Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet vat šito momento nesuprantu. Problema žarnyne ir dar daugiau kenksmingų medžiagų kišama į tą patį žarnyną. Aišku, kiekvienas turim savo įsitikinimus ir nusistatymus. Aš stengiuosi kuo mažiau vaistų gerti, o mano draugė medikė bet kur suskaudus, išgeria tabletę.  Ir kuri iš mūsų teisi ar neteisi?

Atsakyti

Kartais nauda yra didesnė nei žala :mirksiukas: 

Vintažė daina :D  

ką dar pasakys daktarai, 

Ko patars lyg ugnies vengti

Jeigu taip pagalvojus gerai,

Tai labiausiai kenksminga gyventi...

Mes turim pasirinkimą: gerti negerti, kišti nekišti... 

Niekas kitas už tai neatsakingas. 

Atsakyti

Katuk, pakalbėkim apie kalėdines dovanas “žentams”. Kitoms nelabai aktualu, bet mums jau. :D Ką pernai dovanojai ar šiemet planuoji dovanoti? Nusimato Kalėdų pietūs su visais vaikais ir “žentais”, tai kaip ir galvoju reikia ir jiems dovanų, bet neturiu minčių, kad nebūtų banalu. Kitos irgi gali pamėtyti idėjų. :)

Atsakyti

Ir niekas nepasakys, kas čia teisus. Sveikata iš daugelio aspektų susideda. Ir organizmai skirtingi.  Vienas geria rūko visą gyvenimą ir ilgai gyvena, mitas sportuoja, sveikai maitinasi ir jaunas numiršta. Tai nesportuokim, o priešingai viską darykum? :D

Neapsimesiu, kad ką išmanau medixinoje. Bet mes, lietuviai, sovietizmo išmokyti niekuo nepasitikėti. Ir daktarais taip pat. Nėra jie dievai. Skirtingi gali labai skirtingai paaiškint.

Aš tai vis dar prarandu kas mėnesį nemažai kraujo, tai tuo ir aiškinsiu geležies trūkumą. Nors šiandien gana sveikai ( ir skaniai) maitinausi ( šamas, namie tik krūtinėlė ir daržovės), bet va dar pilve atsidūrė saujelė meduoliukų, tai skrandis kad sustojo .. o katinas kai įsitaisė ant kelių, tai net Mezymo nenuėjau pasiimt.

Atsakyti

Aš banali :D  žentų klausimu. Pernai buvo pirštinės, šįmet kepurės. Bet labai reikalingi daiktai, nes pasirodo neturi! Arba pameta.

Dar galima stalo žaidimus, toks bendras gal reikalas, santykiams tinkamas :D 

Bilietai į kiną.

Nieks ten nesitiki kažko vertingo, svarbu parodyt dėmesį. Aš dar dukrų paklausiu, gal ko nors reik iš ūkio :D​ 

Atsakyti

Aš žentų neturiu, bet dukterėčių poroms dovanoju kažką simboliško ir dažniausiai suvartojamo bendrai. Ar kalėdinį vyną, ar padažus, ar prieskonius, ar mandarinus/saldumynus/riešutus. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 18 gruodžio 2024 - 07:06

Sveikos

O man tai visai norėtųsi tokio sijono. Ir nemanau kad +15 pridėtų

Ale bet tačiau sijonų iš vis nelabai nešioju. Suknelės pavidale nebent.

Apie geležus nieko nžn. Pas mane gal net nėštumo metu nelabai trūko. Nu buvo šiek tiek ir tada lyg tą totemą ar kaip ten jis gėriau, daktarė buvo išrašius

Apie mezgimus. Mezgasi kojinės, kepurę va riuužavą nusimezgiau, o vargšas megztinis guli be rankovių. Netraukia ir viskas. Nu bet gal kada kitais metais pabaigsiu

Atsakyti

Katuk, tavo vyriškis dalyvaus savo kalėdiniam eytmety? Vat ir aš ten būsiu. Už fotografę :). Nebūčiau veržusis, bet mokytoja pakvietė.

Atsakyti

Man aktuali ši geležies tema, gi mano mėlyno kraujo dukra pateikė man feritino tyrimus su 12 ar 10 ...  Tai ATRADINĖJAM, ką ji gali gert, o kas "fujweupatiirgerk". 16metųmoterisomaigat.

Žentai ;) faaaaajnaj skamba. Ir dovanas gražias pavardinot. Man neaktualu. Kol kasssssss.

Šiaip vakar itin nesmagiai pabendravau su sese. Iki šiol jausmas fukaka. Nes aš minčių neskaitau, o buvau pastatyta prieš faktą, kad jio, turėčiau. Tai turiu pardavimui gerus CK kvepalus.

Atsakyti

Kartais nauda yra didesnė nei žala :mirksiukas:

Vintažė daina :D  

ką dar pasakys daktarai, 

Ko patars lyg ugnies vengti

Jeigu taip pagalvojus gerai,

Tai labiausiai kenksminga gyventi...

Mes turim pasirinkimą: gerti negerti, kišti nekišti... 

Niekas kitas už tai neatsakingas. 

Kaip superteisingai pasakei!!!

Einu ir aš kalėdinių nagučių.

Atsakyti

Katuk, tavo vyriškis dalyvaus savo kalėdiniam eytmety? Vat ir aš ten būsiu. Už fotografę :). Nebūčiau veržusis, bet mokytoja pakvietė.

Žinok nežinau :D  kada čia bus? Paklausiu.

Bo nes paskutiniu metu mums tai pilnatis, tai magnetinės audros, sunkiai susikalbam :D​ 

Atsakyti

Katinėli, nu žinok, juokiausi!!!

Atsakyti