Viskas, reikia ir man to Ikea krepšiuko, jei pasirodo kas antra save gerbianti mezgėja tokį turi – kuo gi aš prastesnė.
Keista šiandien diena. Buvau pastaruoju metu tiek užsistresavusi, kad tikrai, kaip Restar rašė, kone garas per šnerves ėjo (dėl keletos priežasčių, ne tik tos darbinės), o link pietų pasielgiau kaip man visiškai nebūdinga – be sąžinės graužimo visus ne pirmo svarbumo darbus atidėjau į šalį ir ramiai papuošiau darbe eglutę Tiksliau tai vieną daugmaž metrinę (kolegė netikėtai šįryt atvežė) ir dar kelias smulkesnes. Paskui kelis langus pernykštėm lipdukinėm snaigėm apklijavau (super išradimas, tik pažiūrėsim ar rytoj nebus ant žemės prisnigę, nes pasirodo nėra jos tokios labai ir daugkartinės). Kolegės buvo visai gražių atliekamų žaisliukų iš namų prinešusios – toks smagus užsiėmimas buvo juos derinti, kai dauguma nematyti. Jaukiai gavosi – dar kelias detales pridėsim (dovanėlių imitacijų) ir paveiksluosim skyrių konkursui. Toks šiųmetinis valdžios sumanymas, nors nei privalomas, nei itin džiuginęs.