Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Viskas, reikia ir man to Ikea krepšiuko, jei pasirodo kas antra save gerbianti mezgėja tokį turi :D  – kuo gi aš prastesnė. :bebe:

Keista šiandien diena. Buvau pastaruoju metu tiek užsistresavusi, kad tikrai, kaip Restar rašė, kone garas per šnerves ėjo (dėl keletos priežasčių, ne tik tos darbinės), o link pietų pasielgiau kaip man visiškai nebūdinga – be sąžinės graužimo visus ne pirmo svarbumo darbus atidėjau į šalį ir ramiai papuošiau darbe eglutę :egle: Tiksliau tai vieną daugmaž metrinę (kolegė netikėtai šįryt atvežė) ir dar kelias smulkesnes. Paskui kelis langus pernykštėm lipdukinėm snaigėm apklijavau (super išradimas, tik pažiūrėsim ar rytoj nebus ant žemės prisnigę, nes pasirodo nėra jos tokios labai ir daugkartinės). Kolegės buvo visai gražių atliekamų žaisliukų iš namų prinešusios – toks smagus užsiėmimas buvo juos derinti, kai dauguma nematyti. Jaukiai gavosi :ax: – dar kelias detales pridėsim (dovanėlių imitacijų) ir paveiksluosim skyrių konkursui. Toks šiųmetinis valdžios sumanymas, nors nei privalomas, nei itin džiuginęs.

Atsakyti

Palaisvint ir priekį.

Pavelt nugarą

Užsiaugint sparnus :D

Realiausia permegzt. Žinau ką sakau :D​ 

Nepermezginėsiu. Turiu pakankamai siūlo visai naujai nugarai  :B 

Dar išplausiu skalbyklėje (nothing to loose, škia).

Atsakyti

PS save gerbiu. Ikea krepšiuką turiu, laikau jame česnakus.

Šiandien tokio gerumo diena!!! Tiesiog. Kai viskas klojasi, dėstosi, sakosi ir girdisi. Susitikau su vienu LinkedIn'o pažįstamu, gyvenime - dar įdomesnis!

Atsakyti

Mes šiandien irgi kabinetą puošėm. Pintereste gražią idėją radau, peikarpėm balerinų ir prikabinom nuo lubų. Gerai, kad vieną vyruką turiu, lipo lubom😃 Konkursas irgi bus, na bet audito skyrius nėra pats mylimiausias :D

Priedas  Screenshot_20241205_204145_Chrome.jpg   200,28KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka, mūsų kabinetas 2018 buvo su balerinom . Šiaip labai faina kaip jos šoka nuo kiekvieno vėjo gūsio :wub:​ 

Atsakyti

Balerinos žavios :wub:  Prašau dalintis instrukcija, kilo noras kelias pagaminti kačių džiaugsmui.

Labas rytas!

Klimtas po skalbyklės pasiekė reikiamus išmatavimus. Dabar skiriasi pusių pūkuotumas. One problem at a time.

Skalbyklė buvo ant 30 min. greito skalbimo be gręžimo ir 30 laipsnių temperatūros.

Klaususioms modelio atsakau: manęs neištiko mezgimas pagal receptą. Įsikvėpiau nuotrauka, iš įkvėpimo liko: lengvas lygus mezgimas, balta spalva, stručio plunksnos. Ar minėjau, kad įkvėpė modelis iš vyrų aukštosios mados?

Einu žadėtos nuorodos atkasti. Ir šiaip - reikia papildomą straipsnį rašyti, tai rankos va ilgas žinutes į sm deda.

Atsakyti

https://www.youtube....h?v=9DuUH4RkgNk

Laida.

Atsakyti
Sveikos, mes irgi šią savaitę pasipuošėm kabinetą. Mano idėja buvo vos kitokia, bet neturėjom aukštos vazos. Bet lubos pas mus aukštos, grotelėmis, tai žaisliukus sukabinom skirtingais aukščiais viename kvadratėlyje. Prie sienos- elegantiškų plonų lepučių 'sienelė' ir per vidurį kabineto- treti metai mano didžiosios klijuotos snaigės iš sumuštinių maišelių. Kolektyvui vis dar neatsibosta. Bet matau, kad labai laikas būtų pakeisti į tokias snaiges, kaip pas Liniuką smile.gif O ant spintelės sėdi trys nykštukės prie dirbtinių eglučių. (Kabinetas didelis, pailgas, 8 žmonės). Jaučiamės labai gražioj aplinkoj, tik kad nelabai įmanoma bendro vaizdo atskleist foto.

