Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Padubliavo  :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 24 lapkričio 2024 - 18:53

Labos

Liniuka, megzčiau kaip Kalėdoms. Jei šiaip kokia proga, svarstyčiau, bobutiška ar ne, bet žiemos šventėms faina jauki dovana  :newyear: 

Niumą šilumoj bandė ilgiau užlaikyt, nuo vaikų gimtadienių pasaugot  :D  Faina jūsų kelionė, skaniai susiskaitė vaizdai ir aprašymai.

Gimtadienį ir aš jau planuoju. Liepiau svečių sąrašą pasidaryt ir kvietimą. Matau, kad vis atidėlioja  :D 

Batelius pirkčiau nude prie šventinės aprangos, paskui sueis daug kur. Aišku, Gadget auksai irgi labai gražūs  :wub: 

Megztuką baigiau, reik išskalbt. Pagavau ir aš virusą kažkokį, tupiu lovoj su nauju mezginiu, ne iki skalbimo kol kas.

Atsakyti

Labos, Liniuka, manau šalikas paprasčiausia dovana. Nei dydžiu, nei bobutiškumu rūpintis.

Atsakyti

Bet su šaliku yra reikalų numegzti, jei ilgą. Ai dar turiu kelias atsargines idėjas.

Atsakyti

Ieškau nude batelių, bet gi prekybininkams nerūpi šventiniai batai. Visi ne žieminio sezono išvežti. Žiemą tik su juodais gali linksmintis. Blin, realiai, užknisa. Nejaugi vasarą turi pasirūpinti ir žiemos šventėmis. Už 150 eurų nenoriu pirkti ir negaliu vaikščioti su didesniu kulnu nei 5 cm. Vienus labai fainus radau, oda minkštutė, bet kulnas 8 cm ir jau blauzdas skauda.

Atsakyti

Liniuka, o šalikui mašinos neturi? Ar tai jau ne savo gamybos?

Atsakyti

Trūksta dienos poilsiui, bet antradienį nuotolinį darbą pasiimsiu :) 

Jurgitak, aš vestuvėm pirkau internetu dvejus iš Danijos.lt  (gyvai nebuvo):

https://danija.lt/mo...?spalva=kremine

Pasilikau berods šituos:

https://danija.lt/pr...48-74-06-6.html

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2024-11-24-22-20-38-96_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   82,46KB   0 Parsiųsta kartų

Maža pakulne. Aktualaus dizaino.

Atsakyti

Liniuka, o šalikui mašinos neturi? Ar tai jau ne savo gamybos?

Nebeturiu jau šito rakando :)​ 

Atsakyti

Prancūzai turi atsakymus viskam. Auksas yra atsakymas :)

Priedas  01W026355B.jpg   63,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas,

Šiandien su vaikais išvažiavom anksčiau į mokyklą, kaip tik per žinias apie tą lėktuvo avariją pranešinėjo..  :unsure: Turbūt pirmąkart LT tokio dydžio lėktuvas dužo. 

Batelius irgi pirkčiau nude spalvos, nes ir tink, ir paskui pritaikymui universaliausi. Kažkada sidabrinius tokius vintažinius pirkau, tai per 10 metų gal porąkart avėjau, bet laikau vis  :D Gal dar kas sidabrinio tinkamo pasitaikys.

Vyro įmonės balius bus Neringoj su antrom pusėm (renkgtis mėlynai), mūsų firmos bus namie (ofise) su kažkokia fotosesija.

Mačiau foto Kauno eglės  :wub: Atrodo nuostabiai  :wub:​ Vakar buvom Kaune, bet iki eglės nenusigavom.

Restar, netikėtai su Rusne išsišnekėjom, kad mūsų dukros turi bendrą pažįstamą :D O išėjo taip, kad mergaitės skautės kartą į mėnesį eina į didelį žygį ir tik sekmadieniais. Kaip tik turėjo vakar sekmadienį eit, bet viena atšaukė dėl pervargimo ir krūvio mokykloj. O sakau, taip ant bajerio kažkodėl taviškę vyresnėlę prisiminus, bet taip visai be konkrečios minties - tai gal ji dailę čiurlionkėj pasirinkus :D Nu ir akurat, sako aha :D Net nustebau taip pataikius :D O, sakau, tai aš irgi vieną mergaitę žinau, kur mama vis apie krūvį didelį pasidalina. Na ir ką, parašo, ar pažįsta tavo V, pasirodo, klasiokės :D  Apie Rebeką čia :)

Atsakyti

Aha, Limit :). Nors šiemet tai jau zuikio dainos tas krūvis, palyginus. Tik tiek, kad šeštadienį į mokyklą, tai tik sekmadienis lieka poilsiui. Maniškė šeštadienį išvis grįžo po 22 val - varė dar pas draugę pyrago kept. O ta draugė - mano kursiokės dukra :). Irgi toks netikėtai malonus išsiaiškinimas įvyko. Nors jos net ne klasiokės :).

Šiadien pabuvau kurjeriu - nešiau kūno kultūros aprangą į mokyklą po ilgesnio laiko. Nebambėjau, nes pati tą aprangą padėjau ant žemės, dėl to galimai nepastebėjo, na, ir man superinė proga greitu žingsniu prasieiti buvo ~ 45 min. Dienos šviesa ir net saulutė labai reikalinga. Jokiu kitu pretekstu nebūčiau išėjus. Tik...vis dar labai graudu eiti pro TĄ namą. Dar tėtis tokį laišką šiandien klasei parašė su sūnaus metų pomėgių/veiklų/planų apžvalga, kad vėl viską į viršų iškėlė. Savaitgalį jau buvo pavykę susikoncentruoti į savo reikalus...

Dar ir pietus galvojau nunešti (nereikėjo, nes jau buvo užsisakęs), tai taip netikėtai greitai ir skaniai pasidariau grikių su vištiena ir daržovėm, sukišau į termo krepšį, grįžus pakapojau su kimči - dievišaki skaniai. 

Ir baisiai gundausi visokiausiais  naujais siūlais - tai angora, tai kašmyru, tai buklė... Matyt, labai reikia švelnumo. Vyras klausė, kokių šiemet siūlų Kalėdoms padovanot, atsakiau, kad nebereikia, bet gal ir apsigalvosiu :).

Atsakyti