Screenshot_2024-12-01-20-51-46-57_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg 153,88KB 0 Parsiųsta kartų
Graži diena buvo, tik vakaras negražiai man baigėsi . Su mandolina piršto galą nusipjoviau. Baigėsi mezgimas kuriam laikui...O taip smagiai į antrą pirštinę įsivažiavau, pusė jau būtų buvus iki miego. Gal kitom dienom apsibintavus ir sugebėsiu pamegzt, bent pabandysiu. Dabar tiesiog dar skauda. Ko gero, teks grįžt prie skaitymo.
O serialų rekomendacijų ir man reikia. Per pora dienų labai skaniai sužiūrėjau 8 serijų "Chemijos pamokos". Patiko . Dabar Grey anatomy pradėjau, 1 seriją. Gal ir žiūrėsiu.
Oj, Restariuk, kaip skaaaaudžiai...
Aš savo klimtuko petį mezgu!!!!
Eglutė graži!
pas mus mezginių "banga" amžina ir nesibaigianti <....>
Man reikia kokio užkabinančio serialo. Mezgimui. Nes kitaip nesimezga. Neseniai sužiūrėjau Netflixe esantį naują The Diplomat. Nu net nesitikėjau, bet taip įtraukė, nuo pat pirmos serijos. Gal ir galima jį įvardint politiniu, bet tikrai rekomenduoju, labai neblogai visi vingiai sudėlioti.
Paukštukai gražu, bet man kaip kiekvienais metais-tokia atmetimo reakcija visokiem šventiniam reikalam, kad net nenoriu nieko, susijusio su kalėdom, matyti
Kažkada buvau "mezganti" - tai turėjau CD filmo "Muzikos garsai" (su Julie Andrews) - tai kai megzt užsidėdavau ir gal kokį 20 kartų esu "peržiūrėjus" (bei to paties megztinio 3 versijas turėjus,)... - ką daro stresas iš žmogaus
Ojej Restar, kaip skaudžiai
Grays anatomy ilgam su savo niolika sezonų Paskutinių jau nebesu peržiūrėjus. Nors šiaip tai įtraukiantis.
Grey anatomijos paskutiniam sezone esu bet įkelia tik po seriją per savaitę. Tai tuo pat metu žiūriu keletą serialų, paskui pasimetu kas ten kur ir su kuo
Bet mano pomėgiai -detektyvai, nu tai nelabai yr ką rekomenduot
Balta/juoda o kodėl "mezganti" kabutėse? Galima ir vien mintyse megzti, arba liežuviais
Restar, ką pjaustei? Pirščiukui
Man reiktų vėl eit ką nors pasitirt įtariu, kad feritinas pažemėj. Hematomos susidaro vien nuo prisilietimo, kojos rankos mėlynos, ir tos mėlynės dar tokios keistai skausmingos, atrodo, kaip būtų suplyšę raumenys, peršti ar tai bado tūkstančiais adatėlių.... bet jei tikrai dėl feritino trūkumo, tai būt gerai sužinot, kodėl jis pas mane neužsilaiko, o ne šiaip amžinai tardyferoną gerti...
Mintis: jei mezgimui reikia audio fono, tai...audio knygos!
Labas pirmadienis!
Vakar pasodinau pakalnutes.
Balta/juoda, sveika!
Sakai, esi lb daug kartų sumezgusi MUZIKOS GARSUS?
Aš dabar mezgu STILIAUS PSICHOLOGIJĄ
Grey anatomijos paskutiniam sezone esu bet įkelia tik po seriją per savaitę. Tai tuo pat metu žiūriu keletą serialų, paskui pasimetu kas ten kur ir su kuo
Bet mano pomėgiai -detektyvai, nu tai nelabai yr ką rekomenduot
Restar, ką pjaustei? Pirščiukui
Man reiktų vėl eit ką nors pasitirt įtariu, kad feritinas pažemėj. Hematomos susidaro vien nuo prisilietimo, kojos rankos mėlynos, ir tos mėlynės dar tokios keistai skausmingos, atrodo, kaip būtų suplyšę raumenys, peršti ar tai bado tūkstančiais adatėlių.... bet jei tikrai dėl feritino trūkumo, tai būt gerai sužinot, kodėl jis pas mane neužsilaiko, o ne šiaip amžinai tardyferoną gerti...
