Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Naują būdą teks bandyt- skalbt siūlą prieš mezgimą? unsure.gif
Atsakyti

Niuma, smagu skaityti. Savijauta išties svarbiausia. Bet kaip suprasti, kada tikrai keisti, kai būti garantuotam, kad bus geriau... Mano mažei nėra taip blogai, kad keisčiau. Su mokytojais ir mokslais gerai. Bet nėra ryšio su klasiokais... Tai bet kurioje kitoje mokykloje gali būti juk su tuo ir blogiau... Na, iki 9 kl dar turim laiko.

Kacumota - kaip čia tau dabar - su tokia patirtim atėjo tokios nesėkmės? Ar siūlai nebandyti ir pavedė? Ar "pasileidai" su mezgimu? Ta prasme, kad laisvai mezgi? Nes, tiesą sakant, man irgi tas nutiko su paskutiniais megztiniais, kai storasi virbalais laisviau ėmiau megzti. Bet dar ne tragiškai, apsimetu, kad taip turi būt - oversize. (Čia tie, kur tu, Niuma, fotkinai :). Koks nors merinas laisvai numegztas - jau ir bėda. O tankiai - niekur nepasileidžia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 16:07

Pasileidėlė  :angel2: 

O siūlu gi vis mandresnių norisi

Atsakyti

Tai kokie mandruoliai čia pavedė taip? Pasidalink, kad ir kitos "pasileidėlės" žinotų :).

Aš pasileidau, nes vakar prisipirkau dar siūlų pirštinėms... Porai porų žinomų, na, ir šiek tiek atsargai... Bet visus krepšius, kur jų guli prikrauta dar norų, stengiuosi pamiršti. Nebent pasitaikys tikrai juoda nuolaida (abejoju).

O mano šeima vakar mane stebino. Vyras užsimanė kolegės sūnui mezgamas raštuotas pirštines matuotis ir visai norėtų irgi, nors niekada kumštinių nenešioja, esu jam pora pirštuotų numezgus. Bet be raštų :). O sūnus, kadangi vakar visą dieną namie ir po to įvykio vis daugiau kalbamės, tai irgi jau užklausė, ar nenumegzčiau jam megztinio , beišekodamas ir nerasdamas ką pirkt internetu  :B . Nors prieš tai nenorėjo. Aš ir nesiūlau saviškiams nieko  :B . Pasakiau, kad labai toli eilės gale jie atsidurs, tai gal ir noras praeis :). Tai kada man megzt, ką aš pati noriu? Ir sau????

Atsakyti

Va taip mes mezgam

Priedas  Messenger_creation_DEE75648-2478-4C29-9788-3E88FAAE5EA1.jpeg   266,47KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gytį perkėliau po pradinės, nes pati jaučiau, kad tos mokyklos nebenoriu.

Vilius pats labai norėjo šįmet keist. Irgi dėl mokyklos, nes su buvusiais  klasiokais ir dabar bendrauja. 

Atsakyti

Mes tai mezgam šitaip va ir vakaip. Arba ant kelių susirango miegot dar :). Mūsų 15 metų kapitonas :).

Priedas  Messenger_creation_59E2F6BA-E858-4DC7-9F3D-20B00341771C.jpeg   147,41KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Messenger_creation_885130C6-AAF6-4870-965E-EB3DF2FA7062.jpeg   176,9KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kaip pasiilgau aš to jausmo šilto miegančio katuko ant kelių  :wub:​ 

Atsakyti

Limit, nesunku tą jausmą ir susigrąžint, manau :). Mūsiškis tik šiemet per mano gimtadienį pradėjo tokius triukus daryt (neskaitant kai buvo mažytis), matyt, senatvė, tai mums vis dar stebuklas, kai ateina ir susirango  :wub:​ . 

Atsakyti

Žinau, kad nesunku :D ir Rusnė vis terorizuoją siųsdama visokias katinukų fotkes :D Bet problema palikt, kai išvažiuojam. Buvo kaimynų mergaitė, bet baigė mokyklą ir išsikraustė. Gal ir kiti kaimynai pagelbėtų, bet kol kas tai svetimais pasidžiaugsiu  :wub: 

Daiktus visus irgi atidavėm. Katino namą ir dėžę paskutinius išvešim vyro sesers dukrai, kaip tik pasiėmė katytę iš prieglaudos. Buvom pamiršę, kad tą mandrą dėžę rūsy vis dar laikom :D

Atsakyti