Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Blin, o tai man maža prie veido tinka? :D O realiai prie mažos perėjau po vienos kelionės, kai supratau, kaip patogu rankinę ant pilvo nešioti ir turėti minimaliai daiktų. Nieks peties nespaudžia.

Labai sėkmingai trumpam į Panoramą užsukom. Žmonių neperdaugiausiai. Ir kokia šiandien pilnatis graži.

Nepuošti meduoliai viskas gerai. Svarbu - skanūs. Reikia pasiruošti gal ką iškepti kitą savaitgalį.

Atsakyti

Mano kalėdos :D  toks kičas visiškas, bet ai-linksma užtat

Priedas  received_2780228585495101.jpeg   185,42KB   0 Parsiųsta kartų

Fone matom mano einamąjį mezginį :rolleyes:

Dovanos po miesto egle :hihihi:

Atsakyti

Jurgitak, aš taip pat prieš Romą nusipirkau mažesnį, kaip 'laiškininkė' dėl saugumo nešiojaus prieky, nediduką.

Einamas mezginys (Emilis išsirinko siūlus ir užsisakė mėlyną kulną su pirštais) :

Priedas  Messenger_creation_A0A15426-C118-4512-8F2F-1D746284A8C6.jpeg   192,28KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, tau į komplektą šitų reikia. 🤭

Priedas  IMG_0279.png   449,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mano paukščių gripo rezultatas :D

attachicon.gifScreenshot_20241216_201031_Gallery.jpg

Kaip miela!!!

Atsakyti

Po nagais tai labai matau Katuko megztinį - be galo fainas rašto purumas, bus labai gražus! Niumos kojinių margumas irgi labai fainas - koks čia siūlas?

Pasirodau, kad ir aš mezgu, ne tik šneku :). Nieko naujo :). gal tarp švenčių ką ir naujo pradėsiu.

Priedas  465135579_1723935358165264_4303569217144745344_n.jpg   68,62KB   0 Parsiųsta kartų

Daugiau foto: https://www.ravelry....kos-pirstines-2

Priedas  462565430_601802165701989_2489610459699170486_n.jpg   68,15KB   0 Parsiųsta kartų

Daugiau foto: https://www.ravelry....kos-pirstines-3

Čia įrodymas, kad branče buvau :). Ir jau greit bus vėl kažkas gražaus. Vakar jau su antra pirštine pasistūmėjau. Labai greitai tas Drops Nord mezgasi, greičiau už tiesiog Alpaca.

Priedas  4d972a7c-902a-4389-80b3-894ba317e84c.jpg   162,85KB   0 Parsiųsta kartų

Ai, dar šaliką pusiau brioche esu nusimezgus, juodai pilkas, tai nieko išvaizdaus, bet labai mielai nešioju, nepatikėsit - nes man nebūdinga - net neskalbtą. Nes gi neturiu ką ant kaklo apsivyniot :).

Atsakyti

Restar, juvelyriniai mezginiai  :wub:​ 

Atsakyti

Restar, kaip fantastiškai tos pirštinės atrodo  :wub:  :bigsmile: 

Aš tai nagam neabejinga, bet nelakuosiu dar saviškių, dar laikausi :D Jūsiškiai visi labai gražūs  :wub: 

Mezginys katuko labai fainas  :bigsmile:  spalva  :wub: Ir tikrai reik tų virbalų bent fotosesijai su tais gražuoliais nagais  :4u:  :bigsmile: 

Liniukos armija  :wub:  :wub:  :wub: Aš mėgstu tokias mažas krapštalynes  :wub: Tikrai labai gražu  :4u: 

Niuma, mane irgi tavo siūlas domina, nes kojinės įdomiai žiemiškai spalvinasi  :wub: 

Dar apie rankinukus - kadangi linkusi savo daiktus prarasti, tai nešioju mažą rankinę. Jei ką, mažiau nuostolio, nors ir tam prarastam tuokart visa alga dar kai grynais galima buvo išmokėt, buvo... 

Lūpdažio tai niekad mano rankinėj nerasit  :rolleyes: Kaip neturinti lūpų, tai nebent blizgį kada ne kada įsimetu.

Šiandien buvau susitikime su kliente. Tai taip veidas sutvarkytas ir lūpos padarytos, kad net nežinojau, kur žiūrėti kalbant  :rolleyes:  :D Švietė tos lūpos visam veide tiesiog akinamai  :D Bet akys irgi gražios žydros  :)​ 

Atsakyti

Ai, da papasakosiu :D Atvrau šiandien į sporto klubą, moterų rūbinė tuščia, net šviesa nedegė :D Patalpa tikrai gana didelė ir erdvi. Pradėjau persirenginėti, atėjo jauna mergina. Ir spėkit  :oh: pasirinko spintelę gretimą maniškei  :lol:  :lol:  :lol:  Net apsidairiau :D Maniau, gal nepastebėjau, kad visos kitos užimtos :D Nu niekaip nesupratau šito  :ax:  :rolleyes:  :lol:  Turbūt  mano asmeninės erdvės supratimas labai skiriasi nuo jos :D Jei kas nors jau būna rūbinėj, tai aš renkuosi spintelę tolimiausiam gale, kad kuo toliau nuo žmoagaus būt :)

Ir šiaip pastebėjau - dabar klube dažnai būna tamsiaodžių ir gal rusių, gal ukrainiečių, tai ribų supratimas gerokai skiriasi :) Nors būna apasčiai vietos, bet kilimėlį pasitiesia visai šalia  :oh: :D  Neturiu šiaip nieko prieš, bet jausmas biškį keistas  :rolleyes: 

Nu ir dar pasiguosiu, nes ką tik berašant sulaukiau gydytojos skambučio po vizito dėl tų savo rankų skausmo... Biškį norisi keiktis, nes padarė tik kraujo tyrimą ir kardiogramą ir  niekur daugiau nesiuntė. Tai dabar pasakė, kad tas rankas gali skaudėti dėl mažo hemoglobino ir tiesiog vėl Tardyferono išrašė ir vaistų nuo skausmo  :rolleyes: Sakau, man ta mažakraujystė jau 17 metų ir dar didesnio laipsnio buvo ir rankų neskaudėjo niekada nuo jos. Ir  tiek neskauda, kad nuo skausmo gert... Tai vis tiek sakė, pirma sugerst vaistus 3 mėnesius ir jei nepareis, tik tada vėl kreiptis  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: Nei verk, nei juokis...

Atsakyti

Limit, tardyferonas turi nuodingų medžiagų. Jį geriau kitu pakeist. Kiek metų gydytojai, kad dar tokius vaistus išrašinėja?

Atsakyti

Kokių tokių nuodingų, prašom plačiau.

Mano žiniom, tai jis vienas iš nedaugelio, kurio forma geriausia įsisavinama. Bet ne visiem jautresniems skrandžiam praeinama.

Atsakyti

Tai vis tiek sakė, pirma sugerst vaistus 3 mėnesius ir jei nepareis, tik tada vėl kreiptis  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: Nei verk, nei juokis...

Nori, papasakosiu algoritmą? Tik jei nori.

Atsakyti