Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

mano jaunuolis vakar grįžo iš Olandijos apie 13 val, pavalgė ir kai smigo nenusirengęs... Miega iki šiol. Bandžiau žadinti, bet supratau, kad jokių šansų į mokyklą šiandien prasmingai nueiti. Tai tik auklėtojui pranešiau. 

Mes pavakarojom vakar jėzuitų stovyklavietėje su mažės klase. Visai nieko, nors man pati artimiausia buvo dvynių klasė pradinėje ir po to nuo 5 iki 8 brolio klasė. Visada būdavo labai miela susitikti ir apie ką kalbėtis būdavo. Dabar - labiau iš reikalo, daug ko nepažįstu, ypač berniukų.

Šiandien paskutinė treniruotė  :(​ , tikiuosi, kad susirinks grupė už pinigus nuo sausio. Jeigu ne, teks vis tiek kažko ieškotis sau priimtino.

Atsakyti
Man malonu susitikti tik su mezgėjom biggrin.gif

Vaikų klasių bendruomenių iš viso vengiu ir neieškau draugysčių ten. Gyčio klasiokų tėvų nuo 5 iki 8 baigimo visai nepažįstu, - atėjom po pradinių, bet jokių nebūdavo bendrų veiklų apart kelių susirikimų.

Atsakyti

Kadangi visokių bendrų reikalų yra, tai geriau, kai bent kiek tėvų pažįsti, turi apie ką pasikalbėti, kai tenka būti vienoje erdvėje :). Draugysčių irgi neieškau, bet kai jos nutinka - man gera rasti artimų, įdomų žmonių iš įvairių ratų.

Jaunuolis išmiegojo 20 valandų... Išvakarėse nuėjo gal 28000 žingsnių, o naktį nebuvo kada miegot - viena pana pasiėmė į kelionę plaukų dažų ir sugalvojo nudažyt berną. tai buvo visiems atrakcija, o skrydis gana ankstyvas...

Beje, šeštadienį - vėl mezgėjų brančas. Kaip man, tai bus labai intensyvus šeštadienis - brunčas, tada parlėkt ir nuvežt dukrą į klasės mergaičių meduoliukų kepimą, ten gal pavyks pusvalandį padalyvaut, gal ne (kadangi dukra beveik nieko nepapasakoja apie mokyklą, tai ten išgirstu visokių dalykus, kuriuos įdomu ir verta žinoti), o tada - koncertas naujoje Kongresų rūmų salėje. Kada megzt  :hmm: . Faktas, kad per brančą man nepavyksta...

Atsakyti

Labas.

Mama vis taip pat. Guli reanimacijoj, komoj.

Didžiąją savo dirbtų metų dalį dirbau kabinete, kur buvom dviese, mūsų skyrius turėjo atskirą įėjimą, tai buvom kaip atskira respublika. O kai prieš pora metų perkėlė  į kitas patalpas, dabar sėdim akvariumuose - t.y. kabinetuose su stiklinėm sienom. Tai jau vien tai negera, kad visi visus mato, o bendra erdvė tai labai vargintų. Man ir dabar, kai sėdim trise, jei reikia dalyvauti kokiam nuotoliniam susitikime, būna labai nemalonu, jei ten kalbėti reikia. Ne dažnai   ir tenka, bet jei nuo manęs kiek nors priklauso laikas, tai stengiuosi pasiskirti, kai iš namų dirbu.Žinau kolegės sėdėjo kartu labai aktyviai  dirbančios - susitikimai, telefoniniai pokalbiai, tai neseniai viena išsikėlė į kitą  kabinetą, nes jau nebegalėjo.

Eglutės  nepuošiu,žaisliukų neperku. Paskutiniais metais vaikai puošdavo, gal ir šiemet kas nors papuoš arčiau Kalėdų. :) Ligoninė labai gausiai pasipuošus.

iš klasių tėvų  tai mano jauniausios dukros gimnazinės klasės tėvai buvo labai gera bendruomenė. Ir aš daug pažinojau iš visokių kitų vietų. Tik kai tuomet dukra nekalbėjo su manim, tai  ir aš vengiau dalyvauti jos klasė reikaluose, vyras visur ėjo, o jis tuose pasibendravimuose irgi nedalyvavo, tik kas  būtina buvo. Bet tėvai netgi vaikams pabaigus mokyklą dar buvo susitikę rudenį. Auklėtoja sakė jos ilgoje karjeroje dar nebuvo tokio atvejo, kad tėvai taip bendrautų.

Atsakyti

Labas!

Kas geresnio?

Mezgu. 

Atsakyti

Aišku, kad mes nemezgam gi :mad2:​ darbo metu.

Atsakyti

Paskutinė treniruotė šiemet įvyko labai smagiai, o tada į darbą nuvariau ir tik dabar grįžau. Reiks eit kotletukų padaryt ir megzt.

