Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Buvom jau. Didelė minia ten jų. Naują ministrą paklausiau..

Atsakyti

Ai šiandien...

Nu paklausiu tada, ar buvo😀

Atsakyti

Priedas  Messenger_creation_47FC43C8-7383-4AC8-BD2F-DAC8387AC848.png   823,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labos

Aš be vaizdinių įrodymų, bet šiandien skridom į Casa Lana prieš uždarymą, kad dukra spėtų nupirkt siūlų dovanų į mokyklos dovanėlių keitimąsi :)  Užkrėtė drauges drakiaus įsigijimu  :) 

Ir, aišku, to neužteko - pažadėjom šeštadienį grįžt. Sau brangiausiojom  :D Beje, klausiau pardavėjos, ar šalia virbalų ir siūlų laiko neparduoda, tai sakė, kad ne, bet ir pačios pirktų  :D​ 

Atsakyti

Šiandien buvo mamų lėkimo į siūlines diena. Mano dukros technologijų mokytoja pasislinko į trečią vietą garbiame įdomių technologijų mokytojų sąraše. Pirma vieta atiteko asabai, kuri galvoja, kad gruodžio 19 yra the day for darbukis trimis technikomis: numegzti, suvelti beigi pasiuvinėti gautą daigtą (dviem technikom, siūlais ir aplikacija). Antra vieta atiteko mokytojai, sugalvojusiai BŪTENT gruodžio 19 d. pradėt mokyk megzt, ir surašiusiai vieno mesendžerio ekrano ilgio instrukciją, ko jai tam reik, specifiškai. Iki siūlų sudėties nustatymo.

Atsakyti

Sveikos.

Gadget moheros kamuoliukai iš paštomato byra pagal foto :).

Šaunuolės merginos (ir jų mamos), bus mezgėjų dinastijos tęsėjos. Realiai tai pavydžiu ir kai nori pačios, ir kai mokykla priverčia daug ką išmokti. Maniškė viena šiemet tik su medžiu kažką dirba (nemačiau jokio rezultato) ir braižyba. Kita ištisai pareina prasmirdus žibalu, spaudos dažais rankom išdažytom. Kol kas nei naudos, nei malonumo. Penktadienį peržiūra  :oh: , tai klaikus persidirbimas. Čia vieną iš vakarų kai užsisėdėjo mokykloje, atsidūrė lauke be striukės, nes jos užrakintos pagrindiniame pastate, o durys užrakintos... Jau eina tik į speco pamokas, o bendrojo lavinimo praleidžia.  Liniukos nuomonę tuo klausimu žinau :D.

Man beliko nykščiai pirštinėms. Ir dovaninę skarą baigt. Tada laisvė papūgoms. Norėsiu pati rinktis spalvas ir modelius.

Atsakyti

Ten alpaka!!! Vakar buvo keliama internetuosna, o aš meditatyviai nusivyniojau 86 g. Nes o wau kokia spalva beigi faktūraaaaaaa!!!

Pafotografavau pašte, nes THE SANDĖLIUKAS 2 aukšte, o pirmame aukšte - pačtas su puikiausiomus pačtinykėmis in Wilno!!!

Turiu šiek tiek veltininių kašikiukų mezginiams :) SPĖJO ATAJT.

Atsakyti

Bendrasis išsilavinimas pervertinamas. Pasauliui reikia išprotėjusių dėl savo reikalo žmonių.

Atsakyti

Gadget atsvara Liniukos nuomonei :). Nežinau, ar čia tas atvejis, kai išprotėja dėl kūrybos :(.  Su grafika, tai taip, patinka, tik kai yra pora volų ir tų dar gadinančių darbus, o vaikų prie jų daug, kol sulauki savo eilės atsispaust, o tie dažų šveitimai kaskart su žibalu, o mokytojų deficitas... Bet šituos jau baigė, šeštadieniais ilgiausiai sėdėdavo. Vargsta dabar su šriftais tušu. Nes mokytoja leido bandytis per visą laiką, o likus 2 sav apsižiūrėo, kad nėra ką į peržiūrą nešti ir prisakė, ką pridaryti. Savarankiškai. Nes pamokų nebeliko.

Ar šta alpaka: https://www.manosiul...su-alpaka-pudra? Ar verta grieko? Omm... noriu aš į tą sandėliuką, bet gal geriau ten ir sandėliuot tuos siūlus, o ne namie...

Atsakyti

Gadget atsvara Liniukos nuomonei :). Nežinau, ar čia tas atvejis, kai išprotėja dėl kūrybos :(.  Su grafika, tai taip, patinka, tik kai yra pora volų ir tų dar gadinančių darbus, o vaikų prie jų daug, kol sulauki savo eilės atsispaust, o tie dažų šveitimai kaskart su žibalu, o mokytojų deficitas... Bet šituos jau baigė, šeštadieniais ilgiausiai sėdėdavo. Vargsta dabar su šriftais tušu. Nes mokytoja leido bandytis per visą laiką, o likus 2 sav apsižiūrėo, kad nėra ką į peržiūrą nešti ir prisakė, ką pridaryti. Savarankiškai. Nes pamokų nebeliko.

Ar šta alpaka: https://www.manosiul...su-alpaka-pudra? Ar verta grieko? Omm... noriu aš į tą sandėliuką, bet gal geriau ten ir sandėliuot tuos siūlus, o ne namie...

Rūšis ta. Ši greičiau rusva su mintim į pelenų rožinę. Lb puiki!

Atsakyti

Sveikos.

Aprangos vitrinoj  mačiau tąąą sijoną, nesenai aptarinėjamą.

Ėjau juodų kelnių. Nusipirkau tamsiai mėlynus džinsus. Įmonės vakarėlis ž valandos. Ką rengsiuos- neapsisprendžiu.

Vakar Vilius vėl traumatologiniam. Prisižaidė krepšinį. Ta pati čiurna, kaip prieš du metus. Ramybė... Su siuntimu pas vaikų ortopedą- eilės. Ryt  pagalvosiu ar vest. Priešinasi. Bet gal noriu echoskopo tyrimo, nes darė tik rentgeną. Man atrodo, kad kreiva ta koja ties čiurna. 

Atsakyti

Aprangoje šiandien netikėtai radau puikią palaidinukę! Reikėjo nebanalaus modeliuko po švarku, ant petnešėlių ir ne marškinėlių tipo.

Atsakyti