Oi Niuma, tavęs su energija tai niekam nepralenkt O mes tai ramiai su vyru. Bet užtat va dabar jau ruošiamės į gymą, jokių pagirių
Sekmadieniais į gymą, ..stipru.
Radau visiškai savo marškinėlius
Screenshot_20241215_100530_Samsung Internet.jpg 185,82KB 0 Parsiųsta kartų
Bet turbūt noriu pirties ir aš .
Bet... ne šiandien
Beje, labai netradiciškai, eisiu atostogų sausio antroj pusėj visas 2 savaites. ir niekur nevažiuosiu
Ištraukiau vakar eglę, žiba. Žinau žinau, dauguma mėgsta gyvas, kvepiančias. Bet...ne šiandien
Vyro pusseserė suorganizavo susimatymą pusbrolių/pusseserių, nes Marijampolės bare koncertavo Dovi Mi. 10 žmonių susirinkom. Man koncas labai šiaip sau (neklausom jo), bet organizatorė labai norėjo būtent į jį. Bet kompanija super
Va dėl to ir į bruchą mezgėjų neglėjau atvažiuot, nors kolegė klssė, ar būsiu Sakiau, kada nors.. pavasariop
Vakar prirašiau, SM suėdė, tai taip ir liko.
Brunche buvau, kaip visada UCH, numezgiau 64 akis - vieną eilutę naujos pirštinės. Bet kiek daug juoko, įkvėpimo, naujų norų, fainų istorijų, naujų ir senų pažįstamų. Kaip faina, kad Asta buvo .
Po to greiti pietūs, vežiau dukrą meduolių kept. Pabuvau ten 10 min, iš pradžių gailėjausi, kad negalėsiu ilgiau, bet kai per tas minutes sužinojau, kiek žmogus gali leisti sau mokėti už bilietus į Asmik koncertą (370), nors nesąmonė, bet bilietai išpirkti ir dar visokių pasigyrimų, tai prisiminiau pernykštę užknisančią patirtį ir išėjau to iśvengusi. Tada kišdama telefoną į laikiklį sugebėjau jį išjungti, o PIn kodo nežinau, jis užrašytas darbiniame telefone .. Nebuvo laiko panikuot, tai kažkaip labai laimingai atsiminiau porą reikalingų posūkių. Nes nežinomoj vietoj, miške, namai ir tamsios gatvelės . Paskui jau važiavau, kur didesnis mašinų srautas, kol pasiekiau žinomas vietas. (Aišku, pavėluotai prisiminiau, kad mašinoje kažkokia navigacija irgi yra, bet tik užsienyje ją jungiam).
Strigau kamštyje grįžtant namo, o tai paskui lėmė, kad vyras į koncertą atėjo po pusvalandžio nuo jo pradžios . Mane išleido prie Kongresų, o pats beviltiškai ieškojo, kur pasistatyt... Realiai pėsti nuo namų būtume greičiau atėję. Tik nelabai jėgų buvo. Tai ramiai grįžau namo pamegzt tik prieš 9. Daugiau su mašina į miestą nebenoriu trenktis per šitas dienas...
O šiandien maisto pripirkau ir ka tik papusryčiavau.
Katuk, vakarykštis tavo noras daugiau megzt man fainai suskambo. Bent jau aš, kai turiu daug norų - visai tuo džiaugiuosi. Ale šiandien paslikas Katukas jau .
Aš irgi po karčios patirties, kai į Carminą buraną vėlavom 10 min., nes parkuotis tik prie Kalnų parko vietų buvo, daugiau į centrą nenoriu.
Reikia pasitvarkyti namus, bet kaip katukas - ne šiandien. Prisimezgiau vakar bandymukų, reikia kažką naujo pradėt. Pas mane pieno baltumo periodas, nors pilna lentyna visokių atspalvių mėlynų siūlų.
