Pasivaikščiojau su saulute, pirštines pafokijau - tai buvo motyvas išnešti savo kūną į orą ir saulę, o dabar dar šaltienos mačiau yra šaldytuve, tai, matyt, su bulvėm ir raugintais kopūstais įkirsiu ♥.
O tai parodysi pirštines?
Nežinau jau ką su tais burokėliais ne taip darau, pernai lyg ir Limit receptu pasidalijo, taip gražiai rūgo, paskui, kažkaip keletą dienų nepažiūrėjau, ir radau pelėsį užsidėjusį ir taip ne su pirmu receptu ir bandymu.
O kimči vilioja, vakar jau tuos konteineriukus apžiūrėjau, nepigūs žalčiai, na bet ir ne vienam kartui.
Radau net rinkinių pradedantiems su padažais, miltais, cukrumi. Jei užsidegimas nepraeis, gal Kalėdoms užsiprašysiu, šiaip ar taip daugiau nieko nesugalvoju.
Kapseika, gali būti, kad pas tave aplinkoje to pelėsio sporų yra, dėl to ir pelyja. Arba sterilumo trūksta.
Tai fotkyt sunku, kai nemoki, o dar rodyt .
Gal kas galit man paaiškinti, kodėl daugumoje foto gaunasi tokios siauros? Nors kai kurios - normalios. Taip ir nepagaunu dėsningumo, nieko nejudinu kitaip telefone (nes nemoku),
Taigi - mano įsivėlimo į lietuviškų pirštinių KAL Instagrame rezultatas. Raštą (rinkinuką su siūlais, virbalais ir schema, kurią reikėjo labai persitvarkyti) parsivežiau iš Pasvalio rajono tautodailininkės Linos Bartašienės. Virbalai - 1,75, akių - 98. Siūlai - Teksrenos vilna. Žakardinėm pirštinėm sergu rimtai .
IMG_20241126_140206.jpg 113,95KB 0 Parsiųsta kartų
IMG_20241126_135933.jpg 257,74KB 0 Parsiųsta kartų IMG_20241126_140944.jpg 243,99KB 0 Parsiųsta kartų
O čia mano kopūstai .
rauginti burokai sykį yra nesigavę irgi, matyt, pagavo kokią ne tą bakteriją - prasmirdo.
IMG_20241126_120805.jpg 59,29KB 0 Parsiųsta kartų