Kai pradedi žaisti su skirtingo storio siūlais, tenka ir paskaičiuoti, ir susimauti.
Ir kai mezgi be recepto.
Tai dar klausimas, kuris tas durniukas čia
Aš dukros liemenei, kur sagų niekaip nesusiuvu, kaklo atnarą tris ar keturis kart mezgiau. Ir be jokių įstrižainių
Restar, smagu dėl sėdynės Mano treneris sakė, kad dabar visos, kas eina į sporto klubus, dirba tuo klausimu, tai pataikei į madą Man jėgos treniruotės patinka. Vis pagiria treneris, kad greitai teisingai darau pratimus. Turi su kuo palygint Maniškiui tai iš 10 karto dašyla
Dovaniniai tapukai
Screenshot_20241212_202730_Gallery.jpg 374,15KB 0 Parsiųsta kartų
Baigiau tas vyriškas pirštines pagaliau... Beliko moteriškos .
Liniuka, jo moterys eina dėl grožio . Dėl to ir nenoriu į sporto klubus. Čia tik šalutinis poveikis mane ištiko, nes aš einu tik dėl savojautos, sveikatos.
Oi ne tik moterys Visi jauni vyrukai irgi tik dėl grožio. Ir tik vėliau ateina tokie kaip mes su savo problemom.
Turiu darbe antrą Išeis abi panašiu laiku. Ir vėl atrankos, vėl loterija, vėl mokymai Gal kas noti auditorium būt?
Beje, per didelių širdžių mugę pardaviau savo paslaugą - mezgimo pamokas Nusipirko jauna mergaitė, po naujų mokysimės megzti liemenę. Dvi mano kolegės irgi noti išmokt. Dar viena nuo nėrimo jau irgi ant mezgimo persimetė, nusimezgė liemenę. Dabar megs būsimoms mamytėms kojinytes Va kaip pas mus mezgimo virusas sklinda
Šiandien su grupe turim savanorystės dieną. Dvi komandos važiuoja maltiečių močiutėms namus tvarkyt, kita dalis varom į gyvūnų prieglaudą. Dar vieną jauną šeimą parėmėm. Dar vaikų svajonių pripirkom. Va tokia intensyvi metų pabaiga
Tokioj aplinkoj, kur mezgama ir daromi geri darbai ( o dar sveikatos draudimas ir kiti benefitai) net užsimanyčiau dirbt, bet tik ne auditorium .
Gavau laišką, kad man jau išsiųstas gerai supakuotas naujas žaisliukas. Tikiuosi gaut sveiką. Pagarba už tokią reakciją ir, matyt, nebloga pamoka jiems patiems.
Atsiprašau, o dirbt reikės? Nu tuo auditorium nu nes vienos pramogos ten pas jus
Kažkada net norėjau būt auditorium, ir stot galvojau į mokamas studijas. Pamenu, kad 11000 kainavo... matyt dėl to nestojau
Kuo arčiau tos šventės, tuo labiau mane nervas ima o dar net jokie papuošimai iš palėpės neatnešti. Ir kad nebūt jau taip liūdna, tai kitą savaitę dar tiek visokio plauko reikalų priplanavau, tiek darbinių, tiek asmeninių.
Sugebėjau per plauką nepražiopsot siuntimo reabilitologui, pasirodo tokie siuntimai tik 2 mėn galioja. Žinojau, bet biškį laike pasimečiau tai skubiai užsirašiau, kadangi irgi nediduką sveikatos draudimą turim, tai į Eglę prie darbo. Vistiek aišku, dalį reiks pamokėt, bet vis patogiau. Tada dar pas šeimos užsirašiau, bo nes įtariu, kad feritino vėl nerasta. Tada dar anytą su kojos reikalais palydėt. Ir viską vainikuos daniškos dukros grįžimas
Apie darbinius net nepasakosiu. Visi viską bando suspėt dar šiais metais. Ir prie viso to dar turim naują sistemą, tokią pusiau veikiančią
Labas!
Sveikinu, katuli, EGLĖS reabilitacijos centras yra JĖGA. Konstitucijos pr. padalinys turi superinę Danutę, labai gerai pataria.
Liniukos darbas - geras ir teisingas. Vietos žmonių susodinimui ten nuo 2012 vis trūksta, puiki kavinė, vidutiniško patrauklumo DU tyrėjams, ir, kaip suprantu, geri renginiai.
Man iš šono atrodo, kad katukas būtų geras auditorius. Kaip katukui atrodo?
Antra diena nepatenku į The Sandėliuką!!!
Nežinau ar gerai padariau, bet atvažiavau aplankyti tėvo. Iš pokalbių supratau,kad liūdi ir nuobodžiauja. Ir graudinasi, nes mamos daiktai visur, prisiminimai... Bet telefonu ilgai atkalbinėjo, kad nėr čia ko važiuoti. O dar tetai sakė, kad kai vienas, tai ir kūrent mažiau, kam čia toms dukroms važiuoti. Tai man visada tas klausimas - ar reikia. Kai mama namie buvo, tai važinėjom vieną savaitgalį aš, kitą sesė, labai retai kada neatvažiuodavom. Bet tada buvo aišku, kad mamą reikia išpraust, dar ten visokių dalykų sus ja susijusių, nekildavo klausimų...
Tai šąlu dabar čia prie kompo savo darbuose. Nors ir pečių pakūrė ir saulė išsišvietė, bet kojos stingsta.
Kerpena, išeik pasivaikščiot. Ir sušilsi, ir saulutė nuotaiką pagerins gi pietų pertrauką turi
Gavau laišką, kad man jau išsiųstas gerai supakuotas naujas žaisliukas. Tikiuosi gaut sveiką. Pagarba už tokią reakciją ir, matyt, nebloga pamoka jiems patiems.
Kokia gera naujiena!