Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man tai užtenka užmesti  akį į ekraną. BET. Tas galioja serialams, ypač tokiems, kuriuos aš mėgstu :). O mėgstu tokius, kurie netrukdo megzti  :lol: . jeigu koks geras ar tiesiog įtemptas filmas - sustoju megzti. Ir nervuojuosi, kad tukdo megzti  :lol: . Bet į tokį seansą iš principo nueičiau. Svarbu, gi mezginį turėt ir šalia mezgėjų sėdėt :).

Sutemo ir jausmas, kad tuoj tuoj bus darbo pabaiga ir galėsiu užsiiminėti tuos, kas malonu. Kur tau :oh: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 14:35

Nu nežinau... man apskritai kolektyvinis ėjimas į filmą kaip bendrystės forma, nesuprantamas. Nebent po to vyksta kažkoks aptarimas, pasidalijimas įspūdžiais. 

Nes nu, bandoma tris veiklas sukišti į vieną. Ar net keturias. Multitaskinimas biškį dezorientuoja

Beveik kaip mezgėjų pirtis :D 

Gal tiesiog man vidutinio amžiaus krizė ir aš esu piktas šeškas :B 

Bet filmų peržiūros savaitgalį būta. Ta proga liemenės yra likę vienos pusės gabaliukas nuo krūtukų iki viršaus+atnaros. Yra šansų iki kalėdų pabaigti

Atsakyti

Gal kuri žinote ar zara parduotuvėse ir internetinėje parduotuvėje kainos vienodos. Nusimato balius, reikės pasipuošti, padangos dar vasarinės, aišku galima su autobusu nuvažiuoti iki pardės, bet dažniausiai gyvai mano dydis retenybė. Žodžiu, šeškas ne piktas, bet šeškas. :D

Atsakyti

O kai ne piktas, tai kaip atrodo tada šeškas? :D 

Mano žiniom, zara visur zara, nebent kokia nors pirmo karto nuolaida vienkartinė gali būti. 

Atsakyti

Priedas  IMG_0165.jpeg   130,34KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu nežinau... man apskritai kolektyvinis ėjimas į filmą kaip bendrystės forma, nesuprantamas. Nebent po to vyksta kažkoks aptarimas, pasidalijimas įspūdžiais. 

Nes nu, bandoma tris veiklas sukišti į vieną. Ar net keturias. Multitaskinimas biškį dezorientuoja

Beveik kaip mezgėjų pirtis :D

Gal tiesiog man vidutinio amžiaus krizė ir aš esu piktas šeškas :B

Bet filmų peržiūros savaitgalį būta. Ta proga liemenės yra likę vienos pusės gabaliukas nuo krūtukų iki viršaus+atnaros. Yra šansų iki kalėdų pabaigti

Pikcliuc

Gal kuri žinote ar zara parduotuvėse ir internetinėje parduotuvėje kainos vienodos. Nusimato balius, reikės pasipuošti, padangos dar vasarinės, aišku galima su autobusu nuvažiuoti iki pardės, bet dažniausiai gyvai mano dydis retenybė. Žodžiu, šeškas ne piktas, bet šeškas. :D

Taip. Tik nuolaidos būna nesutampa. O pradinė kaina - taip!

Atsakyti

Nu nežinau, kai googlo paprašai parodyt nepiktą šešką, jis klausia "galbūt jūs norėjote ieškoti "piktas šeškas"  :lol:​ 

Atsakyti

Aš tai ne piktas, bet nuvargęs šeškas, kaip va šitie gulintys :D. Dabar jau kilo noras pasižiūrėti ar ne pilnatis, nes taip blogai miegu. Ir trumpai. Ir dar beveik visą savaitę ji tęsis... O šeškus pamačius, prisiminiau "linksmą" žinutę, kurią neseniai per radiją išgirdau. Nuskrido į Azorus iš Lisabonos lėktuvas. Jis skraidino ir šeškus su žiurkėnais į gyvūnėlių parduotuvę. O nusileidus paaiškėjo, kad dėžė apdaužyta ir gyvūnėliai išsilakstę. Tai vaizdelis man juokingas, įsivaizdavus, bet realiai - didelė problema, nes didelis pavojus, kad pakenks laidams ir pan, tai lėktuvas pakilti negali.

Katuks jau tikrai stebina mane :). Skaitau - beveik kaip mezgėjų pirtis ir neigiama emocija šalia. Tai mano smegenys sunkiai supranta tokius teiginius :). Aš kaip tik jaučiuosi galiti sau daugiau leisti ir  norinti tai daryti, nepasiduodu senatvei :).

Ką tik sužinojau, kad dingo mano dvynio klasiokas iš VJG, išėjo 2 val iš namų  Paupy ir neatsirado dar. Savaitgalį dalyvavo mokyklos rekolekcijose ...

Atsakyti