Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Open space, bet ne ten, kur dešimtys žmonių. Aišku, tas buvo jau senokai :). Girdėjau, kaip viena draugė pasakojo apie open space - jie gi sumanyti, kad žmonės daugiau bendrautų/lengvesnė komuniacija būtų. tai kai pradėjo dirbti open space, pradėjo rašyti kolegoms, kurie dirba už kelių stalų. Nes jeigu eisi kalbėtis - trukdysi kitiems. Atvirkštibis variantas gavosi. Susisikaupimui reikalingiems darbams būtinos ausinės. 

https://cdstyle.lt/k...utes-zaisliukaičia žaisliukų milijoną kartų daugiau nei grazunetmelyna.lt :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 gruodžio 2024 - 16:32

Milijononevisadareikia.

Atsakyti

Filmad Aš prieš tave. Pagal Jojo Moyes knygą.Nu gal matytas visoms o aš nei knygos neskaičius tai visai suėjo.

O kojinės iš tokio baisaus tvido fashion q. Nu būn gražūs tvidai o šitas tai..Šiukšlės tokios netvarkingos jų daug pešiojasi. Nu gerai padėvėtos ir apsiburbuliavę atrodo

Atsakyti

Tai man rankinuko užsireikė. Ne mezginiam. Nusimato žygis į Visingą

:mastau: O nebuvo čia kažkada seniau kalbos, kad lyg nebebėr tos Visingos ar beužsidaranti? Interenete tai tikrai kiek senstelėjusi informacija – itin gyvai neatrodo. :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 09 gruodžio 2024 - 17:20

Labos

Kerpenai stiprybės  :4u: 

Mačiau klausimą apie virbalus lėktuve - jau daug kur skridau su valiniais addi, niekada neprisikabino. 

Mezgėjų savigarbos česnakų/malkų krepšiuko neturiu  :D  Mezginį laikau gražiam dovanų maišely. Česnakus ir svogūnus, beje, laikiau dovaniniam Rūtos maišely. Tik kad neseniai suplyšo po kelių metų naudojimo  :) 

Namų dar nepuošėm, bet jau reiks. Nenoriu skubėt, namie šilta. Pernai eglutė nubyrėjo dar prieš Kalėdas  :D Darbe tingiu puošt. Jei kas sugalvoja ir turiu laiko, prisidedu, bet pati neinicijuoju. 

Žaisliukų planuoju nepirkt. Norisi teminės ir gražios eglutės, kiekvienais metais kitokios. Bet gaila man pinigus taškyt, o paskui namus užgrūst tom dekoracijom  :ax: 

Beveik visą karjerą dirbu open space. Šiuo metu open space per visą aukštą. O kas tiksliai domina? Triukšmas vargina, ypač jei susitikimus keli žmonės turi vienu metu. Sunkiausia, kai būna žmonių, kurie su ausinėm savęs negirdi ir šaukia ant viso aukšto. Gerai tai, kad girdžiu, kuo mano komanda gyvena. Dabar gerai tai, kad daug kas iš namų dirba. Vasarom būna, kad kokie 2-3 žmonės sėdim tik  :) Baisiausia buvo JAV, ten visi visada meetuose ir visi šaukia. Toks jausmas, kad oro uoste dirbi. Kai pasiskundėm, įrengė white noise, tai pasidarė dar blogiau - tas pats triukšmas ir dar ūžia  :D 

Atsakyti

Miglė blauzdines irgi nešioja. Gal mada dabar tokia :hmm:​ 

Blauzdinių mada glaudžiai susijusi su itin plačių kelnių mada – šalta gi su tokiom plevėsuojančiom. Aš irgi dukrai pradėjus megzti ir net esu skubinama. Šiaip pastebėjau, kad parduotuvėse labai padaugėjo šiltų kojinių iki kelių, bet praktiškiau gal paprastos kojinės + šiltos blauzdinės, kai batai ir taip su kailiu. Pėdkelnių dėvėti saviškės nepriversiu, gal per šalčius kokias timpes ir išsitrauks.

