Restar O sekmadienis ir yra šventadienis!!!
Aš seku kelis įdomiau gaminančius (britas, prancūzas, lenkas, kroatė ir keli užsienyje gyvenantys rusai) , ir vieną-kitą receptą išbandau. Tikrai paprastai gaminu. Iš gerų produktų. Pvz. man šaltibarščiai gardžiau 1:2 grietinėlė ir kefyras, o bulvių košė - žydiškai, su nuoviru, grietinėle ir sviestuku.
Šiame recepte krevetės visai nebūtinos. Dailiai atrodo, ir originaliame recepte buvo, tai subandžiau. Plius įpėdinė jas itin mėgsta. Tokiu būdu paruošta atvirai orkaitėje kepama lašiša lieka drėgna, galima derinti su daaaaaaug padažų.
Šiandien vakarienei norėjau raugintų agurkų sriubos. Bet labai jau skanūs agurkai pasitaikė, iki sriubos neišgyvens.
Einu po tuosius saulėtus siūlus pasidairyti.