Kaip ten mūsų pirtis vasarį? Labai norėčiau iš Restar pirštinių, o iš qqtes kojinių pamokų.
Restar smulkybė 🥰
Man šioj savaitėj kiekviena diena- kaip savaitė. Darbų kalnas. Ir dar po darbo kažkokios veiklos. Tikiuosi savaitgalį pailsėsiu. Nu, aišku visokie valgių darymai, skalbimai nusimato, bet čia kasdienybė. Ir dar pamegzt planas yra.
Katukai, svaru nesijaudinti ir gerai maitintis, kaip sakė žymusis Karlsonas 🥰
(Lengva pasakyt... kai pati jačiuosi lėtiniam strese gyvenanti pastaruosius kelis metus).
Kaip ten mūsų pirtis vasarį? Labai norėčiau iš Restar pirštinių, o iš qqtes kojinių pamokų.
Vincis nebus LT, jeigu 02.15.
Man - labai didelis klaustukas irgi kurį savaitgalį vasario galėsiu.
Kovą būtų galinčių? Ar jau tada tik metų gale?
O tai gal sausio gale?
Viskas, atostogos iki sausio 6 Atbuvom kalėdinį vakarėlį, Jesica ir džiazo grupė. Dar labai faina iniciatyva šiemet buvo prieš vakarėlį komandoms ruošti menines instaliacijas, o šiandien apžiūrėti. Nu tikrai visas Mo muziejuj gali eksponuot. Labai kūrybingi kolegos.
Nu baikit, meno kūrinys tai dizainerės darbas, o mano tik atkartojimas, meno nulis. Man pačiai gražios tos pirštinės, bet aš tik atlikėja. Ir nėra ten ko mokyti - paimi aprašymą ar schemą ir mezgi. Nebent tą baltišką juostelę, bet nėra ten ko irgi mokyt. Man tinka ir sausis, ir vasaris, kovo pradžia, paskui jau ūkio darbai. Nebūkim zanūdos. Ir taip jau atidėjom po naujų, sriubos neįvyko . Vincis sakė, kad pakvies ant pievutės
Sausio gale galėčiau
Kovą - turbūt irgi galiu (tik dėl vidurio dar nžnau).
Ai, kovo 07 įmonės balius...
Nesuprantu, kas su tos sm reklamom darosi. Kažkoks bardakas. Visada kai rašau žinutę ant viršaus užšoka.
Sausio 25-26 kepinsiuos saulutėj. O po to jau vasaris.
O sausio 18?
15 išskrendu.