Katuk, aaaa, čia saviapgaulė buvo?
Aha, Katukas taikliai perskaitė. Esu suaugusi, jeigu kažką darau, tai tik dėl to, kad tuo momentu to noriu. Nebūtinai ir kitu momentu taip pat jaučiuosi, jau nusipirkusi . Beje, šįkart pirmą kartą nebuvo baisaus jausmo Siūlų miške, nes su pardavėja netgi kalbėjomės šiek tiek. Ir nebemačiau, ar ten bardakas, ar ne, nes ėjau tikslingai ieškot, ko reikia.
Kaip gerai, kad baigiasi savaitė. Ryt visa diena man - mezgėjų brunchą, į kurį atvažiuoja draugė iš kauno, tada dar eisim į Sapiegų rūmų ekskursiją, šeima perspėta . Vyras nori irgi išvažiuot - į sodą, sakė, nupirksim vaikams koldūnų
. ir jie visai nesupyks, netgi džiaugsis - retai gauna. Tikrai nesiversiu per galvą, kad apsipirkčiau šiandien vakare arba ryt ryte ir prigaminčiau ko.
Vakar darbe pamačiau merginą, su kuria mezgėjų brunche šalia sėdėjom, šnektelėjom apie jos dažomus siūlus. O va kad tame pačiame darbe dirbam tai ir neišsiaiškinom
Labai intensyvi diena Pilnatis irgi jaučiasi ir ant savęs, ir aplinkoj. Ir dar pirmadienis laukia su iššūkiais.
Bet savaitgalis laukia pailsėti.
Smalsute tai pasakok. Kas pagal kokį receptą iš kokių siūlų
Receptas šitas: https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=10757&cid=19 ir siūlai Drops air, bet akis labiau užkliuvo už tokio įgyvendinimo: https://www.ravelry....imprint-sweater , iš čia ir spalvą (rūko) nusižiūrėjau. Apart rankogalių dar apykaklės kraštelį modikavau – nepatiko tos originalios garbanėlės, nuardžiau ir užbaigiau adata.
Džiugina, kad pataikiau su dydžiu. Nežinau kaip jums, bet man tai būna pats sudėtingiausias dalykas su visais mezginiais ir beje ne tik mezginiais. Pvz., vakar po ilgo laukimo gavau į paštomatą žieminę Reserved striukę, kurią net gyvai buvau matavusis parduotuvėje ir kurios dangiška spalva niekaip iš galvos neišėjo, ir ką – nu per didelė. Dabar graužiuosi, ko tada parduotuvėje mažesnės nepasimatavau palyginimui, tuo labiau, kad dabar jau ir likučius labai menkus rodo, o ir laiko nuvažiuoti į savaitgalio planus įsipaišyti sudėtinga. Nėra taip, kad jau visai visai blogai, bet net oversize'inių drabužių mylėtoja dukra sutinka, kad tokių, kaip aš, į ją tilptų bent pusantros... Tai manau nusimato grąžinimas
Vakar darbe pamačiau merginą, su kuria mezgėjų brunche šalia sėdėjom, šnektelėjom apie jos dažomus siūlus. O va kad tame pačiame darbe dirbam tai ir neišsiaiškinom
Labai intensyvi diena
Pilnatis irgi jaučiasi ir ant savęs, ir aplinkoj. Ir dar pirmadienis laukia su iššūkiais.
Bet savaitgalis laukia pailsėti.
Geras. Gintarė pas jus dirba? Aš po 6 val visą savaitę beveik miegu ir dar neramiai, tai tokia irgi pasekus. Bet ryt atsigausiu .
Priviriau greitos pievagrybių sriubos.
Labos
Kampukus rodėt. Šiuo metu ant virbalų minkštas ledų skonio oversize prie džinsų. Prieš spalvas neatsilaikiau
IMG_3821.jpeg 299,46KB
0 Parsiųsta kartų
Pilnatis graži, mėnulis vakare labai didelis ir gražus buvo. Gaila, kad ji kelininkus irgi ištiko. Sudalyvavau ir aš Kauno čiuožykloj, mašina sugurinta nosim Pasižiūrėjus nuotraukas internete supratau, kad aš dar laimingai. Tik tiek, kad išsigandau labai, labai ilgas čiuožimo kelias buvo tiek atstumu, tiek laike.
Violetinio pieštuko nedrįsčiau, gal kada kokiai progai reik pabandyt spalvotai pavedžiot. Apskritai dabar vedžioju jau nebe kasdieną, nebe taip uoliai makiažo teptukus darbinu.
Lietuti, vaje kaip nesmagu
Beje vakar buvau labai įkvepiančioj paskaitoje apie Ikigai. Čia tokia japonų filosofija apie tai, kad reikia rasti mylimą užsiėmimą ir kaip jį vystyti, ten visa filosofija. Pasirašiau po kiekvienu žodžiu O mano vadovė išėjo po pusvalandžio, jai pasirodė erzinančios nesąmonės. Galvojau kodėl
Manau dėl to, kad ji neturi jokio hobio
Aš per tą paskaitą galvojau apie mezgimą. Ir lektorė puiki, gal kas žino Oksana Boiko.
Bet turbūt tas ikigai gali būti ir darbas?
Kaip pvz mano vyrui
Kažkur mačiau dar tokį palyginimą su danų hygge- kai laimės ieškai ir atrandi visiškai kasdieniuose dalykuose
Bet aš matyt visiška tipinė lietuvė-raudotoja net ir turint hobį, gal net ne vieną, nerandu prasmės kasdienybėj.
Lietuti tikiuosi, visi sveiki po įvykio-tai svarbiausia
Gali ir darbas. Ir mintis tokia, kad surasti kas džiugina, vystyti gebėjimus toje srityje ir rasti, kad už tai mokės pinigus. Taip ir tampa darbu.
Jo, sveikos. Aišku, išlipę iš mašinų čiut neišsidrėbėm abi ir vos ne viena kitą laikydamos susifotkinom. Pasikvietė į namus susipildyt deklaraciją, o ten šuniukas jų atėjo ir prisiglaudė prie manęs paguost norėdamas
Ikigai girdėtas kažkokioj sąmoningumo pamokoj. Patiko idėja, kad pagal ikigai gali net savaitės dienas susidėlioti temines ir sklandžiau dirbti ir pan. Nesigilinau daugiau, bet kiek girdėjau, visai patiko ir minty pasidėjau į lentyną “reiks daugiau pasidomėt”
Hygge irgi idėjiškai fainas
Letuti, gaila dėl tokios patirties.
Intensyvi diena vakar, nes net ir iš antro karto bandant nuvažiuot į darbą nuo 11 val,- visą valandą praleidau kamščiuose. O į darbą būtinai reikėjo, nes pagaliau atostogos. Daug ką užbaigt, perduot info ir pan.
Madridas laukia 🥰 Svarbu Boltas vidury nakties atvažiuotų 🤗
Šiandien laksčiau po parduotuves per kelis kartus įvairių pirkinių - nuo žvakučių ant torto iki sporto batų Gyčiui. Močiutei sąrašiuką sudarinėju. Turės ką veikt su trim anūkais ir katinu.
Restar, buvai mezgėjų brunche vakar?
Kai pirtis nevyksta, tai pakarrot norėčiau dar kada, bet prieš kelionę per daug lakstymų. Laikas netiko dabar.