Atsakyti

Paraidžiui esmu neperskaitoma

Priedas  Messenger_creation_D036F9CF-D8B2-4761-A435-E21DF7B1F728.jpeg   119,17KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tę tu ir tavo kamuolys?

Atsakyti

Labos

Tupiu lovoj su plyštančia galva ir temperatūra.

Sugraužtam Katukui savo atvejį papasakot noriu - man irgi atseit rūgštys kildavo, gyd. vis liepdavo visokius rennie pirkt. Buvo ji mane ir šiaip nugydžius, blogai antibiotikus paskyrus. Paskui keliavau pas natūralistę ir paaiškėjo, kad jokios man ne rūgštys, o antibiotikai nesuveikę ir bėdų dar pridarę, skrandy ir stemplėj daug žarnyno bakterijų. Mečiau viską nuo rūgštingumo ir stiprinau imunitetą, kad įveikt visus virusus ir bakterijas. Ir viskas praėjo. Ypač jei bendra savijauta ne kokia, tai tikrai verta ir kitų priežasčių paieškot  :4u: 

Dukra pakeitė mokyklą šiais metais, tai dar pažindinamės tik, buvau tik poroj tėvų susirinkimų. Nesusibendravę, nors gal faina būtų. Bet kai kurių aš ten bijau, kovinės mamytės tokios su savo kitokiu požiūriu. Ankstesnėj mokykloj tėvai faini buvo, bet bendraudavom daugiau per mokyklines šventes ir ekskursijas.

Gadget kamuolys beveik už eglutę didesnis  :D  Bent vizualiai tikrai laimi.

Purvą išbandžius Birštone. Tikrai faina ir oda atsigavo, bet aš nuo to šilto įvyniojimo alpt pradėjau. Man rūpestinga tetulė šlapiu šaltu rankšluosčiu vis veidą drėkino, kad išbūčiau.

Mezgu po kelias eilutes. Tapau irgi po kelis brūkštelėjimus. Noro yr, bet kažkaip vis tik mintim.

Atsakyti

Lietuti :4u:  sveikatos

Ir ačiū už pasidalintą patirtį. Visokias ten bakterijas skrandyje ir aš įtariu. Dar įtariu ir hormonų disbalansą, susijusį su amžium. Faktas, kad šiuo laikotarpiu viskas išsiderina, atsiranda ir alergijos ir kiti dalykai, ko niekada neturėjus. Antibiotikų gal nekaltinčiau, nevartoju jų daug, nors... gal visai neseniai ir buvo gi dėl veido problemų.

Atsakyti

Labas rytas, 

Lietuti, sveikatos tau  :4u: 

Aš praeitą savaitę atkentėjau migreną, tai labai džiaugiuosi ramiai galvą dabar  :wub: 

Apie klasės tėvus.

Su vyriausio vaiko praktiškai nuo pradinės nebendravom ir nieko bendro neorganizavom. Bet bent jau šito vaiko mokytojus pažinojau, nes į susitikimus nueidavau :)

Vidurinio vaiko pradinės tėvai buvo vos ne kaip antra šeima, nes tik viena klasė mokykloj buvo :D Va, ten tai bendrų veiklų labai fainų daug turėjom  :wub: Jėzuituose irgi praktiškai visus žinojau ir ryšys buvo, o va licėjuj, tai nei mokytojų, nei tėvų  :rolleyes: Bet kaip paaiškėjo per atestatų teikimą, keletas kitų tėvų  mus žinojo, tai buvo baisiai nepatogu palaikyt pokalbį nežinant su kuo kalbi  :lol:  :lol: 

Rusnės atveju kuo toliau, tuo mažiau susitinkam, bet daugumą tėvų žinau, nes nuo pradinės daug vaikų tie patys. Šitas vaikas kaip pradėjo, tai jau matyt ir baigs tą pačią mokyklą.

Apie gydytojus :) Skauda man tas rankas aplink alkūnes jau pora mėn. Bet taip įdomiai - tada, kai pvz palaikau vienoj pozicijoj paguldytas arba einant kabančias ir reik pajudint, va tada atrodo, kad net pakelt negaliu  :rolleyes: Bet kai judu, pvz salėj sportuoju, svorius kilnoju, nieko  :rolleyes: Nei tai sąnariai, nei tai raumenys  :rolleyes: 

Tai nuėjau užvakar pas gydytoją, sakė, kad nesupranta, kas yra ir paskyrė tik kraujo tyrimus. 

Paprašiau, kad ir feritiną padarytų, ir vit D, ir cholesterolį. Tai Vit D 91 pagaliau (norma 100-150 pagal JAV ten kažkokias rekomendacijas, taip rašo atsakymuose). O cholesterolis, tai ohoho :D 7,79. Feritino, kurio labiausia norėjau, tai neradau, pamiršo gal  :hmm: Hb nukritęs vėl, tai su feritinu, matyt, irgi prasti reikalai.

Atsakyti