Katuk, aaaa, čia saviapgaulė buvo?
Aha, Katukas taikliai perskaitė. Esu suaugusi, jeigu kažką darau, tai tik dėl to, kad tuo momentu to noriu. Nebūtinai ir kitu momentu taip pat jaučiuosi, jau nusipirkusi . Beje, šįkart pirmą kartą nebuvo baisaus jausmo Siūlų miške, nes su pardavėja netgi kalbėjomės šiek tiek. Ir nebemačiau, ar ten bardakas, ar ne, nes ėjau tikslingai ieškot, ko reikia.
Kaip gerai, kad baigiasi savaitė. Ryt visa diena man - mezgėjų brunchą, į kurį atvažiuoja draugė iš kauno, tada dar eisim į Sapiegų rūmų ekskursiją, šeima perspėta . Vyras nori irgi išvažiuot - į sodą, sakė, nupirksim vaikams koldūnų . ir jie visai nesupyks, netgi džiaugsis - retai gauna. Tikrai nesiversiu per galvą, kad apsipirkčiau šiandien vakare arba ryt ryte ir prigaminčiau ko.
Vakar darbe pamačiau merginą, su kuria mezgėjų brunche šalia sėdėjom, šnektelėjom apie jos dažomus siūlus. O va kad tame pačiame darbe dirbam tai ir neišsiaiškinom
Labai intensyvi diena Pilnatis irgi jaučiasi ir ant savęs, ir aplinkoj. Ir dar pirmadienis laukia su iššūkiais.
Bet savaitgalis laukia pailsėti.
Smalsute tai pasakok. Kas pagal kokį receptą iš kokių siūlų
Receptas šitas: https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=10757&cid=19 ir siūlai Drops air, bet akis labiau užkliuvo už tokio įgyvendinimo: https://www.ravelry....imprint-sweater , iš čia ir spalvą (rūko) nusižiūrėjau. Apart rankogalių dar apykaklės kraštelį modikavau – nepatiko tos originalios garbanėlės, nuardžiau ir užbaigiau adata.
Džiugina, kad pataikiau su dydžiu. Nežinau kaip jums, bet man tai būna pats sudėtingiausias dalykas su visais mezginiais ir beje ne tik mezginiais. Pvz., vakar po ilgo laukimo gavau į paštomatą žieminę Reserved striukę, kurią net gyvai buvau matavusis parduotuvėje ir kurios dangiška spalva niekaip iš galvos neišėjo, ir ką – nu per didelė. Dabar graužiuosi, ko tada parduotuvėje mažesnės nepasimatavau palyginimui, tuo labiau, kad dabar jau ir likučius labai menkus rodo, o ir laiko nuvažiuoti į savaitgalio planus įsipaišyti sudėtinga. Nėra taip, kad jau visai visai blogai, bet net oversize'inių drabužių mylėtoja dukra sutinka, kad tokių, kaip aš, į ją tilptų bent pusantros... Tai manau nusimato grąžinimas