O! Priminei, kad žadėjom su dukra storus minkštus meduolius kepti!
Prisukami virbalai mano - visi trumpesni už ribą.
Kapseika, ar jau nubudai?
Screenshot_2024-12-05-08-03-44-45_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg 101,97KB 0 Parsiųsta kartų
Pritaikyta malkoms -
Jurgitak
Man kadangi smegenys pūliuoja nuolat, tai...
Neturiu kuo girtis visai. Užkniso buitis. Tai nea- nesijungiu prie tų, kur namuos gera.
Vakar išvažiavau ryte, galvoju greituoju būdu nusiplaunu mašiną, dar šio bei to, ir turėsiu bent pusę dienos namie. Aha- kur tau grįžau jau po 15, šnai ir sutemo-diena baigta. Žmonių gaujos visur, kiekvienoj pardėj tie kalėdiniai atributai, žiauriai pavargau..
šiandien pusę dienos viriau citrinų uogienę, dariau čenakus, eilinį kartą išbandžiau save obuolių pyrage. Tai uogienė gavos per skysta, pyragas kaip visad-neskanus, čenakų ner neragausiu o labiausia apmaudu, kad diena baigės net neprasidėjus... eisiu galvą išsiskalbt ir miegot
man vidutinio amžiaus krizė, ot
Aš žinau, kokį nuovargį man kelia pardės ( ypač ne maisto) ir apsipirkimai, tai vis internetu įsigudrinu. Kalėdiniams pyragams aguonos, datulės, kondensuotas pienas, miltai, sviestas supirkti. Kiaušinių ir vietinėj pardėj rasiu, kai reiks. Siuntos ir kurjeriai laksto, o man gera namie. Ypač, kai/ jei valgyt kas padaro . Ale pirštu tuoj negalėsiu skųstis, tai ir gailiai nutaisytos akelės nebesuveiks . Bet smagu būti ir įgalia .
Anytos gimtadienį su balandėliais atšventėm 12 žmonių, grįžom pilnais maišai maisto atgal. Baigiau ten būdama šaliką ir dar su X faktorium naują pirštinę pamegsiu.
Labas rytas!
Vakar po vakaro baseine užmigau dešimtą Tai šiandien ankstyvas rytas, Šo tik atsimerkė, prisiglaudė, ir giliai giliai atsiduso. Miega toliau, jam dar anksti.
Kepu smailiagūžį kopūstą, morkas, cukinijas ir daugiaryžį (jap, trys skardos orkaitėje).
Dėliojuos savaitę - bus smagu!
Restar, oho, net iki negaminimo prisitrumpinai pirštuką? Bet, kaip suprantu,ne iki nemezgimo
Vakar Filharmonijoj Queen in Jazz... 🥰🥰🥰 skambus vakaras.
Tiesa, išsitraukiau maistui krepšelį iš Temu. Berods už cielus 3 eur, bet pasirodo, labai patogi forma ir dydis mezginiam.
received_1060891775725471.jpeg 615,7KB 0 Parsiųsta kartų