Prie Kalnų parko mačiau milžiniškos eilės - netelpa, informacinės lentos apie požemines aikšteles klaidina - mums ant posūkio rašė, kad 86 laisvos vietos, o šiaip ne taip privažiavus - paaiškėjo, kad 0. Tai kažkur už Finansų ministerijos pasistatė, atėjo. Negalėjau viena mėgautis koncertu tą laiką... Jurgitak, jeigu sugalvotum, kad tau ko nors mėlyno perdaug ir norėtum atsikratyti - gali man parodyti . Aišku, man siūlų tikrai netrūksta, bet apie ką nors švelniai mėlyną/žydrą svajoju. Kokio storesnio siūlo, kad greitai nusimegztų laisvas megztukas. Beje, brunche čiupinėjau ir klausinėjau apie įvairias buklė, niekas nesiskundė negražiu jos elgesiu . Viena skundėsi avyčių kvapu Drops buklė, bet man tai nėra minusas. Buvo giriama Kremke buklė ir iš Ilgės pirkta stora buklė. Astos kokio gražumo advento kalendoriaus siūlų spalvos - tokios glios, turtingos . Toks fainas siūlas tas merinas su šilku, toks geras kritimas ir čiupinėjau gatavų mezginių, sakė, kad gerai nešiojasi. Kaip noriu ko nors norėt, bet man galva apsvaigsta nuo tų spalvų, kai reikia išsirinkti vieną - neįsivazduoju, kuri jau čia man būtų pati pačiausia ir labai tiktų.
Sveikos
Išėjau iš namų nepamenu ko, bet grįžau su batais, pieniško šokolado spalvos marškinukais su wau kokiom rankovėm ir džinsais.Nes kelnių ant manes nesiuva.Mes su kelnėm gražios atskirai
Bukliuka išardžiau ir pasidėjau.Pasiėmiau šokoladą su apelsinais.Tas yr : toli gražu ne fantastiška mochera ir gija blizgiuko raudono aukso.Pasiskaičiuoju reglana, kažką mezgu ir dzingt man šiandien ryte, kad gi ir raštų būna ir kad net ir moku.Bet tai jau tas tinginys tokio dydžio, KAD TIK LYGIAI GALVOJASI.
Atsiimu savo klausimą apie Visingą – ji ne tik, kad sekmadienį dirba , bet gyvenimas ten tiesiog verda : žmonių gausybė, pardavėjai vos spėja suktis. Tai truputį komplikuotas prekių apžiūrėjimas tokiu metu ir gaila, kad paties pačiausio modelio nebebuvo reikiamos spalvos (o laukti – virš trijų mėnesių), bet vis tiek grįžau laiminga su pirkiniu.
Labos!
Net nuėjau patikrinti - yra bilietų nuo 69 eur į ASMIK koncertą.
Gadget, o jei nori eit penkiese
Aš turiu labai gražiai melsvo ekokašmyro. Va to trečio ir geidauju bet kol kas tinginys tokio dydžio pasak kacumotos, jog niekaip nesusirandu kokio modelio
iR dar noriu ko nors vyšninio. Gerai pakuitus, rasčiau pas drakių ir tokios spalvos
Pagaliau įsiuvau liemenei sagas. Bet kako ji ant manekeno nelabai fotogeniška
Smalsute, parodyk, ką išsirinkai.
Mano sūnus nori diržo. Pamiršau turguje šiandien pažiūrėti, prisiminiau, kad Visingoj ir jų yra, pirkau kažkada vyrui, kai pirkau sau ir dukrai kuprinytes.
Jau kaip smagiai nauja pirštinė einasi, tikiuosi, nebus per maža. Šiandine baigsiu veiną ir gal kitą pradėsiu. Arba kokį mėginuką. Bet reikia eiti Uncle bens' katilą virti. Parvežė vyras iš sodo a la cukinijas. Nežinau, kas ten užaugo iš kompostinės - balti pailgi, bet storesni už cukinijas. Sakom, gal cukinijos su patisonais susikryžminę. Nes aguročių tai nesam auginę ir nieko panašaus valgę, tik baltų patisonų sėklų tikrai kompostinėj primesta buvo. Sueis už cukinijas.
Į Salomėją tokios kainos buvo.