Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas!

Šo guli su nusiteikimu #žiemąnekakosiu

Oras man - puikus. Apžiūrėjau vakar LDK iždo skrynią. Ir pačiupinau :yahoo: 

Tuoj pasidalinsiu vienu mezginiu, vilnos ir šilko tvido megztuku (pats tas dabar po plonu paltu). 

Atsakyti

Niuma, Madridas? Skamba puikiai!!!

Atsakyti

labas rytas:)

kaip puiku, kai prabundi- ir SAULĖ  :wub: 

Taip , Restar buvo pusryčiuose  :D  ji mezga kažką dryžuoto  :B 

Atsakyti

O. Vilmak irgi buvo? Ar nuotraukas - video matė? :D 

Atsakyti

nuotraukas matė  :D​ 

Atsakyti

pridubliavau...

saulės nebėr, pliaupia lietus...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 17 lapkričio 2024 - 11:59

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 17 lapkričio 2024 - 11:58

Priedas  Messenger_creation_06002D03-078A-4B93-88E6-54C09754C6B3.jpeg   84,58KB   0 Parsiųsta kartų

Tas geltonas yra merino tvidas su šilku.

Atsakyti

Niuma, fainų atostogų!  :vacation1: 
Gadget kepurės perliukai  :wub:  

Sugalvojau, kad noriu vėl bandyt kepurę nusimegzt. Man jos dažnai nepavyksta, bet pirktinė irgi kažkokia nevykus, labai nuo plaukų slysta.

Minkštučio ledų skonio naminuko liko tik atnara ir susiūt  :rolleyes: 
Zauberballis išskalbtas tįstelėjo, išdžiūvusį reiks matuot ir, panašu, bent rankoves nutrumpint. 

Tai ta proga, kad visi tokie neįdomūs mezgiminiai darbai, tapau  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 17 lapkričio 2024 - 12:35

Einam va taip į kiną???

https://www.instagra...G1seWFkZWhsdQ==

Labas!

Atsakyti

Sveikos, rašiau rašiau vakar telefone, palikau, grįžau pabaigt, viskas dingo, supykau, neberašiau :).

Jau esu išryškinta, kaip buvusi brunch'e, bet nemezgiau NIEKO :). Nei vienos akelės. Rusvai balkšvai dryžuotą skarą buvau į galą išsitraukusi, tai tik atsipainiot siūlus spėjau. Nes gerai supainioti buvo :D. Pamokiau draugę trumpintas akis megzti ir ... pliurpiau.  Labai man tinka, patinka ta aplinka, atmosfera, žmonės. Nors ir ten jau vyksta pasigrupavimai, užsimezga artimesnės draugystės iš kitų sektų žmonės ateina :). Pora pažįstamų iš kitų sričių atėjo, buvo faina šitam kontekste atnaujinti pažintis :). Įkvėpimo daug parsinešiau. Po to su drauge nuėjom į ekskursiją Sapiegų rūmuose. Reikia, kad atvažiuotų žmogus iš Kauno, tik tada šalia gyvenant įmanoma prisiruošti pasikultūrinti :xixixi.

Kojinės UA kariams baigtos, lietuviškos pirštinės baigtos, belieka gražiai nufotkinti. Skara stovi, nepabėgs, ne sau gi mezgu :). Vakar taip norėjau ką nors naujo ir didesnio pradėti, kad, matyt, perdegiau. Nuėjau kepti pyrago, vietoj to... išsikepiau medaus torčiuką su kreminio sūrio pertepimu :). Neketinau pjaustyti ir tepti sluoksnių, galvojau, tik ant viršaus skanią kepurėlę užtepsiu, bet...  Tada dar įsiknisau į siūlų bardakus, kažko ieškojau, beieškodama dar labiau sujaukiau, ėmiau kažką rūšiuoti, nešioti siūlus pas savo gimines, nes būna, kad parsinešu po vieną kamuoliuką mėginukams, derinimui, tada išsibarsto, išsilaksto siūlai, susipainioja. Buvau net nelaiminga, kad ėmiausi, nes visiškai nenorėjau užbaigti sutvarkyti, ką išsiverčiau  :B . Tai kai ką atgal sukišau į maišus bile kaip, netekus kantrybės, bet kai ką visai neblogai atsirūšiavau. Ta proga - radau puikų pridėtinį siūlą vyro megztukui, nes kažko trūko, o pirkti nenorėjau. Ir radau pridėtinį siūlą tinkamą prie kašmyriuko. Ir net metrų pakanka. Uf, sutaupyta bus :yahoo: . nes drakius šiuo metu sunkiai valdomas, nori siautėti... ir įkvėpimo pagauta, užsirašiau į dar vieną KAL su terminu 12.05  :B

O mano vyriškis su broliu abi savaitgalio dienas rovė man gyvatvorę sode :oh: . Aš to tikėjausi tik pavasarį, taigi galvojau ramiai visą vasarą tvarkysiuosiu, mulčiuosiu, ruošiu dirvą ir gal kitąmet želdinsiu. O juos lyg kas apsėdo. Jau pavasarį nematysiu šviesios dienos  :mad2: . Iš tikro, tai juokauju. Niekas manęs su lazda negenu, kiek turėsiu jėgų, laiko, medžiagų, tiek ir tvarkysiu pamažu savo svajonę :wub:​ .

Dėl kino, tai Daumantė užsiminė, kad ieško galimybių. Nes nueiti į kiną su mezginiu neužtenka, reikia dar, kad neišjungtų šviesų :).  Tai visai tikėtina, kad ir turėsim tokį seansą kur nors.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 18 lapkričio 2024 - 11:02

Aš nemoku megzti ir filmą žiūrėt. Jei mezgu, tai klausau, jei žiūriu, tai nemezgu.

Atsakyti