Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas dienas,

Visingoj esu pirkus piniginę vyrui, bet kažkaip susikostė, kad ta piniginė liko mano rankinėj. Nepamenu net, nepatiko gal jam, ar kitą gavo  :hmm: Aš tai labai džiaugiuosi j ir jau kokius penktus metus nekeičiu, labai patogi ir smagi. Tik nėr skyrelio monetoms, tai kai gaunu, į kišenę, o paskui atiduodu Rusnei, stambesnes į taupyklę :D

Tuo metu ir rankinę norėjau sau išsirinkti, bet nieko limpančio prie širdies neradau, tai ir nepirkau. Dabar va nuorodą paspaudžiau ir radau norimą rankinę :D Gal reiks kada pavažiuot pačiupinėt, tik kad nelabai man jos reikia šiaip jau  :rolleyes: Turiu savo mažą ir užtenka. Reik tik nepamiršt pirkinių sietką įsimest, nes nelabai kas telpa :D

Didysis vaikas vakar tik apie dešimtą vakare sugalvojo susiruošt į naują darbą ir tik tada suprato, kad savo gerąsias kelnes kartu su vieninteliu diržu paliko pas mus namie  :oh:  :D Tai va, bus idėja jam dar vieną diržą parūpint prie progos :D Turės atsarginį budintį. Tik reik man pačiai  nepamiršt :)

Reik sugalvot kažką valgomo kaimynams dovanų  :hmm:​ Kažką įdomesnio. Namukus vis kepdavom, bet šiemet gal ką kito norėčiau.

Atsakyti

Katuki, apsprendoki, kokios tau reik.

Tos itališkos tau net neroooodysiu ;) Telpa VISKAS: raktai, KIKO kosmetinė, trys lūpdažiai, atsuktuvas ir piniginė.

Atsakyti

Ir tai viskas, ko šiuolaikinei moteriai kasdien reikia? :D 

Šiaip, manau, dar turėtų tas daiktas stilistiškai tikti. Tai tie dėkliukai prie manęs ne itin  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Turiu gal kokias keturias Visingos rankines, bet nei vienos nemyliu. Nuolat trinu Katanos rankinę, kuri jau nusitrynus belia kaip. Tai užsiminiau Kalėdų seniui, kad vieną lyg ir išsirinkau, tai jau žinau ką gausiu po egle. 

Piniginę irgi Visingos turiu, labai patvari ir patogi. Diržą vyras pirko, tai išskyrus pardavėjo performansą su spjaudymu ant diržo :blink: nešiojasi gerai.

Išvis apskritai tos pardės minusas tai pardavėjai. Kaip jie nesupranta, kad su kava vienoj rankoj ir saldainiu kitoj, neišeina rinktis rankinės :D​ 

Atsakyti

Mano viena pirmų rimtų rankinių irgi Katana, retro stiliaus "daktaro ridikiulis", telpa kepta višta, taurės ir šampanas.

Atsakyti

Mano Katana irgi neužmušama  :D Pirkau turbūt, kai Rusnė gimė. Transformuot galima ir į kuprinę, ir kaip rankinė rimta, ir vištai vietos yra :lol:  :lol: Bet šiuo metu išleista morališkai pailsėti. Gal kada grįš į gyvenimą  :rolleyes:  :D 

Atsakyti

Katukui reikia softwarą persiinstaliuoti :D aš jau 2 metus vaikštau su rankine, kurioj telpa kortelių piniginė, telefonas, mašinos raktelis, namų raktai, nu ir dar, koks saldainis. Viskas, daugiau nieko rankinėje iki parduotuvės nereikia. O anksčiau pusė gyvenimo buvo rankinėje. 🤦‍♀️

Atsakyti

Be atsuktuvo???

Atsakyti

Kaip tik norėjau klausti. O kam atsuktuvas? :D

Atsakyti

O jei reiks kažką atsukti?

Ką rastumėt šiandien mano rankinėj?

Piniginę

Tris lūpdažius, vieną purškaliuką rankų dezinfekcijai

Darbo kortelę-leidimą

Šukas, segtuką ar gumytę plaukams

Saridono :D 

pleistriukų

Krūvą dokumentų, pagrindas-auto.

Pirkinių krepšelį sulankstomą+ pora daugkartinių vaisiams/daržovėms. 

Telefonas ir pirštinės migruoja.

Nu vat ir tiek

Jokio atsuktuvo ir net raktų nėr :D​ 

Atsakyti

O kam tau Lietuvoj krūvos dokumentų?

Atsakyti

Mano šiuo metu nešiojamoj rankinėj telpa visokie popieriukai, servetėlės, raktai, piniginė, sulankstoma sietka, plaukų gumytė, ruletė, rašiklis. Gal dar kažkas pasimetęs plaukioja. Vienas kitas saldainis vis pakliūna.

Liniuka, su kokiu treneriu sportuojat?

Atsakyti