Gadget - nupjauta labai darbinė piršto briauna - ir jautri, ir skaudi bet kokį įrankį imant, net dantų šepetuką, pirmom dienom šlapinti nenorėjau, kad bent kiek greičiau imtų užsitraukinėti. Ir turimi antpirščiai, saugantys nuo sušlapimo ant subintuoto piršto niekaip netilpo. O mezgimui po poros dienų, pasirodė, nebetrukdė beveik.
Qqute - koks čia filmas, kad verkei tiek? Na ir kojinių baisumas suintrigavo . Kuo jis pasireiškia ? Beje, aš vyro broliui gal pernai mezgiau tokias bjauriai pilkas ir vis nervavausi, kaip nemalonu megzt, nes negražu . Bet nešioti, manau, visai kitaip būna.
Kaip noriu kuo greičiau megzti tai, ką aš pati noriu ar sugalvojusi, net jeigu ir ne sau. Liko 1 pirštinė ir 1 pirštinių pora užsakymams. Aišku, dar yra norinčių, bet tik šioms esu įsipareigojusi. Tyliai vis keiksnoju, kaip nefaina megzti iš reikalo, su nurodymais, laiko rėmais ir nervavimusi, ar tiks, ar patiks. Nors pirštines megzt ir patinka, bet modelį ir spalvas mieliau rinkčiausi pati ir megzdama nežinomam nešiotojui nesukčiau galvos dėl dydžio. Šiuo metu ypač noriu megzti linksmas labai spalvingas žakardines kojines dar ir su kvarbatkėlėmis . Arba spalvingiausią skarą sau.