Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, tai dėl feritino trūkumo irgi gali būt tokie visokie skausmai..

Man visai patiko tokia neurologė Stašaitytė. Priima ir su siuntimais nemokamai kažkurioj klinikoj. Jauna, bet tokia su platesniu požiūriu.

Dar gali būti dėl autoimuninių visokių ligų... o gali ir dėl senų kokių traumų/ligų, pasikeitus orui...

Atsakyti
Limitukai, juodas humoras- daktarai feritino nerado, tai ir tu nerandi hihihi.gif

Emiliui kojinę mezgu iš naujo, nes pasiekus kulną sugalvojau pamatuot.. - nelenda per užkulnį biggrin.gif Nu ką, jei mama vaiką mato kaip vaiką ir nedupranta, kad koja beveik tokio pačio dydžio kaip pačios.

Lietuti, užuojauta dėl bacilų. Aš dvi dienas pabuvau be balso. Sunkiausia, kad darbo skambučių daug, o aš varau sexovu pažemintu balsu. Dabar jau balsą beveik atgavau, tai sloga bujoja. Bet per pietus papirkau vaistų. Atrodo, gyvensiu.
Atsakyti

Kas serga - sveikatos, o kam kitos problemos  :oh: . Parisisunčiau tą žaisliuką granato formos. Kaip įtardama ką negero, nufilmavau unboxingą. Aišku, kad granato žiedlapiukas nuskilęs  :oh: . Surašiau dabar ilgą gromatėlę su video ir foto pardavėjui. Nes išsiuntė greit, pastangų į pakavimo grožį įdėjo - atvirukas, dėžutė graži mažutė, kuri įdėta į didesnę. Ir ten sau kadarovosi viena kitoje. Be jokios burbulinės plėvelės, tik ant popieriaus lapuko, kuris net nebuvo apsuktas aplink žaisliuką, be jokio granulių užpildo. Aš bijojau, kad ir su burbulinėm plėvelėm gali sudužti :oh: . Manau, iš mano laiško pasimokys, kaip reikės siuntas siųsti. Įdomu, ką pasiūlys. 

Dar LImit sunkumų kilnojimo užpavydėjau, jau kuris laikas labai noriu jėgos treniruočių su svoriais ar gumom. Pati viena nesusimotyvuoju. Man irgi būna, kad vos pajudu nuo kažkurios dalis skausmų, kai reikia užpakalį pakelt, bet treniruotėje kažkaip viskas užsimiršta, nes faina būna.

Atsakyti

Aš šiandie per piet buvau buvau ant savo "stalkių". Tai labai savim didžiavausi, nes pagaliau suveikė vienas kitas pilvo preso raumenukas ir jau net pavyko ne tik išsilaikyt tam tikrose pozose, bet net ir pajudėt kaip reik :D​ 

Atsakyti

Nu, protingieji kurmiai, patarkit, ką padariau blogai, kad apykaklė nugaroj stovi? Jei permegsti visą atnarą, ką kitaip daryti, nes jaučiu, kad kito ištaisymo varianto nėra, tik permezgimas?

Priedas  IMG_0249.jpeg   80,92KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mažiau akių rinkti? rečiau, ta prasme? Mezgimas kaip ir tankus atrodo, tai čia nepakeisi. Aš dar užbaigimą darau paprastą, neelastingą, kai noriu, kad niekas neišplertų, o būtų taip, kaip numatyta.

Katuk - valio  :4u: . Juoksitės, bet aš šiandien užmečiau akį į savo sėdynę ir pagalvojau, kad buvo tikrai ne tokia apvali :D​ . Čia spėju, dėl to, kad trenerė vis sugalvodavo kaip mums įdarbinti sėdmenis, tai įvyko pokytis.

Atsakyti

Siūlas netamprus ane. Mezgei atnarą atskirai? Pririnkai akis ir į viršų? Ar numezgei atnarq ir tada prisiuvai/primezgei?

• Siaurinti atnarą. Turiu omeny tipo įsiuvus daryt mažinant palaipsniui akių skaičių. Nu arba didinant, jei nuo viršaus.
  • Permegzti su mažesniu akių skaičiumi iš kart, nekreipiant dėmesio, jog traukia, o skalbiant paformuot taip kaip reik.
Atsakyti

Tai va, jei tik bus, tai eisiu aš į tuos mokamus batutukus. Nu labai  man ten faina ir patinka  :wub: 

Apie siuntas.. 

Dar lapkričio paskutinę savaitę užsakiau knygas iš Baltų lankų. Deklaruoja, kad į paštomatą atsiunčia per 3 d.d. Kol kas nei knygų, nei paaiškinimo, kada bus. Parašiau antradienį el. paštu, atrašė, kad kai turės informacijos, atrašys. Nieko nesulaukiau, parašiau šiandien vėl. Jokios reakcijos  :rolleyes: 

Restar, kaip nefaina dėl nuskilusio gabaliuko :unsure: Bet kaip keista, kad nesuvynioja saugiai tokių trapių dalykų :unsure: 

Atsakyti

Limit, man ne su knygom, gal su kažkokia kosmetika panašiai buvo. Tai tyliai ramiai po to klausiminio laiško ir gavau per tas deklaruotas dienas. Matyt buvo tiesiog pamiršę išsiųst. Nu bet galėjo bent atsiprašyt

Atsakyti

Aš irgi turiu įtarimą, kad pamiršo, bet jau bent taip ir parašytų :D Iki Kalėdų gal gausiu :D Dovanų pirkau chebrai.

Atsakyti

Siūlas netamprus ane. Mezgei atnarą atskirai? Pririnkai akis ir į viršų? Ar numezgei atnarq ir tada prisiuvai/primezgei?

• Siaurinti atnarą. Turiu omeny tipo įsiuvus daryt mažinant palaipsniui akių skaičių. Nu arba didinant, jei nuo viršaus.
  • Permegzti su mažesniu akių skaičiumi iš kart, nekreipiant dėmesio, jog traukia, o skalbiant paformuot taip kaip reik.

Kašmyras. Pririnkau akis į viršų. Kadangi bukliaus ir šito storis neatitinka, tai išvedinėjau visokias konstantas, tai matyt nepataikiau su akių kiekiu. OK, nugaroj reikės pamažinti. Daugiau buvau susikoncentravusi į įstrižainės skaičiavimus.

Atsakyti

Man tai juokinga, kaip protingi žmonės kartais susimauna :). Nes tokie durniukai kaip aš net nesugalvotų skaičiuoti kažkokių įstrižainių  - o kam? :). Renku kaip man susišviečia, kad padoriai atrodytų ir tiek. Žiūriu, matuojuosi - arba patampau, arba tankiau susimezgu/užbaigiu, kad pasitrauktų, ir vargo nematau :). (Dažniausiai)

Atsakyti