gadget, reikėtų parašyti gerą knygos skyrių, kad apibūdinčiau, kodėl netikus. Tiesiog taip yra, nuolat su tuo susiduriu ir nereikia čia įrodinėti priešingai, tiesiog pasidalinau, kaip jaučiuosi.
Kerpena, stiprybės tau 🥰
Aš veikloj.... taip.. dažnai ir priverstinėj.
Pažiūrėjau gruodžio kalendorių... 🤐🤐🤐 baliai, darbas, darbas, baliai.....
Šią savaitę - 2 gimtadieniai, 2 inventorizacijos... ir dar kasdien kažką pasižymėjus.
Ir dar vieni reikaai, kur vėliau papasakosiu.
Mezgime- atskyriau vyro meztuką ties pažastim- į viršų bus statytos rankovės. Šitas reglanas netinka.
Kerpena, 02 Gru 2024 - 12:06, parašė: gadget, reikėtų parašyti gerą knygos skyrių, kad apibūdinčiau, kodėl netikus. Tiesiog taip yra, nuolat su tuo susiduriu ir nereikia čia įrodinėti priešingai, tiesiog pasidalinau, kaip jaučiuosi.
Tai aš nesakau NESIJAUSK. Nes taip negaliu sakyti. Tu jauskis ant popieriaus. Nes aš NUJAUČIU, kad tavo jausmai ant popieriaus yra unikaliai grakštūs, net jeigu sunkūs.
Prašau patikėti, uoslę geriems dalykams turiu, nuo MAXMARA paltų iki gero šampano. Tavo rašymo stilius toks, tikras ir prabangus.
Kerpena . Sunki ta situacija su senais tėvais. Gerai dar, jeigu su darbu eina suderinti. Kartais ramiai sau pagalvoju, kad man netgi gerai, kad jau nebeturiu to rūpesčio... Nors kartais, kai matau, kai gerokai vyresni žmonės už mane dar turi abu tėvus, atrodo, kad bet ką atiduočiau, kad turėčiau tokią galimybę...
Tu labai gerai moki perduoti jausmus, būsenas. Tikiu, kad taip jautiesi, nors objektyviai ir sunku suprasti, kodėl... Ir, mums, žiūrint iš šalies, atrodo, kad neturėtų taip būti, nes... na, pati žinai, galim pažerti tau galybę komplimentų. Tikiu, kad nuo to tik sunkiau gali būti, kai jautiesi vienaip, o žmonės galvoja kitaip...
mano rudens mezginys su nekokiomis nuotraukomis.
Koks malonus akiai spalvynas!
Kerpena, aš labai tikiuosi, kad kažkada ateis toks metas, kai jausies geriau :4u:ir labai linkiu, kad tai įvyktų kuo greičiau.
Aš pvz matau, kad gali greit ateiti toks metas, jog su uošviais bus problemų... ir kaip bebūtų liūdna, bet tie du sūnai patys neįgalūs tuo klausimu. Ir arba aš būsiu beširdė arba būsiu baisiai nelaiminga. Nors... tos laimės ir dabar ne prūdai kur ta stebuklinga piliulė
Ne į temą jeigu staiga netikėtai pamačiau, kad mano mezgamo daikto priekio 4 akim mažiau negu nugaros, ar galima kažkaip neardant tą ištaisyt be didelių nuostolių? pvz "netyčia" pamiršt reglane pridėt akis arba prieky pridėt kiekvienoj eilėj. Kaip geriau? Esu numezgus maždaug pusę reglano takelio ilgio.
Ardyti.
Plę
Laukiu kitų nuomonių
O tai esi iš priekio siauresnė, ar kaip?
Anatomybiškai.
Katuk, tos 4 akys kiek cm? Ar tai esminis skirtumas?
Dėl 4 akių sau greičiausiai neardyčiau ir pridėjimus toliau daryčiau vienodai. O po pažastim vis tiek akių pridedi. Plius- iš tiesų nugaroj reglano linijos gali būti toliau nuo centro, nei priekyje. nu vizualiai 'žiūrint' ir galvojant