Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

Vis sakydavau, kad į kino teatrą nevaikštau, nes man ten per garsu ir toj tamsoj megzt negalima  :D Į tokį seansą norėčiau nueit. Jei neklystu, Gadget įdėjo norvegės nuotrauką, tai nieko keisto. Kažkada skaičiau knygą How to work with Norwegians ir ten buvo parašyta, kad megzt jiems visur normalu. Ir piešinukas ant viršelio, kur darbiniam susirinkime moteris mezga  :) 

Koks brunchas visai fainai Kaune būtų. Paleidžiu svajonę, kad išsipildytų  :4u: 

Google panašiai kaip su Visata - nesupranta “ne” ir jį nubraukia. Svajot ir googlint reikia per teigiamybes :rolleyes:

Pilnaties naktys sunkios ir man…

Siūnu pūkį.

Dingstantys vaikai yra nesuvokiamai baisu… Lai greičiau atsiranda sveikas ir gyvas  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: [b!]Šiandien[/b!], 17:51

Tada aš norvegė!

Atsakyti

Labos, aš vis dar ne pati galingiausia, bet po truputį judinuos.

Restar klausei, kaip mūsų kruizas, tai trumpai sunkiai nusakomas, bet oras pasitaikė visai puikus, lijo tik Roterdame, kas visai nesutrukdė po jį pasivaikščiot, pasigrožėti.

Briugėje išvis papuolėme į auksinį rudenį, o dar paties miesto tokia romantinė dvasia, kad  :wub:

Apskritai labai praktiškas keliavimo būdas, vakare keliauji šviežiai pakloton lovon ir ryte jau pabundi naujoje šalyje, mieste. Aišku daug visokių niuansų, reikia prieš tai pasidomėti, kur laivų terminalas, nes ne visi sustoja pačiame mieste, arba miestas nebūna tiek įdomus, kaip esantis greta. Prancūzijoje naudojomės tarpmiestinio autobuso paslaugomis, už pusvalandžio kelionę sumokėjom 2,90€, o patekome į nuostabų miestuke, kuris labai kontrastavo su betoninių Le Havre, kurį tiesą sakant buvau mintyse kiek nuvertinusi, ypač bažnyčią ir paskui atsiprašiau. 

Šiaip pirmą dieną laive man pasirodė per blizgi, per daug veidrodžių, laiptų su svarovskiais ir panašiai, jaučiausi kiek svetimkūniu, bet kažkaip gan lengvai įtraukė ta aplinka ir visai tiko.

Servisas puikus, personalas draugiškas, bet ne tas kur lankstosi ir akių nepakelia į tave. Mūsų mažė, buvo labai skeptiškai nusiteikusi prieš kelionę, sakė, sėdėsiu kambary su telefonu, tai ne vieno vakaro, nepasiliko kambaryje.

Sakė svajonė būtų tokioj kelionėj dar draugę pašonėje turėti.

Krūvą barų, bariukų, su gyva muzika, įvairiems skoniams, karaokė iš, didžiulė salė, kurioje vyko visai neblogi pasirodymai, pradedant miuziklais, baigiant magų šou ir t. t. 

Turiu pasakyti ties Anglija mano aktyvus poilsis užsibaigė, pasigavau kažkokią kvarabą su temperatūra ir kūno laužymu, na bent jau liuksiškai pasirgau - du kartus dienoje sutvarkomas kambarys, maistas iš restorano, jūros vaizdas tiesiai iš lovos ir 2 perskaitytos knygos...

Už dienos ir mažė susirgo. 

Baseinų, čiuožyklų, jakuzių ar pirčių net nespėjom išbandyti. 

Maistas irgi nieko, tas bufetinis, panašus, kaip visur, jau gal 4 dieną buvo kiek įkirėjęs, nors buvo ir daug įvairovės, bet vakarais restorane, tikrai platus pasirinkimas ir skanu, tad sakyčiau viskas liuks. 

Aišku, labai daug ten pinigų viliojimo, su visokiais pirkiniais, jų organizuojamomis ekskursijomia, internetu, brangiais gėrimais ir pan. pvz. pigiausias alus 7€. Tad labai bando įsiūlyti gėrimų paketus. Žodžiu galima gan žmogiškai, bet kartu ir itin brangiai laive atostogauti. 

Tiesa, vieni atvaro su mintimi ištisai tūsint ir tam puikios ten sąlygos, bet galima ir poilsiauti. 

O ta zaraza, kad ir kas ten buvo, tikrai bjauri, jau net neturint temperatūros, labai ilgai svaigo galva, pradinginėjo klausa, kosėju dar ir dabar, brrrr.... 

Atsakyti

Kapseika, kaip fainai susiskaitė įspūdžiai. Manau, kad bent vieną kartą reikėtų patirti kas tas kruizas.

Atsakyti