Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena :console: stiprybės. O kaip tėtis?

Balerinos, kiek pamenu taip-sijonai-snaigės. Ir pačių balerinų skirtingos pozos

Atsakyti

Tėtis laikosi. Kiek pakalbam lyg normaliai priima. Bet aišku, kad kai taip abu susiję buvo paskutiniu metu, tai pasigenda. Sako jau noriu klaust ar valgysi, ar arbatos padaryt. Bet iš kitos pusės ir prižiūrėt dabar nieko nereikia.  Sunku pasakyt. Ne iš tų kur labai dalintųsi.

Atsakyti

Kerpena, laikykis. Mano gruodžiai irgi turi juodų žymų, bet laikas gydo.

Atsakyti

Kerpena :4u: Viskas vienaip ar kitaip išsispręs ir po to po kurio laiko bus lengviau :4u: Ne viena iš mūsų jau tai praėjo, tėvų senatvė ne pyragai...

Pintereste snowflake balerina.

Atsakyti

Gadget, trumpa ta laida. Neužteko net blynams iškepti.

Kerpena, tau stiprybės!

Kūčias praleisim mano jaunystės namuose, kur dukra dabar gyvena, tai net galvoju ar namus puošti. Reik pagalvoti.

Atsakyti

Pabaigtuvės!

Rytoj bursiu su atnarų plovimu🤦‍♀️

Atsakyti

Pas mane irgi pabaigtuvės. Pelenų rožės spalvos 130 g moheriukas išdžiūvo. Gal pafotkinsiu vėliau jei prašvis.

Tvarkausi namus. Važiuosim eglės. Vakare pirtį kursime. Taip gera namie :wub: 

Atsakyti

Kepu tortą. Vakar nebepajėgiau, daug lakstymo, dar pėsčia į ekskursiją apie Pacus Valdovų rūmuose subėgiojau, kadangi netoli, eglutę apėjau, grįžau surakinta nugara. Tai sugebėjau tik pas kaimynę papliurpt ir pamegzt pirštinę truputį.

Vyras išvežė mūsų aukštaūgį į oro uostą, skrenda su klase į Olandiją, jo dvynė sesė sakė, kad bus mokykloje iki vakaro ( spaus savo grafikos darbus), kita sesė jau grįžo iš ansamblio repeticijos. O man belieka čili sriubą virt pietums, po to dar ir pamegsiu.

Atsakyti

Kerpena  :4u: 

Sveikos. Nu kaip gerai tikrai namie.

Išsikepėm kibinų privalgėm. Nusnūdom. Esim dar varškės spurgų kepti. Tuon nepasiridensiu  :D​ 

Atsakyti

Kerpenai ir jos šeimai  :4u: 

Įvyniojimai durpiniame purve - jėga! Eisiu dar.

Atsakyti

Kerpena, stiprybės :4u:

Šiandien niekaip nepabundu... Fiziškai jau senai ne lovoje, o va galva nespėja iš paskos.

Kaip ten buvo su tais skrydžiais, negalima jokių metalinių virbalų, nepriklausomai nuo ilgio? 

Atsakyti

Karboninius su metaliniais antgaliukais praleido kažkada, nes ilgiai surašyti, kiek max galima.

Tik po paskutinių patikrų Madride, kažina ar vešiuos dar kada 🤭 nors kai skridom atostogaut, nei į Romą, nei į Madridą  mezginių neėmiau. Žinojau, kad nebus nei laiko, nei noro.

Paturbinta savaitė į pabaigą. Dar liko šiandien koncertas.

Višienos gabaliukų pietums prikepiau. Imbierinių sausainių Emiliui į mokyklą prikepiau. Pirmą kartą. Prieskonių padauginau. Tešlos dal liko, nes net formelių sausainiams neturiu, tai vieną skardą tik gaminau. Galvoju....jeigu ryt pasigaminčiau dar tešlos be prieskonių.... gal iš dviejų kažkoks mixas gautųsi normalus? :D 

Atsakyti