Atsakyti

Qqt, aš dar nemačius. Galvojau, Mariją Antuanetę žiūrėjai.

Ofise gan optimalu kabinetai po kelis ir daug susitikimų kambarių. Man patinka draugės ofisiukas, jaukus 5 žmonių kolektyvas.

Atsakyti

Aš jau ne kartą pasakojau, kad atviram dirbam. Bet susitikimams su svečiais turim atskirus kabinetukus. Pageidautina svetimų žmonių po bendrą ofisą nevedžiot. Kai visi susirenkam, mūsų 'kabinete' būnam 7, bet dažniausiai 4. Kiti skirtingom dienom nuotoliu. Rašau kabutėse nes jis pereinamas. Nuo kitų griupių sienom atskirta. Durų nėra. Lubos kiauros. Tai girdim vieni kitus labai.

Pirmus mėn buvo sunkoka dirbt. Dabar tiesiog kitų 'negirdi'.

Dalis kabineto :) 

Priedas  received_1112984013558687.jpeg   152,69KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

P.S. žaislių kasmet figūrinių stiklinių pasipildom po kelis. Dažniausiai Senukuose. Dar mažiau Žalia stotelė su nuolaida siūlo. AlanDeko gražius čiupinėjau.

Atsakyti

:D kolegė įamžino, kaip aš bandau įamžint papuošimus iš arčiau. Va čia aiškus bendras mūsų vaizdas:

Priedas  Messenger_creation_14B83474-BD85-4331-9973-CBA20B78FBD9.jpeg   155,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Intensyviai svarstau, ar mylimam vyrui pirkti va tokį, ar ne: https://mynameisleo....liukas-granatasarba: https://skinta.lt/produktas/stiklinis-granatas/ . Pinigų man tai negaila, bet kažkaip sunkiai įsivaizduoju, kad jis visas sveikas atkeliaus pas mus...

Ai apie virbalus. Nepamenu, ar jau rašiau, ar mintyse su savim pasišnekėjau :). Tai va, viena dažnai skraidanti moteriškė, iš kurios skrendant iš Turkijos atėmė ir medinius virbalus, ir valą (nes pasmaugti galite), dabar skraido su grynais metaliniais po Europą, ir nieko.  Dar kai kurios sako, kad sudeda virbalus šalia tušinukų, tai nesikabina. Aš karboninius arba medinius praktikuoju skrisdama. Iki 6 cm ilgio ašmenys oficialiai galimi.

Atsakyti

Dirbu kabinete su 9 darbo vietom. Po kovo mėn nuotolinio darbo politikos pasikeitimų, dažnai būnam praktiškai visi. Bet tai nėra pririštos darbo vietos. Realiai  mūsų yra daugiau, nei darbo vietų. Tai turim ir bendrą erdvę. Aišku, ten tragiškas interneto ryšys, tai nieks nenori. Kadangi tam 9 vietyje turim skardžiabalsių, ir turim meetukų, tai pagaliau išsiprašėm pokalbių būdelę :lol: tai yra dvivietis stiklinis "namelis" koridoriuje, slopinantis triukšmą, su visom komunikacijom. Tai kai tikrai reik "intymumo", išeinam ten. Populiari ta būdelė, ateina ir iš kitų skyrių/aukštų.

Aš dažnai dirbu su ausinėmis, nes tikrai susikaupti sunku kartais, mano darbas toks gana individualus ir reikalaujantis dėmesio. Bet iš kitos pusės ir nuolat esi įvykių sūkury, visi pletkai ir naujienos pasiekiami tiesiogiai ir iškart :D 

Mūsų gaujos vadas turi vienvietį kabinetą su durimis į mūsų kabinetą. Ir jis mėgsta  gana garsiai meetuose dalyvaut. Su atvirom durim.blyn :B  nepatinka

tai jei reiktų rinktis, su mano darbo pobūdžiu, rinkčiausi kokį 4vietį, tikrai ne open.

Atsakyti