Iš detektyvų Grančesteris man labai patiko. O kitus bijau pradėt žiūrėt - jaučiu, kad trukdys megzt, jeigu kokie įtempti. Nors ne vieną tavo, Katuk, rekomenduotą esu išsisaugojus, matyt, pažiūrėsiu kada. Bet kol kas ne tokia nuotaika. Apskritai, kol nemegsiu, tai ir serialai neaktualu. Sėdėt rankas sudėjus ir žiūrėt - kažkas ne to. Vakar X faktorių taip baigiau žiūrėt. buvo labai liūdna. Šįryt pradėjau knygą, bet dar sunku susikoncentruot.
Buvo masinis picų kepimas. Pirmą partiją paprikų pripjausčiau gerai. Bet paskui pastebėjau, kad dar truks porai skardų. Tai man daržovių trūkt negali. Ir perdaug įsismaginau . Spėju, kažkas mūsų namuose tapo žmogėdra . Nors gal ir užstrigo mandolinoje dalis manęs, jau nebetyrinėjau. Ir kas keista - toje pačioje plaštakoje kaip iš niekur atsirado dar ir mėlynė. Kaip Katukui. Šiaip tos hematomos ir tos adatėlės skamba man kraupokai. Pas hematologą buvus?
Restar, skaudu dėl tavo piršto.
Liniuka ir niuma stebina savo energija ir veiklų intensyvumu.
Paukštukas labai geras, Gal ir man reikia išbandyti? O tai nemezgu beveik. Bendradarbė paprašė anūkui kepurę numegzt, tai va vienintelis mezginys per visą rudenį. Vyresnioji dukra paprašė megztinio. Kaip tik išardžiau vieną savo nenešiojamą tuniką, nes siūlas jai tiktų pagal švelnumą, bet niekaip negaliu pradėt.
Praleidau labai keistą savaitę. Tėvą paguldė ligoninėn. Tai teko man atvažiuoti, išmokti kūrenti pečių ir gyventi čia su mama. Netikėtai jaučiausi esanti keistoj, negyvenamoj vietoj. Šaltis, tamsa, tyla, atrodo, kad aplinkui nėra jokių žmonių. Vasarą tai matai kaimynui daržuose aplinkui, o dabar visi užsidarę, o beveik ir neišaušta. O besistengdama suderinti darbą, pečiaus kūrenimą ir mamos priežiūrą ir nepamatau tos dienos. Ir visokie vidiniai demonai sukilo, pamąstymai apie šlykščiąją žmogiškumo pusę. Kaip tyčia vietoj mezgimo užsikabinau skaityti V.C.Andrews Palėpės gėlės ir jos tęsinių. Tai irgi geros nuotaikos nepridėjo. Geriau jau būčiau mezgus.
Tėvą vakar išleido namo, šiandien po darbo važiuosiu jau ir aš namo. Bet vis tiek tas tėvų klausimas toks nuolat kabantis ant plauko. Jau beveik trys metai po mamos insulto lyg ir nusistovėjęs kažkoks stabilumas, bet nuolat yra grėsmė, kad tuoj kas atsitiks. O visokiose nenumatytose situacijose pamatau, kokia netikusi esu.
??? Netikus???
Kodėl?
Taigi nuvažiavai, pagelbėjai, prižiūrėjai.
Kerpena, tu turi talentą. Aš trumpam pabuvau tavo tėvų nsme. AJK STAIGIAI RAŠYT PIRMO ROMANO. Aš užsiimsiu derybomis ir marketingu.