Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, su kokiu treneriu sportuojat?

Artūru :) 

Atsakyti

Ruletė :hihihi:  beveik kaip atsuktuvas.

O dokumentai jo, matyt įprotis iš kelionių užribin. Gal ir galima išimt. Draudimo ten nėr, jeigu ką.  To net neduoda gyvo :flirt2: 

nepaminėjau auto rakčiuko ir servetelių :D  ir nuolatinių pirkimo kvitų :D 

dar kartais atsiranda šlapių servetėlių, dantų krapštukų ir vienkartinių šakučių :lol:​ 

Atsakyti

Katuk, super! Vienkartinė šakutė, turbūt, svarbiausias dalykas rankinėje. :D nes gi vis kokias salotas nusiperki pavalgyti kelyje iš darbo. 🤪

Atsakyti

O, reikia vėl nusipirkti kelioninį įrankių rinkinį! Čia nekasdienai. Mano atsuktuvas - multitūlas (tušinukas/liniuitė/atsuktuvas).

Ruletė - labai reikalingas dakykas. 

Pirmadienį baigiu įvyniojimu😍😍😍  DABAR BUS EGLĖS REKLAMA: nuostabuzzz dalykas! Jau gavau pastabų, kad visuotinės įtampos fone vaikštau puikia oda ir nuostabia atsipalaidavusia šypsena.

Atsakyti

Mano ne paukštukas į darbinę dovanėlę :rolleyes:

vaig-dut.jpg

Šiemet labai tingiu puošti meduolius... O prisikepėm tai nestandartiškai didesnį kiekį ir dar pagal kitą receptą pabandymui tešlą šaldytuve brandinu. Kažin nedekoruotų į dovanėles gražiai pripakuoti – labai ne lygis? :geda:

Atsakyti

Aš nepasakosiu viso savo rankinės turinio, yra panašių dalykų kaip pas daugumą, išskyrus kosmetines, lūpdažius - įsimetu kokį į striukės kišenę. Dokumentų irgi nelabai rasi, nebent vaikų pasai kartais ten atsiduria ir užsielika po apsilankymo pas gydytojus. Kas man būtina - buteliukas vandens. Ir tuščios vietos, kad būtų PRIREIKUS. O prireikia. Būna, kad jaunimas savo telefonus ir ausines sukiša, kai kur kartu einam (kinas, gydytojai ir pan). Ne paslaptis, kad kokių 3-4 pirkinių krepšių kartais ir neužtenka, tai gelbsti ir rankinė susikišimui pirkinių. Nes labai nefasonas pirkti maišelius.

Žodžiu, kiekvienos rankinė - pagal asmeninius poreikius. Man maža tiesiog prie veido netinka :).

Fainas koncertas atbūtas Kelpšos konservatorijoje. Gera buvo savo vaikų choro naują šventinį repertuarą išgirsti (visos negfirdėtos dainos), bet kadangi ne pirmi metai ten koncertuoja, tai visada laukiama dalis yra kelpšiukų pasirodymas  :wub: . Ten ypač super duper stiprūs balsai, labai pasimėgauju.

Smalsute -tokiems darbukams, kurie realiai mažai užtrunka, tai man rankos neprieina. Tiksliau - smegenys nesuvadovauja :). O nepuošti meduoliai man lygis, ko ne. Kam tas papildomas cukrus, ar dar blogiau - dažai. 

Kokia laimė, kad bent darbe nebesikeičiam dovanom. Jokiom. Ryt kartu fainai papietausim prie Aušros vartų :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 16 gruodžio 2024 - 18:50

Gadget, gal toks? :D https://flyingtiger.com/en-lt/products/multi-pen-with-6-functions-3058411 Čia funkcijos ne trys, o visos šešios :umn:

Atsakyti

Errrrorrr

Atsakyti

Mano paukščių gripo rezultatas :D

Priedas  Screenshot_20241216_201031_Gallery.jpg   297,02KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oho, Liniuka, pavarei.

Mano rankinės- visos per petį. Kitokių neturiu. Dydžiai- nuo mini (vasarą, vakarams) iki normalesnių, kur lietsargis telpa. Šiai- du telefonai, piniginė, akiniai ir 4-6 lūpdažiai/blizgiai turi tilpt, dar raktai, pleistrai, vaistai.

Važiavimas šnd į Marijampolę biiifkį ekstremalokas. Laikiau vairą, kad į fūrą oro gūsis nenupūstų.

Nagus pasikeičiau į šventinius. Tokių neturėjus dar :)

Priedas  Messenger_creation_C038B708-BA0B-499A-AAFC-3F2ABCD43133.jpeg   117,64KB   0 Parsiųsta kartų

Dičkio kalėdinė dovana gyja :)

Priedas  Messenger_creation_63CABAC1-2DE4-4EEC-B06F-35AA61753924.jpeg   133,17KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka - kiek viščiukų :).

Nagams ir tatuiruotėms abejinga  :B​ .

Atsakyti

Labos

Aš apie jūsų Visingą net girdėjus nebuvau  :D Naujų rankinukų tvardaus nepirkt, pilna lentyna. Kuprinių nemėgstu. Rankinukų turinys panašus kaip pas visas, tik aš stengiuos kas vakarą jį apsitvarkyt, kad nebūtų  popieriukų ir kad lūpdažis tik einamas būtų. Atsuktuvo ne tik kad nesinešioju, bet ir naminį nulaužiau. Reiks pirkt  :) 

Dėl valgomų dovanų nepatarsiu. Nepuošti sausainiai ir man atrodo visai lygis. Įpakavimą galima papuošt  :rolleyes: Nors apskritai dovanoti kaimynams dovanas yra lygis  :4u:  

Už megztas smulkenybes gerbiu, pati nemėgstu tokiais mažais čiupinėt  :4u: 

Netyčia Kalėdų seniui paburbuliavau, kad nepatogu mano sofoj sėdėt sergant, sujungianti lenta užpakalį spaudžia. Ir miegot nelabai patogu, nes galva šiek tiek pakelta, o man noris lygios lovos. Tai panašu, kad prisiburbuliavau ir gausiu naują sofą-lovą vietoj savo senosios  :D Matyt reiks eit prie miesto eglės pasiimt, netilps namie po mano metropiam kėniu  :D 

Mezgu lašininę suknelę (ta vilna atrodė plonesnė matkeliuose nei ant virbalų, prisiekiu…). Turiu du skoloj nerodytus: vienas neskalbtas (dar tingiu skalbt), kitas skalbtas ir nuilgėjusiom rankovėm, reik trumpint.

Atsakyti