Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Daiktas fainas, bet kažkaip gailoka tiek pinigų vien tik pieno putotuvui leist  :hmm: 

Nelabai supratau, ar daro jis ką nors dar stebuklingo, ar tik tuos pienus stebuklingai suputoja :D

Atsakyti

Grynai pienus. To.bu.lai. Lengva priežiūra

Atsakyti

Niuma, net pavydu tavo kelionės :wub: O bet tačiau savaitė vienam mieste man būtų gerooookai per ilgai.

Mano visa savaitė namie sergant, jau taip atsibodo, kad laukiu pirmadienio, kai eisiu į ofisą :D Mezgu moheriuką, jau svajoju apie ką kito. Kaimynė taip užsidegė megzt, tai ją bemokydama ir siūlus berinkdama ir pati mūzą susigrąžinau. Tik riešams nelabai patinka vėl intensyvesnis pamezgimas...

Atsakyti

Matchos nusipirkta :rolleyes:​ 

Atsakyti

Tai, katuk, dabar tą pieno putotuvą  :mirksiukas:  :D

Pagooglinau dar kainas, tai visokių yra pas mus - nuo 65 iki beveik 100 Eur. Amazone dabar išpardavimas 35 svarai.

Atsakyti

https://www.instagra...2RnbjdmbnVnOA==

Atsakyti

Aš praktiškai nevartoju pieno :D 

Vartoju augalinius pakaitalus :rolleyes:  

o matchą pirkau rinkiniais, su plaktuvėliais, kur du antgaliai-matchai ir pienui.

Šiaip, reiktų atsinaujinti, turėjau keletą metų DailySpoon plaktuviuką su batarkėm-puikus, tik kažkas jį matyt pamėtė gerai :D  tai dabar antgalis nebesilaiko.

Ir dar turiu gi De Longhi espresiuko aparatą, tai jis irgi puikiai pieną plaka

Liniuka- ar pasveikai per tą savaitę?

Ai, dar galiu savo įspūdėliais apie pilatesą pasidalinti. Vakar buvau, išgarinau visą savo kūno skystį :D  šiandien sunkiai nuo kėdės atsistoju :D 

Einu pas "Rembo"- mes čia su kolege taip vadinam tą trenerį, nes jis toks aukštas, gerai užsitreniravęs vyrukas. Tai turbūt ten pilateso tik kokie 5 proc :D  "kočiojamės" kaip tikros kultūristės, pusė pratimų praktiškai nepajėgiu atlikt, ypač pilvo presas matyt jokio raumens neturi, vien riebalus :D bet patinka, mest nežadu. Vienintelis nepatogumas-mano išprakaitavimas, su kuriuo dar pusdienį turiu darbe sėdėt. Net ne išprakaitavimas, o gal labiau raumenukų "degimas", nes man iki pat vakaro dar būna karšta :D​ 

Atsakyti

Liniuka, lapkritį kito pasirinkimo nėra, nes išimavieną skrydį ir lieka arba tik nepilnas savaitgalis, arba va taip- pirmad - šeštad.

Faina, kad sauė ir oras geras.

Vakar nusipirkau garstčių spalvos megztuką :) šilumos pritrūkau :D o šiandien vėl +15 ir saulė.

Buvom bokšte pakilę 100metrų. Grožiai. Reportažas bus.

Miestas laabai gražus, bet brangus. Pietūs standartiškai  žmogui matom po  20-25 eur plius gėrimai. Radom ir po 12, ten ir pietavom. Šiaip - valgom namie arba McDonalde :) 

Iš mūsų/mano kelionių pagal eilę reikėjo važiuot: Barselona, Madridas, Roma. Nes po Romos - neišdildomi įspūdžiai ir grožiai akims :)

Dar labai tikimės, kad šiandien pagaliau Kalėinius papuošimus įjungs vakare, nes jų visur labai daug ir didelių, bet dar nežiba. 

Atsakyti

Katuk, dar liekamieji išsikosėjimai ir išsisn.. liko :) 

Niuma, ko į Toledo nevarėt? Ar užteko veiksmo ir Madride?

Atsakyti

Užteko čia veiksmo. Kasdien skirtingai :) 

Atsakyti

Komentarų nereikia :D 

Priedas  Messenger_creation_5B6F7001-87B5-4243-BCB3-D4CE568AE1F8.jpeg   138,4KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Wooly -20% kašmyrui. Nesusilaikiau...

Priedas  Screenshot_20241122_195917_Instagram.jpg   135,76KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti