Nu, aš irgi siuntą gavau šiandien Tai, matyt, kaip ir katukui Buvo pamiršę, į laiškus nesureagavo su atsakymais, bet staigiai išsiuntė
Vakarėliui gyvačių tematika pasiruošiau
Screenshot_20241213_181227_Gallery.jpg 209,2KB 0 Parsiųsta kartų
O vakarėlis kada?
Aš netyčia nupirkau eglutę pirmąsyk gyvenime. Vyro atsakomybė buvo. Nors kainos pastaraisiais metais vertė iš koto, bet stengiausi net neklaust.
O šiandien pietavom Panoramoje su kolegėm ir užsiminė, kad Depo labai mažos kainos. Man niekada nepakeliui. Jai pasirodė pakeliui iš Panoramos, jos vyras susilaužęs šonkaulius šiemet nenupirks, tai ir nuvažiavom kartu ( aš jos mašinoje). Prisijuokėm atsakančiai, laimei, šiaip ne taip tilpo į jos mašiną, priekinę sėdynę atlenkus. Čia juokai ir baigėsi, nes pakliuvom į tokius kamščius... Mane net ėmė pykinti ant galinės sėdynės... Bet labai graži, virš 2 metrų (teko viršūnę trumpint, kad tilptų) ir tik 29 eurai. Vyras yra ir 70 mokėjęs ...
Nu ir kaip tokiai kolegei nemegzt pirštinių. Jau 5 poras yra užsakius iš viso ir dar vienos eilėj. Kada nors, nebūtina iki švenčių.
Pas mano dičkius irgi šiandien Kalėdos paankstintos
Pas Gytį - mokykloj buvo Kalėdinis vakarėlis. Su tėvais salėj. Labai gražiai paruošę vaidinimą, su pasakojimais, šokiais
O Vilius gav kalėdinę dovaną avansu (kurios didesnę dalį pats susimokėjo), bet mano parašo reikėjo - tatoo pasidarė Kol eskizą padarė, kol dėl kainos reikalus išsaiškinom... palikau Vilių ir lėkte per visą miestą į Gyčio šventę. Spėjau likus dviem minutėm Vyrs su Emiliu jau salėj laukė. O dar prieš tai į baseiną jį suvežiojo.
Tai va taip, šimto reikalų diena
Restar, taigi jau kelis metus čia depo ir jų pigius kėnius reklamuoju Mes šiemet nedidelį 1,5 m. už 16 eur pirkom.
Vakarėlis kitą penktadienį.
O, važiuosiu į DEPO!
Vakar netikėtai buvau ledo melodijų šou, pirmą kartą gyvai ir iš arti mačiau ledo čiuožėjus. Wau wau wau! 11 žvaigždžių iš 12, net su baru be šampano (Alita nesiskaito).
Manikiūro eisiu dar du kartus šiemet.
Manikiūro reikalai aktualu
Nusprendžiau panešiot gelį 4 savaites. Vakar labai gražiai "nuėmiau" nykštį, šiandien ryte vidurinį. Eisiu pirmadienį. Sutaupiau laiko procedūrai dar keli irgi tik ant garbės žodžio laikosi.
Ar labai blogai, jei turiu du pradėtus mezginius, bet noriu pradėt dar trečią matyt gresia visiem trim atidėjimo terminas....
Katuk, moteris 40+ pati sprendžia, kur jos talija ir kiek mezginių jai reikia iki pilnos laimės.
Gal žinote, ar toji Visingos rankinių parduotuvė Visoriuose tikrai dirba ir sekmadieniais? Susibalamutijau, nes vienur rašo, kad dirba iki 15 val., kitur jau – kad tik darbo dienomis, bet ten turbūt ne parduotuvė turima omenyje. Qqute, gal jau spėjai ir apsiprekinti?
Žinot, kada jau sensti? Kai šeštadienio vakarą prasineši per tris barus ir 10 valandą jau namie
Buvom prie eglės. Kažkoks košmaras, žmonių milijonas, dar ir Coca Cola furgonas atvažiavęs, tai vos prasibrovėm skersai aikštės. Visur kitur irgi žmonių belia kiek.
O tai... Nuo 16:00 pradėjot?
Nujaučiu, kad dabar yra tobulas oras lankytis prie eglutės.
Apturėjau nuostabią dieną, dabar guliu po vonios po kate ir toks kaifas!!!!
Liniuka... aš po koncerto ir dviejų barų ką tik į lovą įsliuogiau
Gal dar nesensti... tiesiog ir kompanija svarbi
Galvoju.... pirtis bus.....
jei ne greitai, tai bent žiemą dar kugelis bus. Pažadu. Pasiilgau visų