Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

gadget3, 08 Gru 2024 - 18:30, parašė: attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=278101"]Screenshot_2024-12-05-08-03-44-45_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg[/url] Pritaikyta malkoms :)-

Ne malkoms, bet pigesnis :D

Thomas PhilipsPriedas  Screenshot_20241209_100137_Samsung Internet.jpg   92,34KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos. Vakar pramiegojau su galvos skausmu. Paskui bandžiau pamegzt su filmu per lrt. Bet daugiau prablioviau bežiūrėdama negu mezgiau. Tai ir miegot nuėjau dar su galvos skausmu. Kėliaus šian irgi. Bet jau lyg praėjo daug maž. Gyvensiu.

Dėliojat čia krepšiukus visokius. Tai man rankinuko užsireikė. Ne mezginiam. Nusimato žygis į Visingą

Ai o mezgu tokias baisias kojines kad savo dydžio darau nes tokias bei dovanot nei parduot  :D​ 

Atsakyti

Gadget - nupjauta labai darbinė piršto briauna - ir jautri, ir skaudi bet kokį įrankį imant, net dantų šepetuką, pirmom dienom šlapinti nenorėjau, kad bent kiek greičiau imtų užsitraukinėti. Ir turimi antpirščiai, saugantys nuo sušlapimo ant subintuoto piršto niekaip netilpo. O mezgimui po poros dienų, pasirodė, nebetrukdė beveik.

Qqute - koks čia filmas, kad verkei tiek? Na ir kojinių baisumas suintrigavo :).  Kuo jis pasireiškia ? Beje, aš vyro broliui gal pernai mezgiau tokias bjauriai pilkas ir vis nervavausi, kaip nemalonu megzt, nes negražu :). Bet nešioti, manau, visai kitaip būna.

Kaip noriu kuo greičiau megzti tai, ką aš pati noriu ar sugalvojusi, net jeigu ir ne sau. Liko 1 pirštinė ir  1 pirštinių pora užsakymams. Aišku, dar yra norinčių, bet tik šioms esu įsipareigojusi. Tyliai vis keiksnoju, kaip nefaina megzti iš reikalo, su nurodymais, laiko rėmais ir nervavimusi, ar tiks, ar patiks. Nors pirštines megzt ir patinka, bet modelį ir spalvas mieliau rinkčiausi pati ir megzdama nežinomam nešiotojui nesukčiau galvos dėl dydžio.  Šiuo metu ypač noriu megzti linksmas labai spalvingas žakardines kojines dar ir su kvarbatkėlėmis  :wub: . Arba spalvingiausią skarą sau.

Atsakyti

Ne malkoms, bet pigesnis :D

Thomas Philipsattachicon.gifScreenshot_20241209_100137_Samsung Internet.jpg

Tai aš po vidokius bevaikščiodama, BŪTENT MALKOMS ir nusipirkau

SM mirksėjo ir rašyti neleido, pupa.

Atsakyti

Prasinešiau per miestą. Atsinaujinau eglutės žaisliukus, nupirkau pusę dovanos M (už kitą pusę vyras atsakingas). Netikėtai vyrui dovaną  nupirkau. Pagaliau radau patinkančią rankinę, bus Kalėdų seniui į sąrašą. Dar batus radau patinkančius, šiuos pati nusipirkau :D Darbinei dovanai pirkau kojininius siūlus ir zingus gražiai žalius. Kalėdiniam vakarėliui apsisprendžiau dėl suknelės ir radau gyvatės sagę. Nu žodžiu labai produktyvus pirmadienis :) 

Atsakyti

Labas dienas,

Kerpena, kaip mama tavo laikosi? SIunčiu tau balioną palaikymo  :4u: 

Mes vakar jau irgi pasižuošėm eglutę visai netradiciniu laiku (šiaip puošiam Kūčių dieną), nes užsieninis vaikas šįryt jau į kitus namus išskrido, tai biškį prisidėjo prie puošimo :D

Aha, man irgi įdomu, kokį filmą qqte žiūrėjo  :hmm: ir kojinės tos baisios įdomu :D 

Liniuka, kaip fainai skamba tavo pirmadienis! :wub:  Man dar reik raudonos spalvos žaisliukų. Burbuliukų nenoriu, reiks kažkur kažko įdomesnio paieškoti. Rimi tik užmečiau akį, tai nieko gero.

