Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš labiau mėgstu bastytis lauke ir žiūrėti į pastatus iš išorės :). O gamta, jūra, kalnai niekada neatsibosta.

Atsakyti

Man kaip ir Restar - galiu pabūti miestuose pora dienų su pora muziejų, bet paskui į gamtą traukia.

Nors yra tokių muziejų, kur galėčiau pasilikt ilgam.

Bet vis tik pagalvojau, kad Azijoje dideliuose miestuose labai patiko tiesiog eit belekur, visam tam chaose pasimest ir tiesiog stebėt gyvenimą ten  :wub: Su visais tai garsais, triukšmais, kvapais  :wub:  Pasiilgau to jausmo  :wub: Ypač šitą niūrią vėjuotą dieną..

Ir iš kitos pusės pagalvojus, tai tas pilkas lietingas niūrus oras yra mano  :wub: Oj kaip nenorėčiau gyvent amžinoj vasaroj.. Matyt, kraujy ta Lietuvos žemė va tokia..

Atsakyti

Katinyyyti, mane galima kankinti: muziejais, restoranais, spa, dar spa, ir dar biffki spa. Tarpais galima kančias įvairinti šopingu.

Reik nunešt įrėminti Dubrovnike pirktus paveikslus!!!

Tave kankinsim viso to išvardinto atsisakymu :B​ 

Atsakyti

Katukas sadistiškai nusiteikusi šiandien :D. Jaučiasi toks net pasimėgavimas, kas nėra blogai gal, kol virtualiai ir tarp savų :). Beje, liemenė labai daili yra/bus! Aš kažką panašaus megsiu, ale pagal aprašymą ir su rankovytėm. Kada nors. Su kašmyru.

Dabar su mezgimu blogai. Ilgai būna nenuotaika, o kai jau noriu ir pradedu, tai nebepatinka. Kyla noras tiesiog atsisakyti užsakymo tų pirštinių. Nes vyriškos vis tiek ypatingos, ne bet kokį raštą ar spalvas paimsi, o nori būtinai raštuotų, lietuviškų, jau viena rašto radimas/pešimas begalę laiko atėmė,  gražu tamsiai mėlyna ir žalia spalvos, bet akims mirtis tokiu metų laiku :(. Tai tik ardau ir nervuojuosi. 

Labai graudžiai verkia dangus šiandien... 

Iš laikų sprendžiu, kad su Qqute ir LImit galėtume keliauti be didelių nuomonių išsiskyrimų :D. Net su vienu kitu muziejum - jų tikrai neišsižadu, kai kuriuos net noriu aplankyti. 

Atsakyti

https://www.reserved...meniu-9774l-90j

A propos pilki džinsai

Atsakyti