Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nori, papasakosiu algoritmą? Tik jei nori.

Noriu

Gydytojai apie 60m.

Apie Tardyferoną esu prisiskaičius jau seniau visokių negerumų. Per visus tuos metus nieko kito ir nesiūlė, beje. Esu ir gėrus. Tai padeda tik tuo tarpu kol geriu. Skrandis tuo metu veikti atsisako :D

Atsakyti

Dangale naudojamas titano dioksidas E171. Jis jau uždraustas maisto pramonėje.

Atsakyti

Nu ok. O kuo pakeisti? Kad būt dozė tinkama, pavidalas (dvivalentė) ir ne maisto papildas, o vaistas. Ai dar gerai būt tabletėm kapsulėm ir pan o ne skystas.

Atsakyti

Dukra dabar šitą naudoja. Nežinau, gal tai skaitosi kaip maisto papildas, bet ji sakė, kad nedirgina žarnyno ir realiai yra poveikis. https://www.solgar.i...er-plus<br><br>

Atsakyti

O skirto lietuviams? 

Jei gerai įmatau- geležies bisglicinatas, 20 mg. Gal mažoka. Palaikymui taip, bet ne esant rimtai anemijai.

Šiaip yra gydytoja minėjus kažkokį kitą pavadinimą, jei netolwruočiau tarfyferono, bet nepamenu. Ryt paklausiu.

Ai dar, apie tą E171. Tai jo ir dantų pastoj yra. Ir daugelyje kitų  BALTŲ tablečikių. Ir dar kosmetikoj. Bet kosmetika gal ne į skrandį, tai nėr blogai.

Jei maisto pramonėj uždraudė, tai baltų ledų nebebus?  :hihihi: 

Atsakyti

Noriu

Gydytojai apie 60m.

Apie Tardyferoną esu prisiskaičius jau seniau visokių negerumų. Per visus tuos metus nieko kito ir nesiūlė, beje. Esu ir gėrus. Tai padeda tik tuo tarpu kol geriu. Skrandis tuo metu veikti atsisako :D

Paprašyk siuntimo pas reabilitologą ir reumatologą. Pas reabilitologą eini kineziterapijos, praktiškai pačiupinės if pasakys, jas yra (galiu pavardę pasakyt, Eglėje afkuos). Pas reumatologą - gaudai profesorę Butrimienę Santaroj. Ji - geniali.

Atsakyti

Pasakyk man tą Eglės pavardę :D  aš vakar buvau pas kažkokią jauną. Nebuvau labai sužavėta iš pradžių, bet kai priskyrė neblogų procedūrų, tai atsileidau.

Tik pas juos ten nauja sistema startuoja, tai grafiką procedūrų gausiu tik po naujų metų. Nesipriešinau labai, gal net geriau

Atsakyti

Aš esu gėrusi tokią geležį, bet niekad nesu atkreipus dėmesio, kokia ta geležis. Čia, pasirodo, gliukonatas  :hmm: 

TOT'HEMA, geriamasis tirpalas, 10 ml, N20 | Gintarinė vaistinė

Kadangi tyrimo po gėrimo nedariau, tai nežinau, ar gerai padėjo.

Tardyferonas - sulfatas.

Kai pagalvoji, kodėl negaliu normaliai nueit pas gydytoją ir paklaust va tokių klausimų ir gauti normalų paaiškinimą, kas kaip..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 17 gruodžio 2024 - 16:55

Man Tothema yra labai padėjus. Kai jau buvo visiškai š ( po gimdymų), tai gėriau, kur dėtis. Bet paskui ėmė nuo minties apie skystą geležį pykinti. O šiaip ko tik negėrus. Labiausiai leidžiama geležis suveikia, jeigu kam labai trūksta. Ir leidžiant gali pykinti. O šiaip, nesvarbu, kiek tos geležies ten pridėta, svarbu, kiek pasisavina  

Chatukas:l irgi savo nuomonę turi ir net man negirdėrų ksi kurių preparatų pavardina, bet nelabai galiu nuoroda pasidalint.

Atsakyti

Papietavom su kolegėm prabangokai Galo do Porto. Apėjau visokias kalėdines grožybes dienos šviesoje, patyrinėjau, kokios šiemet papuošimų mados :) (nes nešiau akinius į mokyklą per ilgąją pertrauką ir dar buvo truputį laiko), suvaikščiojau beveik 11 500 žingsnių, net nepajutau. Nuverkiau visą tušą nuo saulės ir vėjo :).  Padariau eilinįsyk išvadą - gražus tas mūsų Vilnius  :wub:​ . Bet kalėdinę dvasią visgi geriau pajausti tamsoje :).

Atsakyti

Koks fainas sijonas

https://www.instagra...WJhazZlYXVibQ==

Atsakyti

Aha, tas sijonas ir man kažką suvirpino. Ne iki mezgimo, aišku:). Nes norų didesnių tiek ir tiek ...

Atsakyti