Galvoju, gal šiemet nebekept meduolių :rolleyes: Kažkaip nėr entuziazmo  :rolleyes: Dar reik sugalvot dovanas kaimynams. Dažniausia kažkuo valgomu leičiamės, norisi ko nors įdomesnio ir gal šiemet pagaliau nepasilikti paskutinei dienai..

Rusnė užsisakė, kad numegzčiau blauzdines. Reiks pakedent siūlus ir pasiaiškint, kokias ji tas blauzdines mato :)

Šeštadienį buvom vyro kalėdiniam baliuky Neringoj. Patinka man jų kolektyvas, smagu buvo  :wub:​ 

Atsakyti

Limit, nupjauk grybą :mirksiukas:  FB ir Insta. Aišku, brangoka, nors nežinau, už kiek ten tas planas yr.

Atsakyti

Labai daug gražių žaisliukų Senukuose šiemet yra.

Miglė blauzdines irgi nešioja. Gal mada dabar tokia :hmm:​ 

Atsakyti

Liniuka - tai kur apsipirkinėjai? Ir, aišku, smalsu, kokios dovanos, bet gal kalėdų senelis nenori išsiduoti :).

Girdžiu, kad perkat žaisliukus - ar kasmet eglutę norite puošti kitaip, kaip nors temiškai, stilingai? Aš tai mėgstu tradiciją ir tuos pačius žaisliukus :). Visokius spalvotus, įdomius, skirtingus.  Kasmet vis stengiuosi vyrui padovanoti kokį išskirtinį žaisliuką, jis mėgsta. Dabar panardžiau po žaisliukų lobynus intenete - tai norėčiau kartais ir gal kokio vieningesnio stiliaus, teminių, bet kurie man tikrai labai gražūs - tai ir labai brangūs. O eglutė kol kas dar didelė. Tai investuoti į tokį dalyką tikrai neišeina. Nors va, pažiūrėjau, pigu.lt yra visokių rinkinių ir pagal spalvas - ne viendoų, bet panašios stilistikos žaisliukų. Bet vis tiek perku vienetinius :).

Atsakyti

Neperku kasmet žaisliukų.

Nebent kažkas kažkur tikrai verta dėmesio.

Dabartiniai nuo 2020, pirkau didžiulę dėžę įvairių dydžių burbulų-aukso ir bordo, trijų faktūrų-matiniai, blizgūs ir žėrintys. Man patinka tokia vieno stiliaus, nors ir nuobodi, eglė

2021 m buvau Kalėdų senelio rezidencijoj, Lenkijoj, ten žaisliukus gamina, tai papirkau dėžę tokių a la varveklių, tų pačių spalvų.

Nuo tada ieškau kažkokios patogios viršūnės, nes tos paprastos tiesiog neužtelpa :D 

Artimiausiam penkmety keisti nieko neplanuoju, nors tikrai daug visokių gražumynų mačiau

Atsakyti

Grazunetmelyna.lt pasidairykit, nuostabūs žaisliukai!

Senukuose pirksiu pelėdų, juk ši eglutė bus pirmoji Pelėdos eglutė 😍😍😍😍😍😍

Atsakyti

O, reiks Senukus pračekint.

Mes kiekvienais metais maždaug taip pat puošiam. Prieš kurį laiką puošdavom šiaudiniais ir mediniais žaisliukais, bet sudūlėjo, susitrynė. Dabar visokio plauko sidabriniais ir skaidriais puošiam, bet Rusnė užsimanė spalvų, tai nusprendėm raudoną dar pridėt šiemet.

Pasipasakokit, prašau, kas kokiam ofise dirbate  :D  :4u: 

Open space ar kabinetuose, ar atskirtose erdvėse, bet vienoj patalpoj. Ir labai įdomu jausena tų, kurios open space dirba. Ir šiaip, labai pageidautinos nuomonės  :D  :4u: Gal ne pačių patirtis, bet gal aplinkiniai yra minėję :)

Atsakyti