P.S. vakar miegamajam šviesą išsijungiau apie 22 ir vyro paprašiau planšetę žiūrėt/klausyt per ausines. Aišku, tą pačią sekundę nepavyko užmigt, tai prisiminiau, kad telefone turiu knygą, kurios nebaigus skaityt: Pelevino 'T'. Ir net ne FB skrolinau ir ne žaidimukus žaidžiau prieš miegą, kaip įprastai.
Žodž, po žingsnį stengsiuosi gerint savijautą, ypač tamsiuoju laiku smile.gif
Atsakyti

Mano artimoj aplinkoj tai nėra papuošimų. Išskyrus nebent lemputes, kurie nuo pernai metų aplink paveikslus apvynioti, tai galima bus įsijungti. Na, ir dar kaimynų papuošimus per langus matom :). Į ofisą neinam, tai ką ten puošt ir kam. Niekada nebūnu tokių dalykų iniciatorius. Nes man tai niekada nėra buvę tarp prioritetų. Paprastai slepiuosi už kitų nugaros tuo klausimu :).Eglutę planuojam kitą sekmadienį. Bet nuo vaikystės ją puošdavo brolis su mama, o dabar visąlaik - vyras su vaikais.

Bet vakar prasiėjau šen ten, tai visai smagu matyti papuošimus. Buvau Čiurlionkėje, gražu :). Kalbėjau su 3 mokytojais. Ką gali mokytojas  :wub: .  Padėkojau matematikos  mokytojai, kad išgydė traumą nuo matematikos (gal labiau - mokytojų), tai ta net ašarėlę išleido. Dukra yra klasėje, kuri jai pavaduotojos buvo apibūdinta kaip labai silpnų, beviltiškų vaikų klasė, kur gal vienas kitas vaikas ir bandys laikyti egzaminą (išrūšiuoti vaikai iš 3-ijų klasių). Dabar ta pavaduotoja mokytojai sako "ką tu jiems padarei, kad jie beveik visi ketina laikyti egzaminą?". Ir sakė, kad tokios klasės dar nėra mačiusi - tokio tylumo, nei žodžio neprataria.  Po 3-ijų mėnesių jau įsidrąsina klausti, ko nesupranta. Maniškė tai džiaugiasi, kad viską supranta. Tas, aišku, ne visada atsispindi tobuluose rezultatuose, bet tokių pažymių anksčiau neturėdavo. Už bet kokius pažymius (nes džiaugiausi ir kai 5 turėjo, kad tik teigiamas) man svarbesnė dukros savijauta  :wub: . Visos ašaros dėl matematikos baigėsi  :wub: .

Su dukterėčia vakar kokią valandą ar daugaiu pašnekėjom apie tortus ir įvairius pribumbasus jiems, beveik apsisprendžiau, ką kepsiu anytai, reikės šiandien pradėti. na, ir apie Liniukos darbovietės vieną kitą pletką :). Parodė, kaip atriumas pasipuošęs ir juokus, ką primena :D.

Atsakyti

Aha mūsų dekoracija trumpam buvo atsidūrusi Fantazijos.lt puslapyje :D​ 

Atsakyti

Liniuka, graži, ta balerina. Čia kaip - snaigė iškapyta ir užmauta ant kūno, ar ten gudriau kažkaip viskas?

Restar, labai smagu girdėti, kad dukrai taip padėjo mokytoja. Matyt iš pašaukimo . :)

Namuose tai kol kas jokių papuošimų. Dabar tai vienas kitas kabinetas duris pasipuošė ar lemputes užsidegė.

Buvau šiandien greitosios pagalbos ligoninėj, tai ten labai intensyviai puošiasi, ir gausiai.  Mamą vakar atvežė čia. Operavo galvą, guli komoj. Pronozės nekokios.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 gruodžio 2024 - 15:47

Kerpena  :4u: . Stiprybės tau šituo nelengvu metu :4u: :console: . Ir pati tokioje situacijoje esu buvusi prieš keletą metų būtent gruodį... Mėnesis komoje, kas antrą dieną traukiniu į Kauną...

Atsakyti