Aš ardyčiau. Bet čia aš. Žinau kad pradėtų nervuot.
Sveikos
Kai darbe tai megzt norisi nors cypk.O nenusimato šiandie nes po darbo į kiną katras 3h truks
Kokį filmą, Qqute, žiūrėsit?
4 akys beveik kaip nieko . Mano kadangi atmintis trumpa, tai nei aš prisiminčiau, nei šiaip labai susiskaičiuočiau tas akis ir palaimingai galvos nesukčiau . Nes aptemptų ir šiaip nemezgu.
Tai atsakymai gali būti 2 - ardyti arba ne, pasirink, kuris TAU labiau patinka . Aš kai jau tikrai nervuojuosi, tai sau pasakau, kad geriau ardyti kuo greičiau, tai bus mažiau skausminga . Nes nėra taip, kad neardau visai. Visko būna. Net nukirpti, primegzti ir atvirom akims susiūti 2 gabalus .
Kerpena - miela kepurė - čia su flysu viduje įsiūtu dar? Turiu nusipirkusi iš seniai, iš Kąsiūlų flyso juostų kepurėms ir niekada nepanaudojus, čia kažkada prisiminiau. Vienas tai tikrai rožinis - dar mažai sesei dvynei pirktas . Išgyveno ir su kepure be flyso . Čia taip aš mėgstu siūti...
Ilga diena, bet ir vakaro taip smarkiai nelaukiu, kaip anskčiau... dar nebandžiau paimti virbalų, nes nenoriu suprast, kad tikrai dar negaliu jų judint. Turiu viltį, kad ne pirštines, o brioche šaliką gal galėsiu, nereikia ten įtempimo.
Galvoju taip-pabandysiu kažką primaklint ir žiūrėsiu, ar yra skirtumas, t.y. ar matau, ar nervina, ar ne. Nu nes išardyt visada spėsiu, o numezgimui šiek tiek laiko reik.
Nepastebėjau iš kart dėl to, kad priekį formavau trumpintom eilėm, tai nesuskaičiavau. O rašto motyvas kaip tik iš 4 akių, tai viskas puikiai suėjo, simetrija ir pan. O pamezgus susivėriau ant ilgo valo ir nu ir ištreniruota akis mato, kad kažkas lyg ir ni to.... pasimatavus realiai skirtumo neįžiūriu, bet kadangi dar nesu pasiekus krūtukų, o ir nugaros pati nematau, tai natūralu. Bet va pasidėjus ratuką šiek tiek krenta į akis. Tos 4 akys tai koks 1.5 cm maždaug. Nes raštas gerų/išvirkščių akių, o siūlas biškiuką papūkuotas, mezgu gan laisvai, tai iš tikro netyrinėjant net nesimato...
Žodžiu, dar pamegsiu, o po to nuspręsiu
Kerpena - miela kepurė - čia su flysu viduje įsiūtu dar? Turiu nusipirkusi iš seniai, iš Kąsiūlų flyso juostų kepurėms ir niekada nepanaudojus, čia kažkada prisiminiau. Vienas tai tikrai rožinis - dar mažai sesei dvynei pirktas . Išgyveno ir su kepure be flyso . Čia taip aš mėgstu siūti...
Ne flisas, o medvilninis trikotažas, juostelė ausų aukščio. Nemegztu sintetikos.
ramintas, mane irgi tos knygos labai įtraukė, bet jos labai niūrios. Tiek, skausmo, pykčio, nelaimių. Ir visa tai eina per vyrų-moterų, tėvų-vaikų santykius.santykius...