Gadget taip jau įspūdingai pateikia per kažkokį didelį autoritetą paprastas žemiškas tiesas. Skaityti įdomu, gal kažkam to ir reikia įsikvėpimui . Aš tai viską supaprastinsiu iš to, ką sako neuromokslininkai . Reikia tiesiog bent 15 min dienos šviesoje pasivaikščioti, kad geriau gamintųsi melatoninas, kas reiškia geresnį miegą, o geras miegas ir yra grožio (ir kitų gėrių) šaltinis. Daug skaityti galima prilyginti tiesiog mėgiamai veiklai, kas skatina visokius laimės hormonus. Tai užskaitau ir mezgimą . Žodžiu, idealai yra viena, realus gyvenimas - gal kiek kita, bet faktas, kad kiekvieną dieną galima (ir reikia) padaryti ką nors gero dėl savęs. Mažai yra geriau negu nieko. 15 min pasivaikščioti per pietus, suvalgyti daugiau baltymų ir daržovių bent kurio valgymo metu, išgerti žuvų taukų, jeigu ne susitikti, tai paskambinti draugei - geriau negu nieko . Ilgaamžiškumui ( - t.y. sveikam gyvenimui) svarbu mityba, judėjimas, miegas, užsimėmimas mėgstama veikla, socialinis gyvenimas, gal dar ką praleidau, bet šitai absoliučiai visiems prieinama.
Pirštas mane vargina, daug ko nedarau ir nenoriu šlapint, tai vargas su maisto gamyba, bet įsigudrinau megzt storais virbalais, tai nėra taip liūdna. Ta Grėj anatomija dar ir su pafilosofavimais, visai žiūrisi. O miegas mane kasdien užklumpa vis anksčiau. Teiks keisti savo visiems sakomą giesmelę, kad nenueinu gult anksčiau 12... Pradedu migt 11, 10...
Niuma, kokius žuvų taukus perki? Aš iš Livin su 40 proc nuolaida nusipirkau kažkiek, bet nemažai jų reikia, jeigu dar visus skatinti gerti...