Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

PS laukiu niumos foto - ji moka efektingai pasipuošti!

Atsakyti

Pati nesifokijau (ne ta nuotaika, nes niko nespėjau). Bet atrodžiau i jaučiausi gerai :)  Po kelių dienų  turėtų būt fotografės foto.

Neilgas renginys, 3 val.- taip buvo suplanuota.

Pianistė, vieno kąsnio užkandžiai, karštas vynas, desertas. Gruodžio mėn. aukojom klinikų skyriui ir tuo pačiu patys loterijoj dalyvavom, tai mūsų prizų traukimas vyko. 

Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 20 gruodžio 2024 - 07:23

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 20 gruodžio 2024 - 07:04

Labas rytas!

Priedas  Messenger_creation_D7883052-3691-453B-A6DC-F2AF8EDDC10B.jpeg   93,46KB   0 Parsiųsta kartų

FTWeekend patraukiau į šoną.

Atsakyti

Praėjau vairuotojo medicininę, dabar 10 metų ramu. Reikia nepakiršti tik kitąmet teises pasikeisti.

Perdaviau draugei pirštines, nes, paaiškėjo, kad šiandien iš Kauno kaip tik atvažiavo dirbti į ofisą Vilniuje. Paplepėjom ir parėjau namo. Man penktadienis jau nuo trečiadienio kasdien, tai pagaliau atėjo ir tas tikras - net pasitikrinau, ar ir šįkart neapsigaunu. 

Siunčiu ir jums truputį žiemiškos nuotaikos :). Labai patiko šitas megzti, nes naujas man modelis ir geras kontrastas.

Priedas  f2cc3996-64e8-4a4f-8119-0be6bdc56987.jpg   142,36KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  07a8d9ac-c5f9-4904-aa72-ee7923ea9cd0.jpg   254,58KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  2fcfa9d8-bc18-4f52-b955-b32450751a1a.jpg   271,07KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu labai gražios :wub: 

Žadėjau papsakot tyrimus ir pokalbį su gydytoja..

Šiaip labai nervingai tyrimai buvo paimti :mad2:  išėjus net ugnim alsavau :D  čia buvo vakar. Nes sugebėjo gydytoja neuždėt el. parašo, tai laboratorija negavo, po to ne iškart duomenys suvaikščiojo, o po to dar ir iš draudimo negalėjau susimokėt.

bet šiaip gydytoja priskyrė daug visokių tyrimų, kurių prašiau ir kurių neprašiau, ir net esant jiems pakankamai normaliems, gavau siuntimus pas hematologą ir kraujagyslių chirurgą. Nu nes nusiskundimų neignoruoja, ačiū jai už tai bent.

Tai va, feritinas yr paaugęs, nors ir neblizga, hemoglobinas irgi kaip pas vyrą kokį  :D  B12 turiu daaaug, D irgi visai neblogai. Cholesterolis bendras toks ne itin, bet gero turiu nemažai, o ir visumoj nuo anų metų kiek pamažėjęs, tai irgi džiugina. Gliukozė telpa į normą, bet jau taip ant ribos :B 

Kas suneramino, tai daug kažkokių chloridų kraujyje, kas pasak gydytojos,  yra dehidratacija,o pasak googlo- per daug kortizolio.. tai matyt tiesa.

Tai va, viskas pas mane nuo ilgalaikio streso :D ir paveldėta (venų trapumas)

Atsakyti

Restar, dailumas 😍 Spalva man matosi tamsiai ruda pagrindinė. Teisingai?

Atsakyti

Va! Šampanas, sveikas pochujizmas ir šopingas mane saugo! Seniai jau fotosintetyčiau kitaip.

Atsakyti

Sveiko pochuizmo irgi turiu nemažai. Ypač, kai viskas daugmaž gerai :). Kai kam nors blogai, tai jau visko būna.

Ten ne ruda, o tamsiai pilka Drops Nord (06 dark grey).

Atsakyti

Restar, labai labai gražios pirštinės  :wub:  :wub:  :wub: Meno kūrinys  :wub: 

katuk, ačiū, kad pasidalinai savo patirtim  :4u:​ 

Atsakyti

Restar pirštinės tavo meno kūriniai

Atsakyti