Pas mus sklinda pletkai, kad Jessica bus. Labai man patiktų.
Gadget, ačiū už pasiūlymą, bet pati susirasiu savo skonio ką nors.
Nauji aukštakulniai ir vakarėlis - rizikingas derinys
Namai.
Beveik laimingai
Kažkodėl turėjau garbės oro uoste būt patikrinta ir iškratyta, bo nes veidas, rankos, paskui batai ir telefonas sureagavo į kažkokį testą teigiamai.
Kol kratė vyrui sakiau, nu, jei ką- pasirūpink vaikais.... 🫣🤐
Paskui sakė, stovėjau, žiūrėjau, kuo baigsis ir galvojau, išskrisim ar ne.
Nėr geriau nei namie, ane?
Aš tik dabar ištiesiau kojas ir nugarą, viskas dega ... Ir ne tai, kad kažko daug nuveikta. Ryte, nelabai ankstyvam, nes pagaliau išsimiegojau, apsipirkau maistų - ir sau, ir katinui, o tada jau šokau kadrilių. Pasiraugiau 3 kg kopūstų, tada kimči susigalvojau, tai abu rūgsta dabar. Nulupau, supjausčiau burokus marinavimui, aišku, pietus padariau, 3 skalbyklės/ džiovyklės sudėk/išimkx3, kepa obuolių pyragas nemažas, dar liko duoną užsimaišyt. Ir dar pamegzt bent kiek noriu. Gavau dar pora pirštinių užsakymų . Bambu, nenoriu, bet kai kuriems žmonėms negaliu atsakyti ... Megzti jas aš vis tiek noriu, bet mieliau daryčiau tai "į dėžutę" - tokias, kokias noriu, kada noriu, bet dydžių, spalvų, raštų nurodymų.... Gal kaip nors. Nors labiau noriu kažką sau megzt. Arba saviems. Dukra 3 dienas iš eilės ėjo į mokyklą su mano megztais skirtingais megztukais ir vis blizgina akeles, kada jai naują pradėsiu ...
Kaip miela skaityt Restar!
Niuma, uf. Patikros nėra malonus dalykas.
Šiandien posmelį pamezgiau, bet daugiau dariau kitų dalykų - lėtas pusrytis su dukra po daugiaįvykinės savaitės, suderinau virtuvės keitimo norus, nuvežiau paveikslus įrėminti, nupirkau puikią rankinę (dukrai), išsifyfinau ir ėjau vakarienės su draugais, ir dar gal prasieisiu sniegu, kol jo yra.
Wooly kašike guli šiek tiek kašmyro. Tik guli!!!
Parduotuvės dabar kančia. Užsišildę, su striukėm karšta.
Pas mane kūrybinės kančios. Darbe keisimės dovanėlėmis, pageidautina pačių gamintomis. Pradžioje buvau sugalvojus numegzti vilnones kambarines pėdutes. Bet paskui galvoju ar ta mano 27 metų mergaitė nešios, gal čia jai bobutiškas reikalas