoju.

Atsakyti

Man kongresų rūmuose buvo kitų trikdžių, tai apie garsą negalvojau, bet mano  brolis, lakstantis iš savo kaimo į koncertus visur ( pagrinde bardų, bet dar visokios Narkutės, Mamontovas ir pan, ne klasikinė) irgi sakė, kad negerai su garsu kažkas Kongresuose.  Tai teks tada jau tuo pasitikėt, jeigu labiau išprusęs žmogus sako .

Su tuo "nieku" ir man reikalų pastoviai. Anytai nieko nereikia, sūnus dićkis nieko nesugalvoja  :oh:​ . Tai šiemet labai kukliai ir bus, nepersistengsiu. Sūnus gaus Nutelos, šokolado ir pinigų į sąskaitą.

Atsakyti

Labai sveika išgirsti, ką žmonės sako, ir taip ir padaryti.

Čia mano tokia nuomonė.

Atsakyti

Limit, aš pas uošvius 'nieko' dažniausiai vežuosi - valgomo, geriamo: kava, medus, tortas, karštas vynas (kurį patys išgeriams :D )  su mandarinais, arba pačiai anytai - kremai, tušai, šaliai. 

Šymet Kūčios ramiai namie.

Va, šiandien sužinojau, kad prieš 2,5 metų kai Vilius patyrė čiurnos  traumą- pasirodo, atskilo dalis kauliuko  :unsure:​  Tada nematė. Sausio vidury užregistravau pas vaikų ortopedą. Tikiuosi gausiu išsamią konsultaciją. 

Atsakyti

Aš suprantu, kad nieko yra nieko. Ir labai patinka, kai galiu nieko nesivežti.

Atsakyti

Norėjau M užregistruoti pas LOR, ogi žiūriu nebėra jos pas mane e-sveikatoj... Užaugo žmogus vadinasi :) 

Nuvažiavus su "niekuo" dažniausiai pakliūni į situaciją, kad gauni dovanų. O ir šiaip dovanoti yra smagu. 

O dar labiau nervina anyta, kai susitariam, kad atsivešim po karštą su kita marčia, nes serga, pačiai sunku. Ir tada atvažiuoji, du karšti ant stalo. Tai kas benorės to mano patiekalo, kurį keliausi šeštą gamint :B 

Šiemet vešiuosi tortą, pati paprašė. Bet ne faktas, kad nebus prisipirkus neskanių pyragų iš vietinės lavkės :B 

Medučio lakštų kepimo konvejeris atidarytas. Dar kūčiukams tešla kyla.

Atsakyti

Va va. Anyta visada pilnus maiśus mums prikrauna saldainių, riešutų, visko.

Prisidariau ir prikirtau vinegreto - burokėlių mišrainės. Reikia judintis jau tradiciniais tapusiems pyragams kepti -  vyras aguonas sumalė aguoniniam (kuris sulaistomas kondensuotu pienu), vakar susiruošiau datules Beatos datuliniam. Dar duonos reikia užsimaiśyt, ryt ryte išsikept. 

Atsakyti

Aš mamytei esu pasakius, kad jos džiovinti obuoliukai yra dievų maistas, gali savęs neriboti - kiek įdės, tiek selujiesmom, va o namie tai aš ją noriu palepinti ir gaminti. Užtat pusryčiams kepti mammos bulviniai blynukai 🤩🤩🤩🤩 yra skaniausi pasaulyje. Rankomis sutarkuoja🤩😍🤩

Atsakyti