Labas dienas,
Visingoj esu pirkus piniginę vyrui, bet kažkaip susikostė, kad ta piniginė liko mano rankinėj. Nepamenu net, nepatiko gal jam, ar kitą gavo Aš tai labai džiaugiuosi j ir jau kokius penktus metus nekeičiu, labai patogi ir smagi. Tik nėr skyrelio monetoms, tai kai gaunu, į kišenę, o paskui atiduodu Rusnei, stambesnes į taupyklę
Tuo metu ir rankinę norėjau sau išsirinkti, bet nieko limpančio prie širdies neradau, tai ir nepirkau. Dabar va nuorodą paspaudžiau ir radau norimą rankinę Gal reiks kada pavažiuot pačiupinėt, tik kad nelabai man jos reikia šiaip jau Turiu savo mažą ir užtenka. Reik tik nepamiršt pirkinių sietką įsimest, nes nelabai kas telpa
Didysis vaikas vakar tik apie dešimtą vakare sugalvojo susiruošt į naują darbą ir tik tada suprato, kad savo gerąsias kelnes kartu su vieninteliu diržu paliko pas mus namie Tai va, bus idėja jam dar vieną diržą parūpint prie progos Turės atsarginį budintį. Tik reik man pačiai nepamiršt
Reik sugalvot kažką valgomo kaimynams dovanų Kažką įdomesnio. Namukus vis kepdavom, bet šiemet gal ką kito norėčiau.